Geoget 2.7.0
Publikováno 26 červen 2012 - 21:23

Publikováno 26 červen 2012 - 21:32

GPSMAP 64s + HTC One X
Publikováno 26 červen 2012 - 21:35

Publikováno 26 červen 2012 - 21:53

GPSMAP 64s + HTC One X
Publikováno 26 červen 2012 - 21:55

GPSMAP 64s + HTC One X
Publikováno 26 červen 2012 - 22:06
To je můj drahý geootec, kterému se starám o geoget ... Máme vpodstatě dva stejně nastavené gg, které se liší snad pouze přihlašovacími údaji a HC ... Mě to proběhlo bez problémů a počty sedí ... U otce jsem postupoval naprosto stejně a je tam o jednu navíc ... Přitom ve filtru "ALL" je zobrazeno skutečně jen 1997 keší (nálezů) a žádná jiná a na profil to hodí 1998 ... tak to jsem fakt blázen - Proč probůh? ...

GPSMAP 64s + HTC One X
Publikováno 26 červen 2012 - 22:50
danhill81 napsal/a:
No ze 2000 keší zjsitit která to je? ... Jako GG vypíše správný počet nálezů a i generuje správný počet nálezů ... až v momentě když problíkne dosovské okno,tam už jde vidět o jeden více ... No a ve výsledných statistikách je o jeden více než na gc.com ... A přitom jsem všechny keše,co nejsou nálezy dal z gg trvale smazat a je tam fakt jen ten správný počet keší,ale generuje to ve výsledku stále o jednu více ...... to nechápu ... jak si to může dovolit
Zkusil bych v GeoGetu dat filtr "found", zrusit vsechny nalezy a pak pres GC.Live API stahnout vlastni nalezy. Mohlo by to srovnat.
Nedavno jsem resil podobny problem.
Ale ja si na nej zadelal tim, ze jsem jeden "found it" log u kese smazal a zalogoval znova. A pri pristi aktualizaci dat v GG a nastlednem vytvoreni statistiky se mi taky rozhodila. Nastesti jsem si vzpomel u ktere kese jsem tohle udelal, takze jsem "nalez" vymazal a nechal nastavit znova a bylo po problemu ... Neudelal Vlkan neco podobneho?
Publikováno 26 červen 2012 - 23:05

GPSMAP 64s + HTC One X
Publikováno 27 červen 2012 - 9:36
ALE
muzou nastat dva pripady:
1. mas nejakou kes zalogovanou dvakrat. v tom pripade ti geoget vyfiltruje spravny pocet kesi, ale "found" logu je o jeden vic - a ggstat to bere podle tech logu (kvuli nastaveni typu "mam 500 nalezu na 300 kesich") v tom pripade se da celkem snadno dohledat o kterou kes jde SQL dotazem. napr v geojarry -> databaze geogetu -> sql -> nacist sql kod "Multiple finds on a single waypoint.sql" prohlednout vysledky v okne geogetu
2. mas nejakou kes v geogetu oznacenou jako nalezenou (zelena), ale neobsahuje Tvuj "found" log. cili vyfiltrujes nalezeny, pocet sedi, ale found logu je o jeden min. pak muzes zkusit treba vsechny nalezeny oznacit a pres API jim potahat logy, nebo si sql dotazem vyjet kese, ktery jsou nalezeny, ale neobsahuji ten tvuj log.
edit: ukazky obou SQL dotazu jsou na webu geogetu http://geoget.ararat...p/user:databaze
Publikováno 27 červen 2012 - 22:39
GPSMAP 64s + HTC One X
Publikováno 27 červen 2012 - 22:50
Publikováno 27 červen 2012 - 23:14

GPSMAP 64s + HTC One X
Publikováno 28 červen 2012 - 6:58

Publikováno 28 červen 2012 - 9:14
zkusim tu davku spichnout, sla by dat urcite na araratmikrom napsal/a:
ikonka: no v combine si udelat davecku za pouziti nejakeho z tech novych prikazu (ApiGetListingsByCfg, ApiGetUserLogs), kde vyplnis svuj nick.
Publikováno 28 červen 2012 - 10:19
Publikováno 28 červen 2012 - 10:55
Publikováno 28 červen 2012 - 11:08
mpik napsal/a:
Tak jsem to stáhnul a vidím to jen ve správci na 1. záložce, jinak nikde. V Pluginech, v záložce Combine, atd. Koukal jsem, že je jen ini a meta.ini soubor, je v tom jen ikona a jeden příkaz, takže to by se v combine nechalo udělat znova. Já jen jestli tam něco nechybí.
A jinak - nedělal někdo dávku přes GJ stáhnout nové do seznamu a pak přes API stáhnout? Myslím, že ano. Podívám se, abych to nevymýšlel zbytečně. Stačí mi litle listingy. Nebo lépe, plné, pokud v sezamu je do tří položek. Prostě stahovátko pro BM. Ta situace do tří položek je dost častá, málokdy vyleze série.
Ta davla je do Combine, nemuze se objevit v pluginech, pokud z ni nevytvoris script primo v Combine. V seznamu davek ve spustenem Combine ji vidis a tam z ni take udelas script.
Davek na takoveto stahovani mam nekolik. Ale neni vhodne je davat verejnosti timto zpusobem, protoze jsou zavisle na tom, aby sis ulozil davku v GJ jako script a ten pak ta davka pouziva. Predavat davku pro GJ ve zdrojovem tvaru sice take jde, ale neni to to prave orechove.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 29 červen 2012 - 11:48
GeoGet:
Publikováno 02 červenec 2012 - 20:39
gord napsal/a:
Pripravil jsem dve davky, ktere kombinuji GJ a funkce pro GC.Live. Jedna stahuje nove kese, druha nove nalezy. Je to vybrakovano z mych davek, zkusil jsem to jen lehce, tak doufam, ze jsem nevynechal nic potrebneho.
Ahoj, instalace proběhla bez chybky, objevily se spouštěcí ikony, na ně se dá kliknout, pak se zobrazí chybová hláška o neplatném příkazu , viz připojený obrázek. V čem mohu dělat chybku ?
Děkuji Bohouš
Publikováno 02 červenec 2012 - 20:53
GeoGet:
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů