Jak efektivně pracovat s GeoGetem?
Publikováno 13 červenec 2012 - 18:38
Publikováno 13 červenec 2012 - 19:07
Naposledy vlákno kolem Autostatu...petulinka1 napsal/a:
a Arne, kam jsi to posilal?
Publikováno 13 červenec 2012 - 19:14
Publikováno 13 červenec 2012 - 19:44
kolombo napsal/a:
Nechceš udělat balíček, který by doplnil část věcí z GASP do GG a doplnit k němu návodovou část ?
Ono není úplně jednoduché, pro lidi, co tomu nehoví, vybírat z jiné instalace scripty a šablony a mít to kompletní a funkční.
Vubec nechapu co pozadujes. GASP je balicek Geogetu a dalsich skriptu, vetsinou vsechno klasicke instalace a nic extra. Co bych mel teda doplnovat z GASPu do Geogetu? Navic to ani neni instalace, ale zazipovany adresar, ktery si muzes dat kamkoliv.
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 14 červenec 2012 - 12:54
- camstudio (free, nemusi se instalovat, umi nahravat cast obrazovky, nebo jen vybrane okno, zvyraznit kurzor, ..)
- videa bych daval urcite na YouTube, bude to spravovatelnejsi a dohledatelnejsi i pro jiny lidi (tagy, v popisku odkaz na ararat, ..)
- urcite bude pro DokuWiki nejakej plugin pro snadny vkladani YT videi -> http://www.dokuwiki.org/plugin:youtube
{{youtube>link:MJj5XWQHUFE}}- krasny by bylo mit k tomu mluvenej komentar, to by bylo uplne bezva, ale to uz obnaci mit nejaky vyjadrovaci schopnosti
- nebo aspon nejaky bublinovy komentare, to na YT nejak jde
- podivam sezda by ty videa nesli nahravat na youtube pres https://plus.google....81091774/videos
edit: tak na g+ jsem video dal, ale asi nepujde vlozit na ararat, uvidime..
Publikováno 14 červenec 2012 - 13:18
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 14 červenec 2012 - 13:29
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 14 červenec 2012 - 20:49
+1gord napsal/a:
..napred se seznam s tim, co kde na araratu je a az budes psat navody, neduplikuj to, co je jinde a pouzivej odkazy....
Publikováno 21 srpen 2012 - 12:31
Publikováno 21 srpen 2012 - 12:34
Publikováno 21 srpen 2012 - 13:19
Publikováno 21 srpen 2012 - 13:42
Roman_Jaromer napsal/a:
automaticky nahrálo bez nutného klikání přímo na web GC.com?
makro neznam, ale kdyz FN nahrajes na GC tak spustis tohle ... stepan.macroware.cz/gc/GCLogger/GCLogger.jar a je to ... (nekde tady je na to tema)
Publikováno 21 srpen 2012 - 13:53
http://www.geocachin...thread_id=17581trotakcz napsal/a:
Roman_Jaromer napsal/a:
automaticky nahrálo bez nutného klikání přímo na web GC.com?
makro neznam, ale kdyz FN nahrajes na GC tak spustis tohle ... stepan.macroware.cz/gc/GCLogger/GCLogger.jar a je to ... (nekde tady je na to tema)
Publikováno 21 srpen 2012 - 14:02
Pracuje se na tom, ale dokud neni funkce pro API v GG, tak je zbytecny to poustet ven...Roman_Jaromer napsal/a:
Existuje nějaké makro, které by FN nahrané v GG automaticky nahrálo bez nutného klikání přímo na web GC.com?
Zatím FN doma upravím v tabulkovém procesoru (nahraju FN z mobilu, rozdělí se mi do řádků na datum - čas - typ logu - kód keše - já doplním do dvou sloupečků na popis dne (společný pro ten den) + pro každou keš něco zvlášť přidám a v posledním sloupci se mi to pak vše krásně sloučí... Když si pak poslední sloupec zkopíruji, mám krásné FN, které by stačilo jen rovnou odeslat. Jen mě už nebaví klikat na "Compose log" - "Odeslat log" :-) A TB a GC zase tolik nenacházím, takže je loguji zvlášť...
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů