program na cteni stereogramu
Publikováno 04 December 2012 - 19:54
Publikováno 04 December 2012 - 20:12
Publikováno 04 December 2012 - 20:13
Publikováno 04 December 2012 - 20:37
Publikováno 04 December 2012 - 20:45
Publikováno 04 December 2012 - 21:06
Díky, výborný postup. Vyzkoušel jsem ho na jedné už odlovené, kde jsem musel souřadnice získat od kolegy, který umí líp šilhat (pod podmínkou společného odlovu)palic napsal/a:
Zcela dostačující je Photoshop nebo Gimp. Obrázek se hodí do jedné vrstvy a pok ještě jednou do druhé. U té se pak nastaví režim "Rozdíl" (nebo XOR). Pak se obrázek v této vrstvě posune do boku o vzdálenost, po ktere se opakuje vzor na stereogramu (nejlépe použít kurzorové šipky a místo myši). Při správném posunu z obrázku vyskočí ukrytý 3D objekt - tentokráte ale "pouze" ve 2D.
Publikováno 04 December 2012 - 21:28
poohDA napsal/a:
Třeba by se na to daly použít cizí oči. (To myslím jako nabídku, že jestli toho není moc tak se ti na to můžu podívat.) Nebo jestli se jedná o keš, tak pomůže třeba owner, třeba má v rukávu připravenou i variantu pro handicapované lovce. :-)
ahoj a diky za nabidku ... jedna se mi o melnickou skovku GC2MFW9 melnicke korkovniky ... neco vidim ale vetsinu ne e ne zaostrit-nebo rozostrit ... tak pokud, tak budu rad ... uz mi lezi v supliku asi rok ... diky.
Publikováno 04 December 2012 - 21:34
Gastowski napsal/a:
Jmenuje se to StereoDecoder01, S474N tu na nej kdysi dával odkaz.Ale googl ho najde určitě také.
diky moc za typ na program stereodecoder01... zkousel jsem ho vygooglit ale nasledne odkazy ke stazeni a pak i nasledne instalaci na me "chrlili" spoustu spamu a dalsich jinych game-programu instalujicich se do PC, ktere ja nechciii ... a tak hledam dal nejaky lepsejsi odkaz ...
Publikováno 04 December 2012 - 21:36
Publikováno 04 December 2012 - 22:26
silvermann napsal/a:
diky moc za typ na program stereodecoder01... zkousel jsem ho vygooglit ale nasledne odkazy ke stazeni a pak i nasledne instalaci na me "chrlili" spoustu spamu a dalsich jinych game-programu instalujicich se do PC, ktere ja nechciii ... a tak hledam dal nejaky lepsejsi odkaz ...
Mno, hned první odkaz co mi Google našel je v úplném pořádku Mrkni na to sám.
Publikováno 04 December 2012 - 22:34
Publikováno 04 December 2012 - 23:05
Gastowski napsal/a:
Našel jsem odkaz na StereoDecorder u kolegu v Německu http://forum.geoclub...coder01#p886139
diky moc za odkaz, poprve se muj firewall na ten program a odkaz moc netvaril a hlasil mi mailwormy ... a tak jsem ho vypnul ... a jen na tu chvilku, kdy ten program potrebuju a pak asi odinstall a i win z ghostu-pak preinstall, abych to dostal i z registru a odevsad ))) ale funguje perfektne ... jeste jednou moc diky ... asi byl jen muj problem,ze mam nastaveny firewall, router a i ostatni bezpecnostni prvky proti vsem tem inet-potvoram )).
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů