Jak na API?
Vytvořeno od
Opicakuz
, May 15 2012 21:39
2 odpovědí na toto téma
Publikováno 15 May 2012 - 21:39
Ahoj,
začal jsem používat GSAK a hned jsem narazil na jeden problém.
Chci si skrze API stáhnout keše. Dám geocaching.com/get geocaches. No a pak už jen mohu čekat a čekat. Stále se to připojuje, ale nikdy se to nepřipojí.
Nevíte někdo v čem je chyba?
Přikládám video:
http://pck.desitka.cz Powercaching klan
Publikováno 15 May 2012 - 21:58
Že by byl problém v Linuxu? Zkus to pustit pod Windows
Možná by bylo dobré napsat že to pouštít pod Linuxem - z toho videa to moc dobře poznat není
A na www.gsak.net se píše GSAK only runs on Windows operating systems (2000, XP, Vista, Windows 7), tak je třeba problém v tomhle. To že většina programu funguje pod i pod Linuxem neznamená, že tam bude fungovat všechno. A zkus se zeptat příno na fóru na stránkách GSAKu, tam ti na toto téma spíš někdo odpoví
Možná by bylo dobré napsat že to pouštít pod Linuxem - z toho videa to moc dobře poznat není
A na www.gsak.net se píše GSAK only runs on Windows operating systems (2000, XP, Vista, Windows 7), tak je třeba problém v tomhle. To že většina programu funguje pod i pod Linuxem neznamená, že tam bude fungovat všechno. A zkus se zeptat příno na fóru na stránkách GSAKu, tam ti na toto téma spíš někdo odpoví
Publikováno 16 May 2012 - 5:37
rsc_cz napsal/a:
Že by byl problém v Linuxu? Zkus to pustit pod Windows
Opravdu jsem to zkoušel přes linux. Jdu napsat na to jejich forum.
Díky
http://pck.desitka.cz Powercaching klan
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů