Otvírání pokladů 2012
Publikováno 06 duben 2012 - 21:56

Publikováno 06 duben 2012 - 21:57

S III mini (N5800XM)
Publikováno 06 duben 2012 - 22:00
N.o.e. napsal/a:
Necháš si to zobrazit vše, označíš vše, stahnout *.loc, nahrat třebas do GG a dát aktualizovat keše všechny.a třebas ti to i pujde*
A pan je profik

Dekuju
Publikováno 06 duben 2012 - 22:03
malin napsal/a:
aspon neco malo: docasna napoveda v owner maint. logu ke kesce Kokosy GC2HA2Z na vychode Prahy ...
tak hezky vanoce
Jo, je to trefné, zrovna jsem zažila radost takřka vánoční když na mě mrkla zelená:-)) Tudíž díky za dárek - neměla jsem o téhle záležitosti tušení a jen tak ze zvědavosti jsem si navečer klikla, přečetla nápovědu a zabrala se do toho natolik že bych asi neusnula kdybych na to nepřišla. Tohle mě bavilo (zase tak moc luštění neholduju a tak je každý úspěch vcelku euforický :-)). Sice netuším kdy se dostanu k odlovu, ale určitě si se budu snažit tu radost korunovat ještě bodíkem.
Takže ještě jednou díky za tuhle potvůrku :-))
A budu se muset juknout i na další tvoje mysterky :-)) Už zbývají jen dvě
Publikováno 06 duben 2012 - 22:06
Gogees napsal/a:
Dobesch napsal/a:
Tak tomu rikam otevrenej poklad --fakt parada to je skoro na samostanou mysterku
no tak aby ty souřadnice přece nebyly úplně zadarmo
tak trochu nevím ... přeci je to tady o otevírání pokladů se vším všudy a ne o nějákých dalších řešeních??? tak tě tady trochu nechápu ... ale asi máš důvod ... když by vyšel janek do lesů a do skal pro poklad který mu víly ukázaly a přitom by musel řešit ještě nějáké další úkoly ... je to opravdu to pravé otevření pokladu??? ... ale asi máš pro to své důvody ...
Publikováno 06 duben 2012 - 22:10
silvermann napsal/a:
tak trochu nevím ... přeci je to tady o otevírání pokladů se vším všudy a ne o nějákých dalších řešeních??? tak tě tady trochu nechápu ... ale asi máš důvod ... když by vyšel janek do lesů a do skal pro poklad který mu víly ukázaly a přitom by musel řešit ještě nějáké další úkoly ... je to opravdu to pravé otevření pokladu??? ... ale asi máš pro to své důvody ...
Taky si nemusel mit vubec nic. Kazdy si to otevirani pokladu dela, jak chce. A nejake srovnani s Jankem mi prijde dost mimo misu.
Publikováno 06 duben 2012 - 22:15
Náhodou to bylo zábavné a vtipné, a souřadnice vidíš na první kouknutí. No dobře někomu to může trvat i 30s ;-)silvermann napsal/a:
Gogees napsal/a:
Dobesch napsal/a:
Tak tomu rikam otevrenej poklad --fakt parada to je skoro na samostanou mysterku
Nevím co tu kdo frfňá, máte to bez práce a "zadarmo"
Publikováno 06 duben 2012 - 22:36
silvermann napsal/a:
Gogees napsal/a:
Dobesch napsal/a:
chtěla jsem to mít originální, holt se to nemusí každýmu líbit - a pokud vím, každý tady taky nedal kompletní souřadnice, ale třeba jen radu nebo nápovědu. Já myslim, že ty souřadnice tam byly jak pěst na oko, jestli se u některých kačerů projevila známá geoslepota, tak mě to mrzí

Publikováno 06 duben 2012 - 22:47

Publikováno 06 duben 2012 - 22:50

Publikováno 06 duben 2012 - 23:00
Publikováno 06 duben 2012 - 23:03
Publikováno 06 duben 2012 - 23:04

Publikováno 06 duben 2012 - 23:17
Publikováno 06 duben 2012 - 23:25

Publikováno 06 duben 2012 - 23:25
no to je to, co jsem nabídl jáPetman02 napsal/a:
Také děkuji za Velkopáteční otvírání pokladů. Pár finálovek možná využijeme a snad se dostaneme i k jejich odlovu. :-)
Jen mě tak napadlo, že by se občas hodilo, nejen finálové souřadnice, ale jak se k nim v listingu dopracovat - způsob vyluštění. Jen tak pro zajímavost :-)

Využilo asi 30 lidí letos.
Navíc jako bonus jsem po setmění otevřel svoji jedinou PMO i pro BM.
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 06 duben 2012 - 23:29

Publikováno 06 duben 2012 - 23:47
Dobesch napsal/a:
Takze podle mych prvnich propoctu bylo prislibeno otevreni 226 pokladu -nebo aspon nadzvednuti jejich vika - ja jich sice v databazi mam 230, ale jeden je az na carodejnice a tri nebyly prislibeny tak uplne, ale stylem Otvirame nase poklady -kdy doslo k otevreni treba 4 z 5 pokladu danneho ownera.
Z tech 226 doslo k "otevreni" 222 --tzn, jen 4 poklady (2 owneri) se nedockaly otevreni ani napovedy (ale treba se owneri jeste ozvou).
Z tech 222 pokladu bylo mozno ziskat finalky u 184 z nich (bud primo nebo byla napoveda takova ze vedla k vyreseni do 5 minut). Ke zbyvajicim 38 byla zverejnena nebo prislibena napoveda.
Dekuji vsem ovnerum i ucastnikum za zdarilou akci. Treba se z toho stane krasna tradice
...krásná práce
...a kde budou k nahlédnutí výsledky?
Publikováno 07 duben 2012 - 0:07

2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů