Spíš si to seknul sám sobě čoeče, zbytečná agrese.golici napsal/a:
tak jsem mu to tam seknul...

TISKAŘ94 POŘÁDÁ EVENT PRO GEOPŘÁTELE
Publikováno 28 únor 2012 - 12:18
Publikováno 28 únor 2012 - 15:46
Publikováno 28 únor 2012 - 16:21

Publikováno 28 únor 2012 - 16:40
Člen odboje proti zdejší vtíravé reklamě
Guest__*
Publikováno 28 únor 2012 - 18:15
Publikováno 28 únor 2012 - 19:15
Publikováno 28 únor 2012 - 19:18

Publikováno 28 únor 2012 - 19:28
Publikováno 28 únor 2012 - 20:00
Pitris napsal/a:
Tak to jseš teda kabrňák. Obdivuji tě. Jak si mu to natřel. Dospělý chlap a mladý kluk. Jak odvážné, taktní a citlivé. Jen tak dál. Hlavně v tvém boji neustávej a vytrvej.
Podepisuju v plném rozsahu, včetně ironického tónu.
Publikováno 28 únor 2012 - 20:01
golici napsal/a:
tak jsem mu to tam seknul...
Taky bych měl chuť Ti jednu seknout.
Publikováno 28 únor 2012 - 20:05
G. Santayana: Kdo nezná /svou/ minulost, je odsouzen ji opakovat.
Pripomenme si:
- archivovani kesi
- mazani pravoplatnych logu jen diky kritice mista ulozeni kese nalezcem
- neuveritelna arogance a sprostota na kesi GC2KVV0
atp..
Vskutku krasny vztah ke geocachingu.
Publikováno 28 únor 2012 - 20:16
Publikováno 28 únor 2012 - 20:24
majkeld napsal/a:
Kdo nezná /svou/ minulost, je odsouzen ji opakovat.
Myslíš, že si tu nikdo nepamatuje, kterak se Tiskař nejednou zachoval jako namachrovaný pubertální pakůň? Vsadím boty, že mu to ostřílenější kačeři z Jizerských hor dali párkrát sežrat.
Jenže to není důvod, aby pak kdejaký nepubertální primitiv šlapal jiným na bábovičky jen proto, že s jejich stavěním pomáhal Tiskař.
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 28 únor 2012 - 20:36
Ty taky všechno prokecnešVianney napsal/a:
Ten ohýnek bude z CWG?

Myslím, že vás bude z Prahy víc; zkus se kdyžtak poptat ostatních - myslím, že by se vám mohlo podařit domluvit se a naplnit dohromady jedno autopyxis.praha napsal/a:
.. škoda, že je to daleko

Velmi jsi mě potěšil - tvůj event pro mě byl velkou inspirací a velmi se mi líbil, takže tak trochu doufám, že to bude oboustranéwetu napsal/a:
Na event jedu, nápad s ohníčkem se mi líbí. Wetu

Jinak, jak už je psáno v listingu, samozřejmě jste všichni zvaní. Tedy všichni, kteří chtějí. Kdo nechce, ať nejezdí

Publikováno 28 únor 2012 - 21:28
že bys zase přivezl ten štrudlík?W&W napsal/a:
Zdarec, zítra mi končí Ban od GS, ani mě ty píxly nelákají ale Ondruv event ano. Zdravím Liberec W&W

Publikováno 29 únor 2012 - 8:08
majkeld napsal/a:
add tiskar
- neuveritelna arogance a sprostota na kesi GC2KVV0
Vskutku krasny vztah ke geocachingu.
Možná sprostota, zato neuvěřitelný důvtip, protože se se svým komentářem u této keše, již po pár minutách od publikace, celkem do puntíku trefil, co následná budoucnost ukázala. Keš kterou za celou dobu své existence nenajde nikdo jiný než tři betatesteři ve stejné skupině, kterým navíc radí owner, si snad ani nezasluhuje jiné ohodnocení. Normální člověk zakládá keše pro ostatní lidi, širší geokomunitu, a ne pouze pro vyvolené...
Publikováno 29 únor 2012 - 8:34
Pinokio.CZ napsal/a:
Keš kterou za celou dobu své existence nenajde nikdo jiný než tři betatesteři ve stejné skupině, kterým navíc radí owner, si snad ani nezasluhuje jiné ohodnocení. Normální člověk zakládá keše pro ostatní lidi, geokolegy, a ne pouze pro vyvolené...
Chybka: Deny nebyla betatester a má FTF.
Ta keš snad nikomu neubližuje, kdo na ni nemá, má možnost lovit v ČR skoro 30 000 jiných a celosvětově cca milion. Kdo na ni má a stojí mu za to, tak ji třeba ocení, třeba velmi ocení, tak jako Deny.
Nemusí snad být každá keš navštěvovaná x-krát týdně, to s kvalitou nesouvisí (sám mám jednu (potenciálně dvě) velmi málo navštěvovanou keš a naopak mám radost, když někomu stojí za to ji navštívit - ale to je věc ownera).
PS: takové ty občasné výkřiky zde o "původním smyslu geocachingu" jsou čistě osobní názory (řekl bych žvásty), protože nikdo z jejich autorů nemluvil s Davem Ulmerem a neví, co byla jeho představa (pokud vím, ta jeho 1. keš ani nevedla na nějaké extra zajímavé místo). Především v této hře, kterou dobrovolně hrajeme, jsou k dispozici stupně obtížnosti 1-5 a taktéž stupně terénu. Takže se zcela podle pravidel počítá se všemi možnými kombinacemi těchto stupnů a všechny takové keše jsou zcela regulérní s právem na existenci, které je zcela nesmyslné zpochybňovat (a ostatně řada kačerů si moc ráda doplňuje tabulky těchto všemožných kombinací D/T, že).
Publikováno 29 únor 2012 - 8:46
Checht, tvůj příspěvek je pěkná "...", to jsem ale důvtipnej co.Pinokio.CZ

Publikováno 29 únor 2012 - 9:15
Jde jen o úhel pohledu. Hrabe se normální člověk v mokrým listí, zavazuje si tkaničky u po**caných okapů, zastavuje u každýho odpočívadla na dálnici a se zájmem si prohlíží nástěnky u základních škol s výkresy prvňáčků?Pinokio.CZ napsal/a:
... Normální člověk zakládá keše pro ostatní lidi, širší geokomunitu, a ne pouze pro vyvolené...
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů