Otvírání pokladů 2012
Publikováno 07 duben 2012 - 0:36
GC je tu pro radost. Ti, co na to někdy zapomínají, ať jdou hrát navždy na schovku!
Publikováno 07 duben 2012 - 5:27
Honza - Plačko
Blanka, Gábi - Zemanovi
a spol. - prostě, "koho a co", nám kdo svěří !!!
*"PlaZem"*
Publikováno 07 duben 2012 - 6:48

Publikováno 07 duben 2012 - 7:04
Aneb at zije kseftovani s finalkama ....Lugia010719d1 napsal/a:
Takže už taky zavřeno. Díky moc všem za finálky. Až budu mít cestu kolem, tak si určitě nějaký odlovím
Jak se říká, každej ať si GC hraje jak chce. Pro mě je podstatnej fyzickej odlov krabky (a případně i stagí), to hledání kešky podle mapy a šipky.. Luštění mě moc nebaví a žere to čas u počítače místo toho, abych lítal venku. Takže pro mě není problém si jakoukoliv běžnou mysterku odlovit jako tradičku
Tož doufám, že si někdo stihnul moje 3 kešky opsat, a zavírám.
Jo a pokud má někdo něco, co já v j0bbkGyg nemám (celej odkaz už tu proběhnul, takže hledej šmudlo), pošlete mi to prosím přes profil na gc,com.

Publikováno 07 duben 2012 - 7:50
Publikováno 07 duben 2012 - 8:15
Uffff, konečně odesláno!dachmh napsal/a:
Jasný, nemusíš prosit, vidím těplazem napsal/a:
Já jsem také prosil a ono nic, bral jsem to přes profil na CG. Tak prosíček ještě jednou díky moc PlaZem
dachmh napsal/a:
Jj, statistika muší byť...Ladvanice napsal/a:
A taky by nevěděl kdo žundá souřadkyARKTici napsal/a:
Bylo, ale zase by se nudil.Orxion napsal/a:
a nebylo by jednodušší to prostě odemknout než odpovídat kažfdému zvlášť?))
![]()
Takhle ma cely den co delat (nekteri to ani nestihaji, ja psal dr. votovi rano a jeste neodpovedel).
Vše opravdu pošlu všem zítra dopoledne (píšu i výše)...
Snad jsem na nikoho nezapomněl nebo blbě nezkopíroval adresu. Když tak se klidně ozvěte!
Kupodivu můžete zaslané souřadnice využít už za týden před anebo po této taškařici GC3CR5E

Publikováno 07 duben 2012 - 15:19

Publikováno 10 duben 2012 - 15:18
Publikováno 10 duben 2012 - 15:27
To uz je ted stejne jedno - ti nejvetsi podvodnici uz to maji davno stazeny a vesele s tim kseftuji ....d-n napsal/a: Bylo by možné ten seznam otevřených finálek z webu smazat nebo aspoň odstranit ten odkaz? Přece jenom jsem měl pocit, že tato akce bude probíhat pouze jeden den a ne že se tady budou povalovat finálky už napořád.

Publikováno 10 duben 2012 - 16:03
Publikováno 10 duben 2012 - 16:34
Ti nejvetsi podvodnici, na ziskavani finalek a kseftovani s nimi nepotrebuji tohle forumkapsa napsal/a:
To uz je ted stejne jedno - ti nejvetsi podvodnici uz to maji davno stazeny a vesele s tim kseftuji ....d-n napsal/a: Bylo by možné ten seznam otevřených finálek z webu smazat nebo aspoň odstranit ten odkaz? Přece jenom jsem měl pocit, že tato akce bude probíhat pouze jeden den a ne že se tady budou povalovat finálky už napořád.

Publikováno 10 duben 2012 - 16:42
to je hezká myšlenka, ale když ti v okolí nějakých 50km otevře kromě tebe jediný owner dvě keše (které už máš odlovené), a většina dalších to otevře až po setmění...tak to fakt nestíhášLanc napsal/a:
...ze to je na ten jeden jedinej den, vcetne odlovu, a take to tak vyuzil

Ale každopádně díky všem, co se přidali!
P.S. a v okolí Mnichova Hradiště, kam se chystáme o víkendu, jako na potvoru nic.
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 10 duben 2012 - 16:46
No, nejen ten web - oni uz si davno nevymenuji jen jednotlive souradnice ale berou to uz po stovkach rovnou v GPX.Lanc napsal/a:
Ti nejvetsi podvodnici, na ziskavani finalek a kseftovani s nimi nepotrebuji tohle forumkapsa napsal/a:
na to maji jiny web, ale taky jsem myslel ze to je na ten jeden jedinej den, vcetne odlovu, a take to tak vyuzil
Takze na jednu stranu pekna akce, ktere clovek muze vyuzit, kdyz si treba s necim nevi rady a podobne. Vedlejsim produktem jsou ale taky zase o neco obsahlejsi databaze podvodniku ....

Publikováno 10 duben 2012 - 16:53
Proste se radujte z toho pozitivniho a nehledejte hnidy. Specielne Kapsa, jeho se to fakt netyka.
Pristi rok do toho zase pujdu. Tak to zase nekdo pripomente.

Publikováno 10 duben 2012 - 17:01
Jasan, me se to vlastne fakt netyka a ani mi nejde o to, kazit vam radost, jen podotykam, ze to ma i negativni dusledky, protoze se pak pro nektere meni vsechny kesky na tradicky .... :|semik75 napsal/a:Proste se radujte z toho pozitivniho a nehledejte hnidy. Specielne Kapsa, jeho se to fakt netyka.
Publikováno 10 duben 2012 - 18:28
Publikováno 11 duben 2012 - 6:48
Tak s tou posledni vetou (bohuzel) musim na 100% souhlasit.ARKTici napsal/a:kapso, ma. Jenze ten, kdo chce, si ty finalky stejne sezene (vzdyt jsou i servery, ktere z toho ziji) a nam ostatnim, kteri si diky tehle akci najdeme tech par krabicek, ktere bysme jinak nedali, ty souradnice udelaji radost.
Fakt je skoda, ze se tu posledni dobou na vsem najde nejaka spina, chyba, podvod.
Jinak je mi to samozrejme jasny a vim, ze podvodnici si finalky sezenou i bez "Otvirani pokladu". Nicmene si na druhou stranu rikam, proc jim to jeste usnadnovat. Jestli neni lepsi misto otvirani pokladu radeji lepsi, kdyz si s necim nevim rady, tak pozadat ownera o radu ....
Ale asi mas pravdu, ze nema cenu si kvuli "honibodum" kazit radost.
Publikováno 11 duben 2012 - 7:09
většina lidí je normálních ale jako v každé větší spolešnosti a nás už nějaká ta 1000-covka je se prostě najdou nějací ..píp.. kteří porušují co se dá v honbě za nesmyslnejma hodnotama tak proč jim to ulehčovat když už tak ať si to financují přes fiinálky = za blbost se platí !!
Ale jinak to neřeším ONI SI TO SAMI ZNEHODNOCUJÍ a přichází o to co geocaching přináší... je to jejich dobrovolná volba tak ať si to užijí...
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů