Geoget-statistiky-animace
Publikováno 16 November 2012 - 21:27
Publikováno 16 November 2012 - 21:31
Nevím, snad se nepletu, ale MyFoung tuhle animaci umí uložit někam na disk tuším jako klasickej gif a pak už by stačilo tu animaci nahrát někam na web a do šablony jen dát na animaci odkaz.Kopecek-HP napsal/a:
Dobrý večer,
koukal jsem na statistiky jednoho kolegy kačera MK1977, který má statistiky generované přes slovenský program MyFoundUpdater a moc se mi líbila animace nálezů keší - zobrazuje se mu tam mapa ČR s okolními státy a postupně naskakují jednotlivé ikonky, tak jak je odlovil, je to samozřejmě zrychlené.
Myslíte si, že by to byl schopen někdo naprogramovat, nebo jsem zaspal dobu a už to pro geoget funguje?
Publikováno 16 November 2012 - 22:23

Publikováno 16 November 2012 - 23:13
klama napsal/a:
Instalacka 2012.10.07.23
- animovaný gif z nálezov, výsledný obrázok sa ukladá na server mozigo, štatistika sa teda zobrazí správne aj v nižších verziách IE
Download
Ukazka nalezov v animovanom gife...
http://mozigo.zubor....d/gif/klama.gif
Publikováno 17 November 2012 - 8:53
Publikováno 17 November 2012 - 21:29
Publikováno 17 November 2012 - 21:56
Nositel Nobelovy ceny za mír.
Publikováno 17 November 2012 - 22:26
mikrom napsal/a:
no fuj, mozigo si kvuli tomu teda instalovat nebudu!
ale nevidim problem proc by to neslo naprogramovat. nejakou praci s obrazky geoget umi, takze by ten gif asi zvladnul vygenerovat a poslat nekam na net
Jestli to Mikrome vytvoříš, tak máš u mně flašku, jinak souhlasím s tebou ten mozigo je fakt hroznej, zlatej GeoGet.

PS. nevím kolik lidí by tento doplněk využívalo, ale ukládání někam na web bych nechal na každém , ať si to dá kam bude chtít, zkoušel jsem generovat pro svých 882 keší a gif byl 1,5 mega
Publikováno 17 November 2012 - 22:33
Nositel Nobelovy ceny za mír.
Publikováno 18 November 2012 - 8:25
https://wiki.mozilla...G_Specification
Publikováno 18 November 2012 - 15:06

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 18 November 2012 - 16:23
Publikováno 18 November 2012 - 20:23
Publikováno 18 November 2012 - 20:34

Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X
www.lukabike.com
Publikováno 18 November 2012 - 21:44
Kopecek-HP napsal/a:
mikrom napsal/a:
no fuj, mozigo si kvuli tomu teda instalovat nebudu!
ale nevidim problem proc by to neslo naprogramovat. nejakou praci s obrazky geoget umi, takze by ten gif asi zvladnul vygenerovat a poslat nekam na net
Jestli to Mikrome vytvoříš, tak máš u mně flašku, jinak souhlasím s tebou ten mozigo je fakt hroznej, zlatej GeoGet.
Přidávám se. Taky dám flašku tomu, kdo to udělá. Dost se mi to líbí a už jsem o tom dřív přemýšlel. Asi bych to dokázal naprogramovat sám, ale aktuálně nemám čas

A kdyby byla verze i pro mapu Evropy, byl bych naprosto spokojený

Publikováno 18 November 2012 - 23:03
lukabike.com napsal/a:
Takze se da ona animace "vyhledove" ocekavat?
Ja sam s vyrobou tech animovanych map nechci ztracet cas. Zase tak dobre mi neprijdou. Nicmene mohu poskytnout nastroje:
V soucasne verzi GG neni problem ve skriptech vzit obrazek a do nej vykreslovat dalsi obrazky. A takovychto obrazku vygenerovat hromadu... a z te hromady pak nejakym externim programkem vygnenerovat animovany GIF.
S novou grafickou knihovnou v GG by slo zajistit i to, ze vsechny potrebne kroky pujde udelat primo ve skriptu. Takze si pak nejaky sikovny autor skriptu bude moci generovat animovane kdeco.
Publikováno 18 November 2012 - 23:14
Publikováno 19 November 2012 - 21:26

Publikováno 19 November 2012 - 22:36
MaFa napsal/a:
Šikovný programátor by to měl hrnout ven rovnou bez knihoven, jinak to nabude Mozigo obludných rozněrů 2M pro 2000 bodů. Viz třeba http://www.root.cz/c...e-a-konkurence/
Pěknej článek, hezky jsem si početl. Podstatný je, že GIF umožňuje při animaci měnit pozici a velikost animovaného rámce a je tak možná významně optimalizovat velikost výsledného souboru. Vložit si do profilu nějakou dvoumegovou blikají mrchu mi totiž připadalo jako velká zoufalost. Takhle by snad šlo vytvářet něco použitelného...
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů