Určitě se příště na CITO vydej na Čerchov - v podzimním termínu pořádá CarlosChico, perfektně zorganizované s následným opékáním buřtů, řada účastníků od sousedů z Německa, někteří se i snaží komunikovat česky, poblíž máš hned dvě směnárny CWG a plno keší jak u nás tak kousek za hranicí.
Společnost víc než příjemná, pro mě jedno z nejlepších CITO, co jsem absolvovala. Asi se jeho pověst šíří, účastníků přibývá. 
Dneska mi ovšem udělala radost jiná věc, překulila jsem se přes tisícovku keší, i když jsem odhadovala, že se tak stane někdy začátkem jara a oslavím zároveň geomilník i kulatiny. Navíc zásluhu na tom má kačer, který mě skoro před třemi lety ke gc přivedl - jen jsem se registrovala až po pár měsících, co jsem se kolem keší motala a učila se od něj. Naplánoval víkendový odlov jak za hranicemi tak u nás, takže jsem během dvou dnů zkusila kousek z B-W-T ( německý PWT u Bad Kotzingu ), ale především si užila sérii mysterek věnovanou českým patronům
od ownerů Midlan2 a Gríša v místech, kam se vracím moc ráda. Milník mám právě na jejich sérii - nechtěli jsme ho nechávat až na bonusovou keš, měli jsme obavy ze situace, kdyby některá keš byla vymudlená, prostě kam vyšel tam je, pro mě důležité je, že jde o keš kamarádů a ve společnosti geoučitele.
U toho navíc oceňuji, že mi věnoval tolik času, přestože jsem ho během dvou let s nálezy přeskočila a jeho tisícovka teprve čeká. Budu asi potřebovat tipy, kam ho vzít na jeho milník.
Jediné mínus je, že jak šlo o poměrně na poslední chvíli domluvenou akci, neměla jsem ani přichystaná CWG nebo SQ a to jsme dnešek zakončili na eventu, kde bylo asi třičtvrtě známých, kterým bych nové CWG dala moc ráda. Milník jsem si užila, určitě na první tisícovku a víkend kolem ní nezapomenu. Jen logování, co mě teď čeká, mě trochu děsí. 
PS: A ještě jedna georadost, cestou zpátky k hranicích jsme zastavili na jednu keš ze série, která je opakem PWT a z které už pár keší mám odlovených a co nevidím, čekal tam RICO
, takže jak kromě CWG v keších moc neměním, neodolala jsem a přivezla si roztomilého tučňáka.
Už sedí na noťasu, jen juniorka mírně pozvedla obočí a ptala se, jestli se do dětských let nevracím nějak brzo. Jenže kdo by Ricovi odolal, že?
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 09 listopad 2014 - 19:46