Otvírání pokladů 2012
Publikováno 06 April 2012 - 20:44

Publikováno 06 April 2012 - 20:48

Publikováno 06 April 2012 - 20:54
dr.vota napsal/a:
tak jsem asi nepochopil, v čem tady spočívá to otevření pokladů, protože tam ty souřadnice nějak nevidím - to je zase nějaká jiná šifra?Gogees napsal/a:
Gogees napsal/a:
takže za mě: GC3A99M
No pěkně se to tu dneska rozjelo :-) to mám radost
Já jsem umístila souřadnice přímo do listingu hned po půlnoci, ale musíte si je tam najít (není to těžké).
Jinak jak jsem napsala i do write note - kdo má zájem i o kompletní řešení, může si o něj až do večera (do nějakých rozumných hodin) napsat přes můj profil - už jsem dneska od rána řadě kačerům něco poslala
Neviděla jsem tu žádné ohlasy z Poděbrad nebo z Kolína - z těchto koutů nikdo nebude otvírat? My se tam chystáme teď na ty svátky, tak by to bylo příjemný
Tak zase jsem nechtěla, aby to bylo úplně jednoduchý :-D tak dobrá, souřadnice jsou umístěny v obrázku s pirátem a pokladem

Za dvě hodky mažu

Publikováno 06 April 2012 - 20:56
Publikováno 06 April 2012 - 21:03
Publikováno 06 April 2012 - 21:09
Gogees napsal/a:
dr.vota napsal/a:
tak jsem asi nepochopil, v čem tady spočívá to otevření pokladů, protože tam ty souřadnice nějak nevidím - to je zase nějaká jiná šifra?Gogees napsal/a:
Gogees napsal/a:
takže za mě: GC3A99M
No pěkně se to tu dneska rozjelo :-) to mám radost
Já jsem umístila souřadnice přímo do listingu hned po půlnoci, ale musíte si je tam najít (není to těžké).
Jinak jak jsem napsala i do write note - kdo má zájem i o kompletní řešení, může si o něj až do večera (do nějakých rozumných hodin) napsat přes můj profil - už jsem dneska od rána řadě kačerům něco poslala
Neviděla jsem tu žádné ohlasy z Poděbrad nebo z Kolína - z těchto koutů nikdo nebude otvírat? My se tam chystáme teď na ty svátky, tak by to bylo příjemný
Tak zase jsem nechtěla, aby to bylo úplně jednoduchý :-D tak dobrá, souřadnice jsou umístěny v obrázku s pirátem a pokladem![]()
Za dvě hodky mažu
Tak tomu rikam otevrenej poklad --fakt parada to je skoro na samostanou mysterku

Publikováno 06 April 2012 - 21:11
sobikovi napsal/a:
Na Velký pátek se otvírají i poklady dávno ztracené... jak už jsem psal. Kdo si dneska zaloguje Mochomůrky bíle a pošle správné souřadnice...
A muzu i podruhy ???? Patrim k tem stastnym co videli, slyseli a nasli. Inu:
Kacer nad mysterkou,
casto pomate se.
Je tu Velky patek.....
Publikováno 06 April 2012 - 21:17
vydrž, Prťka, vydrž!ARKTici napsal/a:
Bylo, ale zase by se nudil.Orxion napsal/a:
a nebylo by jednodušší to prostě odemknout než odpovídat kažfdému zvlášť?))
![]()
Takhle ma cely den co delat (nekteri to ani nestihaji, ja psal dr. votovi rano a jeste neodpovedel).
On byl celý den na lovu v Josefově, a teď má plný mail. Neboj, na každého se dostane.

I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 06 April 2012 - 21:20
Publikováno 06 April 2012 - 21:22
Arne1 napsal/a:
Ty souřadky cos tam uvedl jsou nějaké divné. Jak dosáhnu aby výsledek po dělení byl nula ?Myškin napsal/a:
Zdravim
Pokud budete mít cestu do Kralup prohlédněte si jeho nádraží. GC206AD
Myškin
Máš pravdu. Bohužel jsem se dostal do trapné situace, kdy jako majitel modrého otazníku už ani neznám jeho finální souřadnice nebo nevím kde je mám hledat.

Publikováno 06 April 2012 - 21:26
Klidně můžeš když z toho budeš mít radostDobesch napsal/a:
sobikovi napsal/a:
Na Velký pátek se otvírají i poklady dávno ztracené... jak už jsem psal. Kdo si dneska zaloguje Mochomůrky bíle a pošle správné souřadnice...
A muzu i podruhy ???? Patrim k tem stastnym co videli, slyseli a nasli. Inu:
Kacer nad mysterkou,
casto pomate se.
Je tu Velky patek.....

Publikováno 06 April 2012 - 21:29
dachmh napsal/a:
Jj, statistika muší byť...Ladvanice napsal/a:
A taky by nevěděl kdo žundá souřadkyARKTici napsal/a:
![]()
Takhle ma cely den co delat (nekteri to ani nestihaji, ja psal dr. votovi rano a jeste neodpovedel).
Honza - Plačko
Blanka, Gábi - Zemanovi
a spol. - prostě, "koho a co", nám kdo svěří !!!
*"PlaZem"*
Publikováno 06 April 2012 - 21:30
Dobesch napsal/a:
Tak tomu rikam otevrenej poklad --fakt parada to je skoro na samostanou mysterku
no tak aby ty souřadnice přece nebyly úplně zadarmo

Publikováno 06 April 2012 - 21:32

Publikováno 06 April 2012 - 21:40
Arne1 napsal/a:
Ty souřadky cos tam uvedl jsou nějaké divné. Jak dosáhnu aby výsledek po dělení byl nula ?Myškin napsal/a:
Zdravim
Pokud budete mít cestu do Kralup prohlédněte si jeho nádraží. GC206AD
Myškin
Co je na tom divneho? Proste delis nulu cimkoli krome nuly.

edit: i kdyz ted koukam, ze tam asi delenec roven nule nebude.
Publikováno 06 April 2012 - 21:41
Publikováno 06 April 2012 - 21:44
Jasný, nemusíš prosit, vidím těplazem napsal/a:
Já jsem také prosil a ono nic, bral jsem to přes profil na CG. Tak prosíček ještě jednou díky moc PlaZem
dachmh napsal/a:
Jj, statistika muší byť...Ladvanice napsal/a:
A taky by nevěděl kdo žundá souřadkyARKTici napsal/a:
![]()

Vše opravdu pošlu všem zítra dopoledne (píšu i výše)...

Publikováno 06 April 2012 - 21:47
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů