STARGATE GEOCOIN - ANUBIS, HORUS, SUTECH a další ...
Publikováno 16 May 2012 - 21:19
Publikováno 16 May 2012 - 21:36
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače
Publikováno 16 May 2012 - 22:04
http://wiki.geocaching.cz/wiki/GeocoinKolousek001 napsal/a:
Zdravím doufám že neotravuju, sem obrovksej fanda Star Gate a nedávno sem s Geocachingem teprv začal. Snad to nebude na obtíž ale může mi někdo hodit odkaz kde je vysvětleno k čemu tyto GEOCOINY slouží? CHtěl bych si o tom i něco zjistit než bych to kupoval, 350 Kč + ještě poštovný určitě je strašně moc na mě teď :/ doufám že budou pořád kdyžtak...
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 17 May 2012 - 6:33
Rufuc napsal/a:
To by mě taky zajímalo..Jak se řešily autorská práva?
Díky tomuto problému se výroba zdržela o 7 měsíců. Komunikoval jsem s několika lidmi v USA, Německu a Číně. Nakonec jsme dostali zelenou, pokud dodržíme některá kritéria. Omlouvám se, ale ostatní informace si necháme pro sebe.
Publikováno 17 May 2012 - 9:05

Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače
Publikováno 17 May 2012 - 11:28

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 17 May 2012 - 12:02
Alf Gang napsal/a:
Moje geopolovička na tomto tématu také ulítává, takže jsem hlídkovala a ještě včera v noci objednávala.To bude doma zase radosti.
:D
Jééé.. tak to bude mít ale Pavel radosti:D;)
Moje drahá polovička na SG sice taky ulítává, coiníka jsem mu ukázala... a jako líbil se moc. Ale prý, co by s ním dělal:D:D:D Zkrátka je to přeci jen mudlokačer, takže ho takového, vyloženě na gc zaměřené věci, nezajímají.. škoda, mohla jsem mít vymyšlený dárek:D
Publikováno 17 May 2012 - 12:02
Chápu to dobře že já koupím věc za víc jak 400 stovky a pak jí pošlu do světa a nic z ní nemám?dr.vota napsal/a:
Zdravím doufám že neotravuju, sem obrovksej fanda Star Gate a nedávno sem s Geocachingem teprv začal. Snad to nebude na obtíž ale může mi někdo hodit odkaz kde je vysvětleno k čemu tyto GEOCOINY slouží? CHtěl bych si o tom i něco zjistit než bych to kupoval, 350 Kč + ještě poštovný určitě je strašně moc na mě teď :/ doufám že budou pořád kdyžtak...

Publikováno 17 May 2012 - 12:04

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 17 May 2012 - 12:04
Kolousek001 napsal/a:
Chápu to dobře že já koupím věc za víc jak 400 stovky a pak jí pošlu do světa a nic z ní nemám?dr.vota napsal/a:
Zdravím doufám že neotravuju, sem obrovksej fanda Star Gate a nedávno sem s Geocachingem teprv začal. Snad to nebude na obtíž ale může mi někdo hodit odkaz kde je vysvětleno k čemu tyto GEOCOINY slouží? CHtěl bych si o tom i něco zjistit než bych to kupoval, 350 Kč + ještě poštovný určitě je strašně moc na mě teď :/ doufám že budou pořád kdyžtak...... Já si ho asi koupím jen tak na památku protože se mi líbí...
chápeš to dobře a ještě Ti ho někdo někde z keše ukradne a nemá z něj pak už ani tu radost žádný další kačer, který by ho případně rád poslal dál...
A nebo si ho necháš doma ve své sbírce a budeš ho jen ostatním při nějakých příležitostech (eventech, u keší atd.) ukazovat.. to je na Tobě

Publikováno 17 May 2012 - 12:15
Sedmitecka napsal/a:
Alf Gang napsal/a:
Moje geopolovička na tomto tématu také ulítává, takže jsem hlídkovala a ještě včera v noci objednávala.To bude doma zase radosti.
:D
Jééé.. tak to bude mít ale Pavel radosti:D;)
Moje drahá polovička na SG sice taky ulítává, coiníka jsem mu ukázala... a jako líbil se moc. Ale prý, co by s ním dělal:D:D:D Zkrátka je to přeci jen mudlokačer, takže ho takového, vyloženě na gc zaměřené věci, nezajímají.. škoda, mohla jsem mít vymyšlený dárek:D
njn, do něčeho ty prachy prostě strkat musíme, že?

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 17 May 2012 - 13:29
Stranger42 napsal/a:
A nakadahová verze by nebyla?
ta by asi byla extremně výbušná a neprošla by přes českou poštu

Publikováno 17 May 2012 - 14:07
10 SIN
20 GOTO HELL
Publikováno 17 May 2012 - 14:57
Destr napsal/a:
Nestabilni je jen Nakadrie. Nakadah by mel byt na posilani postou OK.
Vidím, že je mezi kačery hodně fanoušků stargate a já si naivně myslel, že jsem jediný blázen.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů