Jeep
Publikováno 14 květen 2005 - 16:55
Publikováno 15 květen 2005 - 9:09
ide o promo akciu Jeepu, v ramci ktorej budu opat v obehu aj nove TB Jeep. Cela akcia prebieha len v USA, takze nic pre nasVážení dostal jsem e-mail z geocaching.com, že v rámci geocachingu probíhá nějaká soutěž o Jeep Commander. Jelikož jsem na tom s angličtinou špatně :-( , tak jsem toho moc nevyčetl. Mohl by se na to nějaký šikovný angličtinář mrknout a zjistit o co jde? Ne, že bych chtěl na geocachingu vydělávat, ale Jeep je Jeep :-).
Publikováno 24 srpen 2006 - 22:19
ide o promo akciu Jeepu, v ramci ktorej budu opat v obehu aj nove TB Jeep. Cela akcia prebieha len v USA, takze nic pre nas
To sice ano, ale TB je holt TB a tak se stalo, že jeden z 5 500 v oběhu se dostal do Rakouska a odtamtud do čech, a 26.8. ho kdosi hodlá vyměňovat na setkání geocacherů v jižních čechách.
Doufejme, že jich k nám časem přicestuje více (akce začala 1.8.), protože tento TB je vážně zdařilý.
P.S.: nesoutěží se o Jeep Commander, ale o připravovaný Jeep Compass
Publikováno 25 srpen 2006 - 11:28
Publikováno 25 srpen 2006 - 11:29
Publikováno 28 srpen 2006 - 1:25
btw na geoevente Skladiste bude zlty jeep z roku 2004, minuly rok bol biely, tento rok je zeleny.
Zelený byl 2004, bílý 2005 a Žlutý je teď.
Současný stav jeepů o kterých vím je, že jeden žlutý a jeden bílý má u sebe IGI na Slovensku, další soutěžní si z Eventu Skladiště přivezl Grazl a poslední (také soutěžní) leží v keši Mojzisuv Pramen - Jested a okoli.
Publikováno 28 srpen 2006 - 14:05
Pozor, zelený je tento rok! Jinak co vím, tak dle pravidel po dobu trvání souteže nesmí opustit uzemí USAZelený byl 2004, bílý 2005 a Žlutý je teď.
Publikováno 28 srpen 2006 - 15:42
nie, je to tak ako som napisal, poradie zlty, biely, zelenyZelený byl 2004, bílý 2005 a Žlutý je teď.
Současný stav jeepů o kterých vím je, že jeden žlutý a jeden bílý má u sebe IGI na Slovensku, další soutěžní si z Eventu Skladiště přivezl Grazl a poslední (také soutěžní) leží v keši Mojzisuv Pramen - Jested a okoli.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů