Locked Reviewer
Publikováno 04 December 2012 - 17:50
No mi ani tolik ne ten lynč, jako jak se k tomu postaví GS. Vážený stvanec totiž může být celkem reálně odsouzen, buďto k podmínce, nebo k vězení, nebo k finanční pokutě (a ta bývá v počítačových trestných činech poměrně vysoká), případně ke kombinaci zmíněných postihů.denebolla napsal/a:
Teď jsem zvědavá na ten veřejný lynč
Neoprávněně manipuloval s cizím webem (právně se to jmenuje konkrétněji :-) a to je prostě trestný čin se vším všudy a s právními následky, pokud poškozený (GS) podá žalobu.
Jestli to stvancovi za ten večer zábavy stálo těžko odhadnout..
Publikováno 04 December 2012 - 18:07
Publikováno 04 December 2012 - 18:14
Dokonce i Chomutov :-) mel jsem svou take zamcenou.....Novom napsal/a:
Ta mysterka u Hradce je GC3X0QM. Sám jsem dost divně koukal, když včera přišel mail, že je tato keš uzamčená, původně jsem si myslel, že se tak autor snaží o to, aby mu už nikdo nic nepsal kvůli té plánované a zbytečné zimní výluce.
Ale co nepochopím, je to totální zrušení všech keší z Karlových Varů (krom pár Bondovských), co proti nim mohl mít? V Praze ok, asi se nepohodl s pár jedinci, Liberec, zřejmě chtěl svést vinu na Tiskaře, ale Vary? :|
Publikováno 04 December 2012 - 18:18

Naše keše zakládáme bez dotací a i jejich provoz si sponzorujeme sami.
Berte na to při jejich návštěvách ohled !
Publikováno 04 December 2012 - 18:20
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek
Kešky výletovky
Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
prazskychytrak.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 04 December 2012 - 18:21
některý bral třeba podle toho, že o nich byla zmínka ve zdejších diskuzích (třeba 3 maxinohovy avizované archivace). Plus tu a tam nějaké okolí, plus nějaké historicky významné a tak. Prostě jak ten chlápek v tom filmu, co střílel na všechny strany.Do-bby napsal/a:
Dokonce i Chomutov :-) mel jsem svou take zamcenou.....Novom napsal/a:
Ta mysterka u Hradce je GC3X0QM. Sám jsem dost divně koukal, když včera přišel mail, že je tato keš uzamčená, původně jsem si myslel, že se tak autor snaží o to, aby mu už nikdo nic nepsal kvůli té plánované a zbytečné zimní výluce.
Ale co nepochopím, je to totální zrušení všech keší z Karlových Varů (krom pár Bondovských), co proti nim mohl mít? V Praze ok, asi se nepohodl s pár jedinci, Liberec, zřejmě chtěl svést vinu na Tiskaře, ale Vary? :|
Publikováno 04 December 2012 - 18:27
poohDA napsal/a:
některý bral třeba podle toho, že o nich byla zmínka ve zdejších diskuzích (třeba 3 maxinohovy avizované archivace). Plus tu a tam nějaké okolí, plus nějaké historicky významné a tak. Prostě jak ten chlápek v tom filmu, co střílel na všechny strany.
jj, je mi to jasne :-) nekdy smazal listing, jindy jen zamknul...... dokonce mi byl z jedne kesky smazan log a dnes mi psal jeden kacer, proc sem mu ho smazal... ale nevim, zda by se zabyval logy... mozna jen chyba v matrixu. :-)
ale rozptyl mel "peknej" ... jen bych ho cekal voc rozprostrene
Publikováno 04 December 2012 - 18:46
No jo, ale já jsem tím myslel plošnou blokaci celých Varů. Chomutov se k tomu asi jenom tak přimotal. Stejně si myslím, že poškozených keší je tak 2x tolik, co se objevilo na fóru, protože někteří, emerithushk to řešil rovnou s RW a spousta lidí na to ještě asi ani nepřišla.Do-bby napsal/a:Dokonce i Chomutov :-) mel jsem svou take zamcenou.....
Publikováno 04 December 2012 - 18:54
Publikováno 04 December 2012 - 18:59

Kešky výletovky
Hinty
Publikováno 04 December 2012 - 19:01
Publikováno 04 December 2012 - 19:03
Publikováno 04 December 2012 - 19:24
Publikováno 04 December 2012 - 19:36
Publikováno 04 December 2012 - 20:03
Novom napsal/a:
Číst to tu může, alespoň vidí, co se mu v blízké době stane. Nejspíše trestní oznámení, vyšetřování a jak to tak vypadá, i lynčování od naštvaných kačerů, kterým vadí, co provedl a i to, že se vydával za Simanteam a nejspíš i zlikvidoval komplet keše v Tišnově.
Asi mu moc nesedlo posledni Tisnovske geopivko....
Publikováno 04 December 2012 - 20:16
Kešky výletovky
Hinty
Publikováno 04 December 2012 - 20:17

Publikováno 04 December 2012 - 20:23
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů