pošli budu rád pls na dropbox :-)gord napsal/a:
Na ladeni casu existuje knihovna Profile, kterou jsme s Medwynem dali dohromady (tedy vic on nez ja). Je to klasicky profiler, ukazuje casy, ktere script stravil v ktere rutine, ... Zda se, ze neni zverejnena, ale to by se snad dalo napravit. Nebo bych ti mohl poslat kopii nez to Medwyn schvali ke zverejneni.

MyOwnStat - statistiky vlastních keší
Publikováno 17 April 2012 - 7:20
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 17 April 2012 - 9:51
jinak jsou tam ještě bugy (dané různými daty v databázích) takže na tom mohutně dělám když se najde čas a vylaďuji to...
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 17 April 2012 - 9:56
Publikováno 17 April 2012 - 10:02
Publikováno 17 April 2012 - 10:08
Vyzkouším až večer dorazím domů, tady v práci na Mekáči bohužel GG nemám. Jinak u mne bez těch logů jedna keška cca 7min!DrakMrak napsal/a:
sobikovi: asi pomůže vacuum databáze ....
jinak jsou tam ještě bugy (dané různými daty v databázích) takže na tom mohutně dělám když se najde čas a vylaďuji to...
Publikováno 17 April 2012 - 10:11
zkusil jsem tvoje data u sebe na prázdné DB... naimportovat keše a logy... 2 a půl minuty... is počítáním slov... jsou tam ještě jiné chyby ale jinak mi to přijde svižné a u tvejch keší je to fakt znát máš tam logů mraky...sobikovi napsal/a:
Vyzkouším až večer dorazím domů, tady v práci na Mekáči bohužel GG nemám. Jinak u mne bez těch logů jedna keška cca 7min!DrakMrak napsal/a:
sobikovi: asi pomůže vacuum databáze ....
teď to testuju na tvejch datech... :-D
Publikováno 17 April 2012 - 10:55

Publikováno 17 April 2012 - 11:08
ještě vyvádím :-D tak vydrž... už sem to načapal na hruškách ;-)petulinka1 napsal/a:
a pak ze neni na cem zkouset :Dpo zkousce to prubnu u sebe, cos s tim vlastne vyved
Publikováno 17 April 2012 - 11:10
Fajn, díky.DrakMrak napsal/a:
zkusil jsem tvoje data u sebe na prázdné DB... naimportovat keše a logy... 2 a půl minuty... is počítáním slov... jsou tam ještě jiné chyby ale jinak mi to přijde svižné a u tvejch keší je to fakt znát máš tam logů mraky...
teď to testuju na tvejch datech... :-D
Publikováno 17 April 2012 - 11:11

Publikováno 17 April 2012 - 15:05
Stejně tak mám problém jako ostatní, a to že se vše skládá pod sebe.
Co se týče vzhledu a barev, asi by bylo lepší je brát z vlastního souboru. Momentálně jsem to tak vyřešil, protože podle šablony na statistiky to nevypadalo nejlépe... A osobně bych NEbarvil různě úspěšnost keše.
Zjistil jsem, že přestože jsem to povolil, tak se nezobrazuje hodnocení z GC.CZ. Vše mám stažené a kontroloval jsem a tagy tam jsou, takže bude asi někde chyba v programu.
Další malý detail, ale možná by stálo za to skrýt v grafu DNF. Při počtu 2 DNF na 500 nálezů tam ta čára není téměř poznat a má 0 význam.
A nakonec malá drobnost, nápis Elevace bych změnil na český nadmořská výška.
Publikováno 17 April 2012 - 15:16
To uz jsem Drakovi taky psala:) Resi toVasaM napsal/a:

To hodnoceni vyzkousim, co to udela u me
Publikováno 17 April 2012 - 15:17
VasaM napsal/a:
Narazil jsem chybu v grafu na mé jedné keši. http://www.geocachin...rofile/?u=VasaM Jedná se o keš Buk lesni - GPO. Graf se tam jakoby vracel do minulosti. Keš má aktualizovanou a všechny logy staženy.
Stejně tak mám problém jako ostatní, a to že se vše skládá pod sebe.
Co se týče vzhledu a barev, asi by bylo lepší je brát z vlastního souboru. Momentálně jsem to tak vyřešil, protože podle šablony na statistiky to nevypadalo nejlépe... A osobně bych NEbarvil různě úspěšnost keše.
Zjistil jsem, že přestože jsem to povolil, tak se nezobrazuje hodnocení z GC.CZ. Vše mám stažené a kontroloval jsem a tagy tam jsou, takže bude asi někde chyba v programu.
Další malý detail, ale možná by stálo za to skrýt v grafu DNF. Při počtu 2 DNF na 500 nálezů tam ta čára není téměř poznat a má 0 význam.
- podobnou chybu mám na jednom grafu na kterém to testuju ale zatím nevím příčinu
- skládání pod sebe sem zatím neřešil ale má to asi něco společnýho s tím jak to groundspeak modifikuje ... musím na to juknout až odstraním podstatnější renoncy
- barvy ještě promyslím... a obarvování úspěšnosti taky
- hodnocení gc.cz nevím používám gc.vote takže na to musím juknout
- DNF je už z grafu odstraněno důvod stejné stačí smajlík pod grafem je to nevýznamné
- Elevace no nějak to předělám ale "nadmořská výška" je dost dlouhý .... a zkratky vypadají úděsně :-)
Publikováno 17 April 2012 - 15:23
Publikováno 17 April 2012 - 15:28
VasaM napsal/a:
A co napsat jen výška?
A když je odstraněno DNF, je někde ke stažení verze i s touto úpravou?
nahraď tenhle soubor
http://dl.dropbox.co...417/MOSWork.pas
Publikováno 17 April 2012 - 18:04

Publikováno 17 April 2012 - 19:06
jj teď mi to udělalo taky na zkušební DB ale jedno vacuum to spravilo ...sobikovi napsal/a:
Vacuum pomohlo, už je to ve vteřinách
tím, že se tahá poměrně hodně dat tak ty problémy občas mohou vyskočit...
Publikováno 17 April 2012 - 19:11
Publikováno 17 April 2012 - 19:16
Sally&eL napsal/a:
...pokud nemám u jedné kešky publikační log, tak mám kvůli tomu otravovat revírníka aby mě ho obnovil, nebo to lze řešit i jinak?
...bez toho logu se mě nastaví datum publikování na 30. 12. 1899 (24. 8. 2010) a tím dojde k rozhození i ostatních grafů
asi nejlepší bude, když to projedu a když nebude publikační log:
- buď použiju datum založení
- nebo první found it
revírníky bych neobtěžoval... a někam do infas k zelenýmu čudlu to dopíšu...

4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů