Přejít na obsah


Fotka

PRODEJ 70 CWG - katalogová čísla Personal CWG 3 až 290


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1 odpovědí na toto téma

#1 ONCEM-CZ

ONCEM-CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 příspěvků(y)

Publikováno 01 listopad 2012 - 16:08

Protože jsem se rozhodl, že už se dál sbírání CWG ani provozování CWG směnárny nebudu věnovat tak zde vážným zájemcům nabízím k odprodeji sběratelsky velmi zajímavý komplet 70 CWG.

Všechna nabízená CWG jsou, až na 5 kusů, jsou první verze od katagových čísel 3 až 99 a většina z nich má na rubu jako rok vydání/pálení uvedený letopočet 2006, 2007, 2008 a 2009.

Úplný seznam, i s přesným uvedením ze kterého roku které CWG je, najdete na stránkách CWG KOLEKCE http://cwg.gcm.cz/us...no&sort_dir=asc

-------------------------------------------------------------------------
PODMÍNKY PRODEJE :

Zájemci o koupi celé kolekce mi mohou až do dnešní půlnoci (tj. do 1. 11. 2012 24:00) psát své limitní (tzn. maximální) nabídky jako SZ sem nebo přímo do katalogu CWG Kolekce.

Vyvolávací cena za celý soubor je 2000,-
( + poštovné za pojištěný balík )

1) Aukce je skutečně o tom, že celou kolekci získá ten, kdo mi do stanovené doby pošle tu nejvyšší nabídku. CWG proto získá ten kdo nabídne třeba i jen o pouhou korunu víc od druhé nabídky v pořadí.

2) Pokud dostanu od jednoho zájemce více různých nabídek budu za platnou považovat vždy tu nejvyšší došlou (při současném zohlednění bodu 3).

3) V případě dvou nebo více vyrovnaných nabídek od různých zájemců dostane přednost ten kdo mi jí pošle jako první !

4) Kdyby se, s tím kdo mi nabídne nejvyšší částku z nějakého důvodu, obchod nezrealizoval do 12-ti hodin po ukončení aukce tak oslovím dalšího zájemce v pořadí nebo celou kolekci nabídnu k prodeji znova.

---------------------------------------------------------------------------

Žádné další informace o jednotlivých příhozech ani o tom, kdo mi je poslal už dnes nebudu zveřejňovat. Všichni přihazující i vítěz aukce zůstanou v anonymitě.

Všem zúčastněným děkuji za jejich zájem a protože to podstatné je tu napsáno a nové nabídky očekávám formou SZ tak dávám zámek.
  • 0

#2 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 623 příspěvků(y)

Publikováno 01 listopad 2012 - 17:08

Co s tim přestat spamovat, tohle je už třetí vlákno. Koukej ty ostatní smazat.
  • 0




1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama