Přejít na obsah

Fotka

HELP!!! Ztratil jsem Garmina:(

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1 odpovědí na toto téma

#1 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2006 - 19:45

Dnes jsem u FTF Mušovská jezera GCX9WH někdy kolem 0:45 nechal ležet svýho Garmina Legend od Mountfielda. Byl jsem tam po šichtě a měl jsem toho už dost za celý den a až dopoledne jsem si všiml, že jsem bez GPSky. Tohle se může stát fakt jenom mě:( Byla to moje téměř jubilejní 49-tá. Pokud jste tam někdo byl po mně a našel jste ji, naložte s ní, jak uznáte za vhodné. Já bych byl samozřejmě nejradši, kdyby se zase vrátila ke mě. Případnému nálezci nabízím 1000Kč.

Pokud se nikdo do týdne neozve, asi budu muset koupit jinou. Pokud máte doma něco navíc, za solidní cenu, ozvěte se mi taky.

Díky, Krlesh
  • 0

#2 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 26 červenec 2006 - 15:18

Dnes jsem u FTF Mušovská jezera GCX9WH někdy kolem 0:45 nechal ležet svýho Garmina Legend od Mountfielda. Byl jsem tam po šichtě a měl jsem toho už dost za celý den a až dopoledne jsem si všiml, že jsem bez GPSky. Tohle se může stát fakt jenom mě:( Byla to moje téměř jubilejní 49-tá. Pokud jste tam někdo byl po mně a našel jste ji, naložte s ní, jak uznáte za vhodné. Já bych byl samozřejmě nejradši, kdyby se zase vrátila ke mě. Případnému nálezci nabízím 1000Kč.

Pokud se nikdo do týdne neozve, asi budu muset koupit jinou. Pokud máte doma něco navíc, za solidní cenu, ozvěte se mi taky.

Díky, Krlesh

nie si prvy ani posledny komu sa to stalo, kazdopadne uprimnu sustrast a snad sa najde...
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama