GSAK - statistika v záložkách
Publikováno 18 srpen 2012 - 9:14
Publikováno 20 srpen 2012 - 10:18
Publikováno 20 srpen 2012 - 12:39
pajase napsal/a:
Díky, ale nejsem moc dobrej v angličtině. Nebylo by to někde v češtině?
Tu statistiku v záložkách najdeš třebas u mě. Pokud je to to co myslíš, tak se ozvi (zprávou) a pokud máš Google talk, můžeme to vyřešit dokonce velmi rychle.
Publikováno 20 srpen 2012 - 14:02
Publikováno 21 srpen 2012 - 12:23
Publikováno 17 září 2012 - 8:53
Publikováno 17 září 2012 - 9:26
vavros napsal/a:
Chtěl bych se zeptat, jak řešíte v Gsaku statistiku vlastních keší ?
Pro dohrání logů jsem používal makro Addlogs, ale to už se přestalo upgradovat. Nyní vždy nahraji kompletní GPX mých keší, ale potom mi přijde, že při generování statistik pomoci FSG se mění hodnoty jen u nálezců, jejichž nick jsem v minulosti makrem Addlog natáhl. Pokud jsou nové nicky a podle nálezů by měli figurovat ve statistikách, tak tam nejsou zobrazeny. Máte někdo řešení ?
Vidím, že používáš verzi 8. Tam je možnost doplnit logy přímo v menu:
Geocaching.com access -> Get recent logs
Publikováno 17 září 2012 - 9:44
VelkyVezir napsal/a:
vavros napsal/a:
Pro dohrání logů jsem používal makro Addlogs, ale to už se přestalo upgradovat. Nyní vždy nahraji kompletní GPX mých keší, ale potom mi přijde, že při generování statistik pomoci FSG se mění hodnoty jen u nálezců, jejichž nick jsem v minulosti makrem Addlog natáhl. Pokud jsou nové nicky a podle nálezů by měli figurovat ve statistikách, tak tam nejsou zobrazeny. Máte někdo řešení ?
Publikováno 30 leden 2013 - 17:59
VelkyVezir napsal/a:
vavros napsal/a:
ale jinak super topic, něco podobného jsem hledal
Publikováno 30 leden 2013 - 19:00
Orxion napsal/a:
když je o tom řeč .. je to dost nahouby, pač dřív bylo makro, kdy vzal v potaz staré logy a načetl jen ty nové .. tohle načítá všechno úplně znova a zdržuje .. není jiná cesta pls?
VelkyVezir napsal/a:
ale jinak super topic, něco podobného jsem hledal
Stačí napsat do pole "Max logs per cache" číslo a přesně tolik posledních logů se stáhne. Pokud už jsi teda makro v minulosti použil a máš stáhnuté logy k nějakému datu, stačí pak jen dotahovat ty nové.
Publikováno 30 leden 2013 - 22:19
jinak statistiky mám udělané, akorát bych potřeboval víc těch NOTES A, B, C .. aspoň D a možná i E .. zkusil jsem použít jiné pole (na geotrophy) ale dole to připojilo původní hodnoty .. navíc mě to část geotrophy šouplo bokem
poradí někdo, pls? dík
EDIT - vyhozením geotrophy (1) se to srovnalo, ale ty další notes mne docela zajímají dál .. dík
Publikováno 30 leden 2013 - 22:56
Orxion napsal/a:
vezir - dík .. takhle jsem o tom nepřemýšlel
jinak statistiky mám udělané, akorát bych potřeboval víc těch NOTES A, B, C .. aspoň D a možná i E .. zkusil jsem použít jiné pole (na geotrophy) ale dole to připojilo původní hodnoty .. navíc mě to část geotrophy šouplo bokem
poradí někdo, pls? dík
EDIT - vyhozením geotrophy (1) se to srovnalo, ale ty další notes mne docela zajímají dál .. dík
Řešení je opět jednoduché Předdefinované Notes není nutné vůbec používat, místo toho funguje tag <subhead></subhead>, díky kterému je možné do statistik umístit téměř neomezené množství vlastních "notes". Postup je obnobný jako v případě tagu na zobrazení záložek - viz příspěvek od puczmelouna. Pro inspiraci koukni třeba na můj profil - je tam toho požehnaně a Notes A,B,C... jsem nepoužil ani jednou
Publikováno 31 leden 2013 - 9:25
Publikováno 31 leden 2013 - 10:03
Publikováno 31 leden 2013 - 10:22
Orxion napsal/a:
Tvůj profil jsem viděl .. a kam přesně to mám psát? do těch notes? nebo přímo někam do toho profilu v nějakém txt editoru?
Buď jak píše kvapa - vybrat si třeba Notes A a vepsat tam všechno, nebo ideálnější je vybrat si kam to chceš, protože každá položka má své vlastní notes (viz vložený obrázek o pár příspěvků výše).
Publikováno 07 duben 2013 - 9:32
VelkyVezir napsal/a:
vavros napsal/a:
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů