OK díky.HaLuMa napsal/a:
Ano, to je potreba. Ty umele vytvorene finalni waypointy maji totiz novy flag, ktery se jim zpetne nepriradi.

Geoget 2.7.0
Publikováno 11 June 2012 - 10:34
Publikováno 11 June 2012 - 15:03
win7 to uz resi lepe, ale windows xp je uplne fuk ze ti ukazuji veci na neexistujicim monitoruRoman_Jaromer napsal/a:
Trochu mě zaráží, že se pozice okna na druhém monitoru ukládá i po restartu PC a i když ten monitor není připojený, ale to je asi otázkou celého systému. Tak snad tato má lapálie pomůže někomu dalšímu, až se vyděsí, že mu nejde GG :-)

Publikováno 12 June 2012 - 11:46
Potvrzuju, taky už se mi to dvakrát stalo. Tak mačkám Cancel, pak to zas jde.pozorjed napsal/a:
stahování obrázků - šlo by tam přidat nějaký timeout, dokdy se má zkoušet stáhnout? Cvičně jsem si zkusil načíst neodlovené keše v okruhu 25km, je to 125 keší, 1281 obrázků, staženo 1278 a už 10 minut visí okno "čekám na obrázky"...
V offline složce mi oba náhledy mapy.cz všech additional waypoints ukazují stejné místo a to jsou výchozí souřadnice cache.XaoS napsal/a:
... Všechno bylo v pohodě až na náhledové mapy. U některých keší jsem měl obrázky k jiným waypointům, ale v listingu přímo v geodetu se to zobrazovalo (před i potom) správně. Tak buď dělám něco špatně, nebo je chyba v generování offline listingů.
Publikováno 12 June 2012 - 12:12
No, používám Win 7, takže i tam je to jedno... A je tomu jedno, zda ten monitor je zapnutý či vypnutý... I když byl zapnutý tak se to nezobrazovalo ani na jednom...mikrom napsal/a:
win7 to uz resi lepe, ale windows xp je uplne fuk ze ti ukazuji veci na neexistujicim monitoruRoman_Jaromer napsal/a:
Trochu mě zaráží, že se pozice okna na druhém monitoru ukládá i po restartu PC a i když ten monitor není připojený, ale to je asi otázkou celého systému. Tak snad tato má lapálie pomůže někomu dalšímu, až se vyděsí, že mu nejde GG :-)
Prostě jedna ze záhad IT světa :-)
Publikováno 12 June 2012 - 14:15
Mafi5bj napsal/a:
Potvrzuju, taky už se mi to dvakrát stalo. Tak mačkám Cancel, pak to zas jde.
(...)
V offline složce mi oba náhledy mapy.cz všech additional waypoints ukazují stejné místo a to jsou výchozí souřadnice cache.
Oboje mam poznamenano a proverim to.
Publikováno 17 June 2012 - 17:35
Publikováno 17 June 2012 - 19:14
http://www.geocachin...ort=&rowstart=0XaoS napsal/a:
Ad náhledové mapy v offline listingu: dříve byly soubory v maps/*/ pojmenované podle IDkeše, případně waypointu, nějaký kód, a pak druh m|o. Teď mám v každem podadresáři v maps jen dva soubory map-0.jpg a map-1.jpg.
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 17 June 2012 - 22:31

SW: a:Drake 5
HW: Nexus 6 (Android 6), Qstarz BT-Q818X bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 17 June 2012 - 22:45
Pontiac_CZ napsal/a:
Mám tu zvláštnost: včera jsem odlovil GC31M76. Na webu je datum mého logu 16.6. (tj. správně).
Nicméně když dám aktualizovat cache přes GCLive, změní mi to datum nálezu na 17.6.
Jojo - aktualizace pres GCLive udela 17.6., geojarry vrati zpet na 16.6.
Divny..

Publikováno 17 June 2012 - 23:23
Publikováno 17 June 2012 - 23:28

SW: a:Drake 5
HW: Nexus 6 (Android 6), Qstarz BT-Q818X bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 18 June 2012 - 7:19
Kodlitko napsal/a:
Ahoj, také řeším problém s datumy nálezů. Konkrétně pokud stáhnu vlastní nálezy přes Geocaching Live, rozhodí mi to datum zalogování. Např. kešku nalezenou 11. 4. 2012 jsem podle toho nalezl 4. 11. 2012 (tj. v budoucnosti). Může někdo ověřit, zda má stejný problém? Díky :-)
Tak to si troufnu s jistotou rict, ze je chyba v tobe a zalogoval jsi to spatne. Mas prohozeny den s mesicem. V tohle se gclive nesplete, protoze prenasi datum v takove forme, ze tato zamena neni mozna.
Publikováno 18 June 2012 - 7:20
Pontiac_CZ napsal/a:
Vidím, že jsi výkonnější cestovatel do budoucnosti než já.![]()
Nicméně pokud by to Haluma trošku upravil, aby to k logu přidalo i např. budoucí ceny akciií, tak by to ani nemusel opravovat...
Tyhle informace si nechavam pro sebe.

Publikováno 18 June 2012 - 7:21
JotT napsal/a:
Jojo - aktualizace pres GCLive udela 17.6., geojarry vrati zpet na 16.6.
Divny..
Me to divny neprijde, vlastne mne to ani neprekvapuje. Mrknu na to, to bude jen zmatek s casovymi pasmy.
Publikováno 18 June 2012 - 9:16
HaLuMa napsal/a:
Tak to si troufnu s jistotou rict, ze je chyba v tobe a zalogoval jsi to spatne. Mas prohozeny den s mesicem. V tohle se gclive nesplete, protoze prenasi datum v takove forme, ze tato zamena neni mozna.
Ahoj, u mě určitě chyba není, protože mi GeoGet takto proházel datumy u všech 510 nálezů. Zkusil jsem si z toho vygenerovat GgStatem statistiku a jak to dopadlo se můžeš podívat tady, konkrétně si najdi "Milníky" a porovnej se statistikou z GsBuilderu, kde jsou kešky se správným datem a ve správném pořadí.
Jinak s jistotou můžu říci, že v sobotu bylo ještě vše v pořádku. Ale po včerejším importu mých nálezů do GeoGetu mi to rozházelo celou databázi :-(
Publikováno 18 June 2012 - 9:31
Publikováno 18 June 2012 - 9:33
čistě náhodou - nespouštěl jsi mezitím Geojarry, třeba prostřednictvím Autostatu?Kodlitko napsal/a:
HaLuMa napsal/a:
Ahoj, u mě určitě chyba není, protože mi GeoGet takto proházel datumy u všech 510 nálezů. Zkusil jsem si z toho vygenerovat GgStatem statistiku a jak to dopadlo se můžeš podívat tady, konkrétně si najdi "Milníky" a porovnej se statistikou z GsBuilderu, kde jsou kešky se správným datem a ve správném pořadí.
Jinak s jistotou můžu říci, že v sobotu bylo ještě vše v pořádku. Ale po včerejším importu mých nálezů do GeoGetu mi to rozházelo celou databázi :-(
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 18 June 2012 - 9:53
Publikováno 18 June 2012 - 10:34
no jooo...a datum máš nastavené na GC.COM jak?Kodlitko napsal/a:
dr. vota: ano spouštěl, pro import logů na mých keších.
http://wiki.geocachi...wiki/Dd/mm/yyyy
http://www.geocachin...116#post_354116
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů