dotazník z www.omnigeo.cz ?
Publikováno 29 September 2012 - 15:37
Díky za případné reakce.
viz. www.omnigeo.cz
Publikováno 29 September 2012 - 16:23
Publikováno 29 September 2012 - 19:06
Chodí mi to průměrně jednou měsíčně. Je fakt, že i přes ty poplatky a povinnou stravu bude uživatel v plusu oproti běžné ceně, ale je otázkou zda není v daném místě výhodnější možnost. Takže souhlas.Hedgehog_Family napsal/a:
Omnigeo je podvod. Za dlouhy vyzkum, ktery je v jinych agenturach placeny dostane ucastnik "voucher na ubytovani zdarma". Problem je v tom, ze musi zaplatit vystaveni toho voucheru a zaslani (za cca 200Kč). A ubytování ve vybraném zařízení je "zdarma", ale musí zaplatit povinný stravovací poplatek, který svou výší zhruba odpovídá ceně za ubytování s polopenzí...
Publikováno 29 September 2012 - 21:52

Udělátka na kešky, GEO díly: www.geotools.cz
Publikováno 30 September 2012 - 14:50
lubbez napsal/a:
No já si myslím, že jsou to obyčejní hajzlové. Poplatek není 200 ale 300 korun, ale hlavně bez toho čísla voucheru se nemůžeš podívat na žádné nabídky, tedy myslím na ceny těch nabídek. Jinými slovy, vysolíš tři stováky a dozvíš se, že s tebou opět někdo vyje......, ale to je v současné době prakticky pravidlem. Všechny nabídky, infa, výhry a jiné podobné okamžitě mažu bez čtení.
Aha, tak to se koukám změnilo. Já jsem jim kdysi naletěl a průzkum vyplnil. A když jsem zjistil, že bych za "voucher" měl dát 200,- tak jsem kouknul na ty nabídky (tenkrát to ještě šlo předem) a pochopil jsem... Představa, že pro někoho vykonám nějakou práci a ještě za to zaplatím mi přijde dost úsměvná. Zkusím tohle říct truhláři, až zítra přijde. Kolik mi zaplatí za to, že mi může udělat skříň :-)
Publikováno 30 September 2012 - 19:53
Hedgehog_Family napsal/a:
lubbez napsal/a:
No já si myslím, že jsou to obyčejní hajzlové. Poplatek není 200 ale 300 korun, ale hlavně bez toho čísla voucheru se nemůžeš podívat na žádné nabídky, tedy myslím na ceny těch nabídek. Jinými slovy, vysolíš tři stováky a dozvíš se, že s tebou opět někdo vyje......, ale to je v současné době prakticky pravidlem. Všechny nabídky, infa, výhry a jiné podobné okamžitě mažu bez čtení.
Aha, tak to se koukám změnilo. Já jsem jim kdysi naletěl a průzkum vyplnil. A když jsem zjistil, že bych za "voucher" měl dát 200,- tak jsem kouknul na ty nabídky (tenkrát to ještě šlo předem) a pochopil jsem... Představa, že pro někoho vykonám nějakou práci a ještě za to zaplatím mi přijde dost úsměvná. Zkusím tohle říct truhláři, až zítra přijde. Kolik mi zaplatí za to, že mi může udělat skříň :-)
já má dojem, že ta možnost prohlédnutí zdarma jsem jednou našel, kdesi byl napsaný nějaký spešl vstupní kod pro prohlížení.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů