Whereigo - pomoc s vysvětlením
Publikováno 19 December 2012 - 22:27
Publikováno 19 December 2012 - 22:37
Publikováno 20 December 2012 - 10:03
noe1 napsal/a:
Linn- napsal/a:
Teď uvažujeme nad GC22VKW v komíně která taky nevypadá složitě.
Máte pravdu. Sazínek je taky pro začátek fajn, a taky mi běhal bez problémů. Nechtěli byste se s Drticoolem domluvit a vzít ho sebou ? ... pro mne by byla domluva přece jen krapet složitá, trávím v Brně jen cca 1/3 svého času a většinou na kešky moc z toho času nezbývá.
Máme tam v plánu jít až kolem ledna. Ale samozřejmě klidně, my jsme z Brna takže by problém nebyl. Jen asi nepomužeme s tou technickou stránkou používáme totiž aplikaci Where you go a mobil Sony Ericsson. GPS nemáme takže tam by jsme poradit nedokázali. Ale pokud Drticool chce určitě se mužeš ozvat a domluvili by jsme se na nějákým termínu;)
Publikováno 20 December 2012 - 11:36
Publikováno 20 December 2012 - 11:45
kapsa napsal/a:Pošlu ale jen opravdovým zájemcům o krásnou procházku klidnou krajinou, kteří slíbí, že si nepůjdou jen pro finálku ....
Jsem opravdový zájemce o krásnou procházku klidnou krajinou od auta k finálce a slibuji, že nepůjdu jen pro finálku - vezmu cestou i jeden smrček na vánoční stromeček
Publikováno 20 December 2012 - 11:46
Publikováno 20 December 2012 - 11:52
Tak tobě nic nepošlu !Maxinoha napsal/a: Jsem opravdový zájemce o krásnou procházku klidnou krajinou od auta k finálce a slibuji, že nepůjdu jen pro finálku - vezmu cestou i jeden smrček na vánoční stromeček
Píšu ti SZ, popíšu ti to po telefonu.Drticool napsal/a: Mně jde zatím spíš hlavně o to, jak to mám dát do te GPSky.. Co potom, to bych pak snad nějak zjistil.. jako na první se chystám na tu dělovou kouli, ale napřed to tam musím dát..
Publikováno 20 December 2012 - 12:01
Publikováno 20 December 2012 - 14:01
Publikováno 20 December 2012 - 17:18
Publikováno 20 December 2012 - 18:42
Díky, to jsem moc rád, že se líbilo. Já tu trasu přímo miluju a tohle vlastní wherigo si snad během pár dnů půjdu sám opět projít - už asi tak po desáté ....bobasso napsal/a: Apropo Kapsovo dálkové wherigo 1 u nás na Tišnovsku mohu jen doporučit. Je to moc pěkná procházka. Šel jsem to v zimě, za mrazu. V Osikách všechno ojiněné, nikde ani živáčka, radost pohledět. Parádní relax a vyčištění hlavy od starostí. Je to wherigo hlavně pro ty, co za ním neuvidí jen ty kilometry, ale budou na každem kroku vstřebávat vůni lesa a krásu tamní přírody. Věru o pěkná místa nemáme na Tišnovsku nouzi.
Publikováno 20 December 2012 - 20:00
HTC WILDFIRE S,c:geo,Aplikace Geocaching
Detska hriste v Prerove
Zeleznicni stanice Prerov/Railway station
Publikováno 20 December 2012 - 20:03
Ano, umí a velmi dobře - prakticky ideální přístroj.lestropy napsal/a: Umí Oregon 400 wherigo?
Spoj se s Maxinohou, to je doslova wherigový guru : http://www.geocachin...php?lookup=3065sokol282 napsal/a: Mám prosbu udělal jsem Wherigo a chtěl bych kdyby mi někdo posoudil jestli je dobře provedeno.Ještě jsem ho nehrál a tak jsem jedno stvořil
Publikováno 21 December 2012 - 10:11
HTC WILDFIRE S,c:geo,Aplikace Geocaching
Detska hriste v Prerove
Zeleznicni stanice Prerov/Railway station
Publikováno 21 December 2012 - 10:30
noe1 napsal/a:
Chystám se zítra na event do Jehnic (GC3Z224). Jestli chceš, můžeme se tam potkat a můžeme to probrat - ono moc k vysvětlování na tom není. Ale možná by bylo lépe rovnou zkusit kousek hry odehrát ... takové pěkné začátečnické WIGO je třeba Dělová koule na Špilberku (GC19Z28), někdy po Štědrém dnu bych na to asi chvilku našel.
Jestli ma oregona, tak to bych delovou kouli zrovna nedoporucovala, vzhledem k tomu ze u nekterych garminu hra tesne pred koncem pada. Sazinek je take pohodovy a tyhle problemy nema.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů