Pomoc pro začátečníka
Publikováno 04 August 2012 - 20:40
Publikováno 04 August 2012 - 20:58
Nositel Nobelovy ceny za mír.
Publikováno 04 August 2012 - 21:04
Publikováno 04 August 2012 - 21:28
Publikováno 04 August 2012 - 22:31
Publikováno 05 August 2012 - 7:42
Publikováno 05 August 2012 - 8:56
Arogant napsal/a:
4) já fotky nahrávám pro logování návštěv rovnou originály z foťáku. nijak to nezmenšuju nebo upravuju. Pro WMK mi to připadá škoda. Server to schroupne a zmenší sám.
on wm.com je nezmenuje - teda zmensuje je v nahledu, pri rozkliknuti pak vyjede original obri fotka . ja to radsi zmensuju na neco, co je pak pripadne videt cele. taky v zoneru vytahnu krivky, zmensim a doostrim, pripadne mirne projasnim stiny. at je na fotce aspon neco videt, kdyz uz to foceni neni kdovijak valny .
Publikováno 09 August 2012 - 20:10
Předpokládám, že kategorie, které je možné v ČR splnit, jsou už všechny zastoupené. Myslím kromě australské pošty apod., líbí se mi totiž jako motivace tabulka s ikonkama. Nezkoušeli jste udělat tabulku k vyplnění jen pro kategorie, které jsou v ČR splnitelné?
Dokázal jsem do statistik z GeoGetu pro GC dostat statbar z WMK, ale to je tak všechno. Nehrál jste si někdo s vložením třeba těch ikonek nebo odznáčků za 25, 50 atd. založených nebo nalezených bodů?
Některé kategorie jsou poměrně málo zastoupené. Třeba zříceniny, přitom jich máme opravdu dost. Jak náročné je splnit podmínky pro založení nového bodu? Nemá někdo funkci betatestera? Nejde mi ani tak o zakládání, ale třeba nedávno jsme narazili na hydrant, které jsou u nás zatím jen 4 a třeba by někdo uvítal, kdyby ho měl poblíž. Vycházím z toho, že fotek je dost, spíš není čas všechno zpracovat. Nebo se hodí každý tip? Něco bych dal do kupy.
Teď logování třeba jedné věže zařazené ve třech různých kategoriích. To asi není nic proti ničemu, když se snažím použít alespoň jinou fotku.
Poslední věc, jak se dělaj hezký fotky? Díky zdeziz
Publikováno 09 August 2012 - 20:21
Tady máš mapu ČR pro waymarky - jen si zazoomuješ na určitou oblast, která tě zajímá a dáš refresh (vpravo uprostřed, červený). Mapa ti vykreslí všechny WM, co tam jsou. Bohužel nejsou nijak označený ty, který už máš zalogovaný a je to mapa jen pro ČR, o světové nevím...
http://dejf75.stod.cz/map_wm/mapa.html
zdeziz napsal/a:
Dokázal jsem do statistik z GeoGetu pro GC dostat statbar z WMK, ale to je tak všechno. Nehrál jste si někdo s vložením třeba těch ikonek nebo odznáčků za 25, 50 atd. založených nebo nalezených bodů?
O to se ti postará geoget + badgegen sám, jen si musíš správně nastavit cestu k tý WM databázi. Navíc nevím, jestli to dělá jen mě, nebo i někomu jinýmu, ale když kliknu na "Dotaz na waymarking" a zadám atributy hledání WM podle nalezených mnou (nick burg86) tak mi je sice najde, dá do statistiky, ale já ještě musím RUČNĚ označit všechny nalezený WM, kliknout pravým myšítkem a RUČNĚ nastavit nález dne toho a toho...
Publikováno 09 August 2012 - 20:25
Publikováno 09 August 2012 - 20:38
Publikováno 09 August 2012 - 21:04
Trnec napsal/a:
sry za OT, ale kdyby GS nechal webcamy a virtualy, tak by udelal lip
na WM kaslu, nelibi se mi to a to jich mam kolem HC mraky :/
že se přesunuly virtualky, s tím i docela souhlasím - čím je jich méně, tím víc si vážím každé z nich. Navíc se stačí podívat na mapu Prahy, nebo Brna... jeden WM vedle druhýho, všechno totálně zasekaný... Tohle bys chtěl vidět i na mapě gc.com?
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů