GSAK poradi nalezu
Publikováno 02 květen 2012 - 22:36
Publikováno 02 květen 2012 - 22:46
Publikováno 02 květen 2012 - 22:55
Publikováno 02 květen 2012 - 23:11
Publikováno 03 květen 2012 - 6:00
gygant napsal/a:
Dělám to stejně (log -> pak GPX do GSAK); a taky jsem nepochopil princip, podle jakého řadí keše se stejným datem buď chronologicky nebo ne; nepochopil jsem ani, proč názvy některých keší ukládá tučným písmem a jiné ne. Ale taky jsem po tom nějak dlouho nepátral, protože jsem zjistil, že to nemá na nic vliv (nebo lépe: nezjistil jsem, že by to mělo na něco vliv :) Do statistik je pak zapisuje ve správném chronologickém pořadí.
Taky jsem nejdříve nevědel a ta jsem začal porovnávat tučný a netučný a výsledek? Ty co jsou tučně, tak mají nějaký waypointy ;)
Publikováno 03 květen 2012 - 6:54
Publikováno 03 květen 2012 - 8:53
Ahoj, jde mi pochopitelne o statistiku. Pokazde s tim bojuji. Jsem presvedcen, ze se to tak nechova. Ze milestony ve statistice odpovidaji poradi ve vypisu kesi. Ale verim Ti, tak to znovu proverim. Vetsinu veci mam v defaultu.niximor napsal/a:
Jde o to, kde to takhle radi. Jestli v okne se seznamem kesi, tak tam bych to neresil - mas nejaky duvod k tomu je mit ve spravnem poradi? Proste to poradi tam je nahodne podle toho, jak se to zapise do databaze, radi jen podle data a podle niceho dalsiho.
Ve statistikach se to pak radi podle data a nasledne podle ID logu, tj. v poradi, v jakem to logujes. Takze milniky jsou vzdy spravne, pokud logujes v poradi, v jakem jsi kese odlovil.
Publikováno 03 květen 2012 - 9:04
No ja tam sice sloupec USORT vidim, ale policka jsou prazdna. V nastaveni jsem mel nejake nesmyslne hodnoty. Vychozi 120 a inkrement o 10.PLAJ family napsal/a:
Na pořadí nalezených keší je v GSAKu pole "Usort". V "Options" "General" "User Sort"si nastavíš počáteční hodnotu a krok o jaký se to bude zvedat. A v seznamu keší si pak naklikáš správné pořadí.
Jeste pro vysvetleni. Mam m.j. jednu kmenovou databazi, kde mam vsechny nalezene a primichane nenalezene generovane 2x tydne pres PQ kolem bydliste. Plus si tam obcas prihodim neco mimo, ale co me zajima, vylustil jsem a pod. Takze mam porad mix odlovenych a pravdepodobne lovitelnych kesi.
Nechci tady byt za uplnou lamu, budu si asi muset precist help ;-).
Publikováno 03 květen 2012 - 9:13
Tak jasne. Chce to nastavit hodnoty a pak double click na policko USORT, ktere se tim vyplni. Jeste ale musim promyslet, jak to v praxi v mem modelu uzivani aplikovat.PLAJ family napsal/a:
Na pořadí nalezených keší je v GSAKu pole "Usort". V "Options" "General" "User Sort"si nastavíš počáteční hodnotu a krok o jaký se to bude zvedat. A v seznamu keší si pak naklikáš správné pořadí.
Zatim diky!
Publikováno 03 květen 2012 - 9:39
gygant napsal/a:
nepochopil jsem ani, proč názvy některých keší ukládá tučným písmem a jiné ne.
Tucne pismo u kese znamena, ze kes obsahuje child waypointy.
Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka
Publikováno 03 květen 2012 - 9:45
Tak jasne. Chce to nastavit hodnoty a pak double click na policko USORT, ktere se tim vyplni. Jeste ale musim promyslet, jak to v praxi v mem modelu uzivani aplikovat.
Zatim diky!
Double click je rychly Hlavne hodnota usort je podporovana makrem. Generovani statistik si tak muze seradit kese podle tohoto pole.
Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka
Publikováno 03 květen 2012 - 11:29
XiXi_team napsal/a:
Double click je rychly Hlavne hodnota usort je podporovana makrem. Generovani statistik si tak muze seradit kese podle tohoto pole.
Jen nevim, jak udelat doubleclick na 2500 kesich ;-). Asi nejakym makrem.
Publikováno 07 květen 2013 - 14:30
Publikováno 07 květen 2013 - 21:13
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů