Koupil jsem si dotykový telefon HTC ONE V s Androidem a nainstaloval jsem c:geo, ale mam problémy s ovládáním. A tak hledám někoho zkušenějšího.
Už jsem zjistil, že můj telefon nemá digitální kompas, resp. magnetometr, takže kompas v c:geo programu nerozhýbu (to je varování pro případné další kupce HTC s chutí používat tento mobil na geocaching), včera jsem chtěl projít jednu multinu a nedokázal jsem nastavit vypočítané souřadnice do mobilu tak, aby mě dovedl na další stage. Nevím, jestli špatně ovládám mobil nebo program c:geo a proto hledám radu.
Zadal jsem vypočítanou polohu do aplikace cíl, ale už jsem nedokázal telefon donutit ktomu, aby mi ukázal kam mám kráčet.
Kdo mi poradí?
hledám další uživatele HTC ONE V a c:geo
Vytvořeno od
Sibiran
, Oct 24 2012 12:13
3 odpovědí na toto téma
Publikováno 24 October 2012 - 13:10
V c:geu na stránce úplně vlevo zadáš vypočítaný waypoint tlačítkem Přidat bod,pojmenuješ a uložíš. Pak tapni na ikonku kompasu vpravo nebo přes menu zvol Zobrazit na mapě.
Edit:myšleno na stránce konkrétní keše samozřejmě.
Publikováno 24 October 2012 - 15:46
Řídil jsem se návodem a už se zadařilo. Díky.
Sibiřan
Publikováno 24 October 2012 - 16:18
Mam HTC EVO 3D a kompas na nem slape v pohode.A vypocitane souradnice zadas na strance s kesi uplne vlevo.Je tam upravit Waypoint.Do toho si zadas souradnice.Das ulozit.Pak na to klikni a zvol kompas.A je to.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů