PQ GPX všech PM keší v ČR
Publikováno 25 July 2012 - 18:19

Publikováno 25 July 2012 - 18:27

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 25 July 2012 - 18:31
Neřeknu ti nic nového... Kup si PM nebo si nech zajít chuť na PM kešeshaman3 napsal/a:
Díky za názor.Někdo další?

Publikováno 25 July 2012 - 18:33
Publikováno 25 July 2012 - 18:34
Asi jsme si nerozuměli, vysvětlím znovu, o PM keše už nejde, ty už mám. Potřeboval bych nyní od nějakého hodného PM kolegy, aby mi vygeneroval PQ GPX z tohodle bookmarku a zaslal mi to emailem na shaman3(zavinac)email.cz, byl bych hodně vděčen.sobikovi napsal/a:
Neřeknu ti nic nového... Kup si PM nebo si nech zajít chuť na PM kešeshaman3 napsal/a:
Publikováno 25 July 2012 - 18:49
To PQ neni zdarma. Jak jsi na to přišel. To co tady cancáš nemá s ochotou nic společného. Nebo okrajově. Když budou PM takhle laxní k zlodějíčkům a vyčůránkům, tak ať pak nebrečí... Jak píšeš, tu PQ může vygenerovat jen PM. PM si to zaplatil a tedy ta PQ má nějakou cenu. Je teď jedno, jestli 1 cent, 1 dolar nebo 1 přesdržku. Já ti ji klidně pošlu, ale až půjdeme spolu do Mekáče a ty si koupíš BigMac a dáš mi aspoň 2x kousnout a půlku hranolek. Bereš?shaman3 napsal/a:
To GPX je ale zadarmo, to GPX nestojí nic ani toho, kdo má PM. Akorát ho může vygenerovat pouze PM. Jde pouze o ochotu pomoci. Já chápu, že to je někomu proti srsti, nezištně pomoci BM, když on sám si za to PM platí. Má prosba je směřována na ty, kterým to proti srsti není. Já věřím, že se tu někdo takový najde.
Asi jsme si nerozuměli, vysvětlím znovu, o PM keše už nejde, ty už mám. Potřeboval bych nyní od nějakého hodného PM kolegy, aby mi vygeneroval PQ GPX z tohodle bookmarku a zaslal mi to emailem na shaman3(zavinac)email.cz, byl bych hodně vděčen.sobikovi napsal/a:
Publikováno 25 July 2012 - 18:55

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 25 July 2012 - 19:07
Ten rozdíl ale přece musíš vidět, když ti dám část jídla, tak o něj přijdu, když mi vygeneruješ GPX, tak o nic nepřijdeš, je to nehmotná věc, můžeš si originál toho GPX nechat a poslat mi jen kopii. Samozřejmě že kdybych měl k dispozici jídlo, které bych už nechtěl a tedy nesnědl, tak bych upřednostnil jeho darování někomu jinému před vyhozením do koše. Takhle to přece musí vidět každý normálně uvažující člověk, jde jenom o ochotu pomoci, která ve skutečnosti toho PM nic nestojí, to GPX lze vygenerovat a zaslat na email za pás sekund, maximálně za pár minut. Ale já chápu, že někteří lakotní lidé raději vyhodí nadbytečné jídlo do koše, než aby jím obdarovali někoho jiného.sobikovi napsal/a: Já ti ji klidně pošlu, ale až půjdeme spolu do Mekáče a ty si koupíš BigMac a dáš mi aspoň 2x kousnout a půlku hranolek. Bereš?
Publikováno 25 July 2012 - 19:32

Publikováno 25 July 2012 - 19:34

Publikováno 25 July 2012 - 19:35
shaman3 napsal/a:
Jinak děkuji jednomu hodnému PM kolegovi, že mi už ten GPX soubor z toho bookmarku archivovaných žijících keší vygeneroval a zaslal. Já věděl, že lidé ještě stále nezištně dělají dobré skutky. Vám ostatním, co jste také měli tu možnost nezištně pomoci, tu lakotu (nebo možná jen neochotu) odpouštím.
HALELUJA...!!!
A dostal me, troll jeden...! :-)
Publikováno 25 July 2012 - 19:36
Asi lakomost? Ten kdo je opravdu hodný a nezištný, to sám o sobě ani netvrdí, samochvála smrdí. Ale třeba se mýlím.kosmohill napsal/a:
Tady neco nehraje.
PM jsem, hodnej jsem, nezistnej taky...
A presto nemam chut te smutne zebrajici postave nic posilat, ani kdyby se vdekem roztekla...
Cim to...???![]()
Publikováno 25 July 2012 - 19:44
Publikováno 25 July 2012 - 19:45
Publikováno 25 July 2012 - 19:51
Tímhle se tu oháníš pořád dokola. Ale na můj příklad kterej jsem ti sem dával už dvakrát a kterej se ti nehodil do krámu si raději nereagoval.shaman3 napsal/a:
Ten rozdíl ale přece musíš vidět, když ti dám část jídla, tak o něj přijdu, když mi vygeneruješ GPX, tak o nic nepřijdeš, je to nehmotná věc, můžeš si originál toho GPX nechat a poslat mi jen kopii. Samozřejmě že kdybych měl k dispozici jídlo, které bych už nechtěl a tedy nesnědl, tak bych upřednostnil jeho darování někomu jinému před vyhozením do koše. Takhle to přece musí vidět každý normálně uvažující člověk, jde jenom o ochotu pomoci, která ve skutečnosti toho PM nic nestojí, to GPX lze vygenerovat a zaslat na email za pás sekund, maximálně za pár minut. Ale já chápu, že někteří lakotní lidé raději vyhodí nadbytečné jídlo do koše, než aby jím obdarovali někoho jiného.sobikovi napsal/a: Já ti ji klidně pošlu, ale až půjdeme spolu do Mekáče a ty si koupíš BigMac a dáš mi aspoň 2x kousnout a půlku hranolek. Bereš?
Tak ještě jednou:
Máš doma kabelovku se základní programovou nabídkou, která je zdarma. Pak je ještě rozšířená programová nabídka, která je placená. Ty programy z rozšířené nabídky sice naladíš, ale jsou kodované. Podle tovjí logiky, proč by si za tu rozšířenou programovou nabídku platil, vždyť oni ti tam ty zakodované programy podstrkují a dělají tak nechutnou reklamu aby sis je koupil. Takže budeš obcházet sousedy v baráku kteří si tu rozšířenou nabídku platí aby ti umožnili se na jejich signál připíchnou aby si mohl ty programy taky sledovat. Myslím, že všichni sousedé by s tebou vyrazili dveře.
Poskytovatel kabelovky = GS
Základní nabídka = BM
Rozšířená nabídka = PM
Zakodované programy = PM keše které se ti zobrazují
Sousedé = Ostatní PM
Jejich signál = PQ PM keší
Publikováno 25 July 2012 - 19:55
shaman3 napsal/a:
Ochotnější?
shaman3: zřejmě ti to ještě nedošlo, tak ti to vysvětlím - geocaching není hra pro tebe. Geocaching se neustále dostává do rozporu s tvým přesvědčením, takže asi jedinou alternativou je zaměřit se na opencaching. Je to vlastně úplně to samé, jen tam nejsou žádní BM a PM uživatelé a GPX si může stahovat kdokoliv.
PS: vzhledem k tomu, že nejsi PM, tak ty nemáš žádné PM kolegy, ale jen BM, takže nic jako „hodný PM kolega který by ti něco poslal” neexistuje
Pokud budu vycházet z toho, jakou po mě v práci požaduje vedení firmy produktivitu, tak bych po tobě za ty dvě minuty práce na vytváření PQ měl chtít asi 20 Kč, takže ta tvá představa o tom že „je to zadarmo“ je dosti zcestná, protože čas je velmi cenná komodita (jak už tu bylo dříve řečeno)shaman3 napsal/a:
To GPX je ale zadarmo, to GPX nestojí nic ani toho, kdo má PM.
Publikováno 25 July 2012 - 20:00

Publikováno 25 July 2012 - 20:20
Sorry hele, ale kabelovku nemáme a na televizi se nedívám, jedině občas na Krimi zprávy na Primě, neřeším "co by bylo kdyby".martinracek26 napsal/a:
Tímhle se tu oháníš pořád dokola. Ale na můj příklad kterej jsem ti sem dával už dvakrát a kterej se ti nehodil do krámu si raději nereagoval.shaman3 napsal/a:
Tak ještě jednou:
Máš doma kabelovku se základní programovou nabídkou, která je zdarma. Pak je ještě rozšířená programová nabídka, která je placená. Ty programy z rozšířené nabídky sice naladíš, ale jsou kodované. Podle tovjí logiky, proč by si za tu rozšířenou programovou nabídku platil, vždyť oni ti tam ty zakodované programy podstrkují a dělají tak nechutnou reklamu aby sis je koupil. Takže budeš obcházet sousedy v baráku kteří si tu rozšířenou nabídku platí aby ti umožnili se na jejich signál připíchnou aby si mohl ty programy taky sledovat. Myslím, že všichni sousedé by s tebou vyrazili dveře.
Poskytovatel kabelovky = GS
Základní nabídka = BM
Rozšířená nabídka = PM
Zakodované programy = PM keše které se ti zobrazují
Sousedé = Ostatní PM
Jejich signál = PQ PM keší
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů