Falešné logování
Publikováno 01 leden 2013 - 9:26
Publikováno 01 leden 2013 - 9:26
Anupev napsal/a:
A co si, panstvo myslíte o tomhle na mé keši? http://www.geocachin...50-d4c116ba659b
To už se tu řeší v několika dalších vláknech. Takže smazat nebo počkat až se v GS vyspí z kocoviny a smáznou celý účet.
Jinak jsem si vzpomněl na Locked reviewera, ten by se nám teď hodil, nemohl by finálkař zalogovat automatem tolik keší

PLÁNOVANÉ EVENTY-JSTE ZVÁNI
15.5.-Den kuřete vindaloo
25.11.-Den polévky gazpacho 2014-Praha-web, facebook
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 01 leden 2013 - 9:27
Anupev napsal/a:
A co si, panstvo myslíte o tomhle na mé keši? http://www.geocachin...50-d4c116ba659b
my to máme na keších také, prostě si finálky.cz dělají reklamu, stačí log smazat, v nějakém vlákně tady psali, že rewievři o tom vědí a GS také, ale nedá se s tím nic dělat .....
Publikováno 01 leden 2013 - 9:28
Publikováno 01 leden 2013 - 9:29

Publikováno 01 leden 2013 - 10:52
modryadept napsal/a:
Myslím že AJFA má dneska o zábavu postaráno...
To tedy má při Novém roce - proč proboha ti lidi nejprve nečtou, než začnou něco psát?

AJFA
Publikováno 01 leden 2013 - 11:41

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 01 leden 2013 - 11:46
Publikováno 01 leden 2013 - 11:49
On spamuje celou ČR nehlede na to zda to v DTB je nebo ne... Mě už jeho logy přistály na 4 keších přičejž v jeho DTB při posledn íkontrole nebyla ani jedna. Plus jak už se zde spousta lidí zmínila spamujou spamovací stránku falešnými finálkamiBenjo5 napsal/a:
GC28P5P
Od kohopak to asi do té databáze dorazilo, když je tu jen pět nálezů? To je fakt vrchol trapnosti.
Jedna věc je, že pak někdo takhle spamuje, ale kdyby se s tím nekšeftovalo, tak by žádný podobný web ani vzniknout nemohl.

Publikováno 01 leden 2013 - 12:11
GEOPERNIKARI
Publikováno 01 leden 2013 - 12:17
Publikováno 01 leden 2013 - 12:32
6! Zapomněl jsi na mszmBenjo5 napsal/a:
GC28P5P
Od kohopak to asi do té databáze dorazilo, když je tu jen pět nálezů? To je fakt vrchol trapnosti.
Jedna věc je, že pak někdo takhle spamuje, ale kdyby se s tím nekšeftovalo, tak by žádný podobný web ani vzniknout nemohl.
EDIT: A propos nepomohlo by, aby v GS nastavili nějaký reklamní filtr, který nepustí logy s určitými výrazy jako "fynalnikesky" a podobně? Tím by pak měli nástroj, jak to řešit i do budoucna, když už se tu mluví o tom, že nevědí co s tím.

Publikováno 01 leden 2013 - 12:35

Nic není nikdy tak, jak se to zdá.
Publikováno 01 leden 2013 - 12:36

Publikováno 01 leden 2013 - 12:43
Publikováno 01 leden 2013 - 12:45

Co nevidím, nahmatám . . .
Publikováno 01 leden 2013 - 12:53
cztweety napsal/a:
Holt GC u nás jde pěkně do pr...e :-(
Proč si to myslíš? Vždyť kačerů jsou v téhle malé zemičce stovky...tady na fóru se objevuje jenom zlomek české geokomunity, podle toho nejde soudit, kam jde, nebo nejde geocaching...
Podle mě stačí takováto h..ádka ignorovat - ownerům přece nedá tolik práce na svých keších mu ty logy smáznout, ne? Tady mu tím jeho neustálým probíráním děláme jenom reklamu ;-)
Publikováno 01 leden 2013 - 13:00

Osobně si myslím, že jestli dostane pouze Ban na ten účet tak to nic neřeší a GC by ho měl kopletně smazat včetně všech jeho "nálezů".
K obdobně diskutovanému borci "mszm", který to možná jen pruboval, ale ještě bez reklam (je dost zvláštní, že se tady nenašel nikdo kdo by se s ním osobně znal) a stále mu na kontě zůstalo více jak 3500 "FI" - kupodivu na prakticky stejných keších jaké se spamují dnes, bych to viděl stejně. GC by měl, omuva neomuva, smazat celý účet, protože ten někdo pod nickem mszm, mimo té pofidérní omluvy, už jinak pro smazání svých falešných FI, neudělal naprosto nic.
Jinak mě skutečně nesmírně těší, že dnešní spamer (zejména u 2 mých disable keší) nemusel ztrácet svůj drahocenný čas hledáním jejich indicií a věnoval se rodině. Mě bohužel takovou kratochvíli nedopřál a místo toho mě a tisíce dalších ownerů otravuje tím, že nás okrádá o čas který bychom jistě využili smysluplnění než mazáním jeho reklamních výlevů

Naše keše zakládáme bez dotací a i jejich provoz si sponzorujeme sami.
Berte na to při jejich návštěvách ohled !
Publikováno 01 leden 2013 - 13:08
...podle mě stačí takováto h..ádka ignorovat - ownerům přece nedá tolik práce na svých keších mu ty logy smáznout, ne? Tady mu tím jeho neustálým probíráním děláme jenom reklamu ;-)
Tím, že se tady budeme tvářit, že když se o něčem v komunitě nemluví tak to vlastně ani neexistuje, tím ukážeme pouze pokrytectví. A i to omlouvání jednoho a vypískání druhého, ale de fakto stejného činu, je podle mého cesta do pekel.
Bohužel pouhou ignorací se ty falšené FI samy nesmažou a jestli nezasáhne GC nějak víc než Banem tak většina z nich u listingů zůstane obdobně jako u mszm.
Naše keše zakládáme bez dotací a i jejich provoz si sponzorujeme sami.
Berte na to při jejich návštěvách ohled !
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů