Jestli se to někomu bude hodit, tak jsem vytvořil (viz příloha) vlastní makro na zobrazení map z Mapy.cz. Od makra WideMapyCZ se liší v tom, že zobrazí plnohodnotnou interaktivní mapu (defaultně orto, ale lze se přepnout i na turistickou, historickou atd.).
Pokud není země kešky nastavena na "Czech Republic" nebo je stisknuto Ctrl, tak se zobrazí standardní Google mapa. Oproti té Google mapě tam teda některé featurky chybí - hlavně menu na pravém tlačítku není (jako slabou náhradu jsem tam dal edit box, kde lze souřadnice zkopírovat a dál s nimi dělat co člověk uzná za vhodné)... možná to někdy dotvořím.
Další změna v tomto layoutu oproti standardu je sekce Cache Photos, kterou jsem přesunul pod listing a všechny obrázky jsou nyní defaultně rozkliknuty.
Prvky layoutu lze přeskupit libovolně přímo v souboru na začátku. Podrobnosti viz help file GSAKu a funkce CustomFormat.
Funguje to jen na GSAK v8, protože to používá sql funkce. Pokud by to někdo chtěl upravit, aby to fungovalo i na starších verzích, tak iniciativě meze nekladu
.
Zkoušel jsem to zatím jen u sebe, tak kdyby byly zásadní problémy, dejte vědět a já to opravím.