Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1191 odpovědí na toto téma

#181 Netorack

Netorack

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 335 příspěvků(y)

Publikováno 07 January 2013 - 16:47

Můj zaměstnavatel vám vzkazuje, že pěkně děkuje. Za dnešek mám 62 poznaných fotek.
  • 0

#182 Autacek

Autacek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 744 příspěvků(y)

Publikováno 07 January 2013 - 18:09

Právě jsem si říkal, že je vhodný čas na vznik nějakého výměnného serveru či systému i u této hry, že to tu zatím schází, pro potěchu všem zakomplexovaným, co si potřebují na žebříčku prvních míst spravit své jinak nízké sebevědomí, malého ptáka, či pošramocené ego. B) A vida, už je to tu.
  • 0

#183 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1350 příspěvků(y)

Publikováno 07 January 2013 - 18:21

Autacek napsal/a:
Právě jsem si říkal, že je vhodný čas na vznik nějakého výměnného serveru či systému i u této hry, že to tu zatím schází, pro potěchu všem zakomplexovaným, co si potřebují na žebříčku prvních míst spravit své jinak nízké sebevědomí, malého ptáka, či pošramocené ego. B)

A vida, už je to tu.

A zrovna jsem si říkal, že nám to šlo 10 stránek debaty bez blbejch keců...

A vida, už je to tu.
  • 0
Užívej života...

#184 jaghut

jaghut

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 139 příspěvků(y)

Publikováno 07 January 2013 - 18:26

Vy šťastnější, co máte všechno nebo skoro všechno, nechte si svý spoilovací rady někam do hospody a nekažte nám, pomalejším hru :@. Trochu mně to připomíná situaci když přijde dcera z kina, třeba tuhle naposled to bylo z Hobita, já na něj mám jít příští týden a povídám: "nic mi neříkej". "OK" povídá, "nic ti nepovím, ale ta scéna u Zlobrů je fakt dobrá...schválně co řekneš na toho přidaného nekromanta...víš, že tam dali Sarumana ?.." a tak dál až do nekonečna. Takže, nespoilujte :@:@:@ P.S: omlouvám se, pokud jsem někomu zkazil návštěvu Hobita...B)
  • 0

#185 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1996 příspěvků(y)

Publikováno 07 January 2013 - 18:37

jaghut napsal/a:
omlouvám se, pokud jsem někomu zkazil návštěvu Hobita...

Simtě, na kino my nemáme čas, my musíme chodit s foťákem všude možně a po večerech naklikávat místa :D.
Btw jsem se pěkně z toho šestýho místa propadnul :D.
  • 0

#186 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5543 příspěvků(y)

Publikováno 07 January 2013 - 19:29

Tak nevím, zabíral na to odkaz www.poznejmisto.cz, ale už to taky nejde :-( Webová stránka na adrese http://poznejmisto.cz/ provedla příliš mnoho přesměrování. Dělá to v Chrome.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#187 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1350 příspěvků(y)

Publikováno 07 January 2013 - 19:32

kolombo napsal/a:
Tak nevím, zabíral na to odkaz www.poznejmisto.cz, ale už to taky nejde :-(

Webová stránka na adrese http://poznejmisto.cz/ provedla příliš mnoho přesměrování.

mě vše funguje, zkoušel jsi jiný prohlížeč? vymazat všechny ty cookies a tak?
  • 0
Užívej života...

#188 jaghut

jaghut

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 139 příspěvků(y)

Publikováno 07 January 2013 - 19:35

Tak bájná 110 mně padla jako jedenáctému v pořadí ;). Nakonec to tak těžké nebylo. Nápad, cirka hodinka úsilí a je to. Ufff........
  • 0

#189 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5543 příspěvků(y)

Publikováno 07 January 2013 - 19:47

puczmeloun napsal/a:

kolombo napsal/a:

Webová stránka na adrese http://poznejmisto.cz/ provedla příliš mnoho přesměrování.

mě vše funguje, zkoušel jsi jiný prohlížeč? vymazat všechny ty cookies a tak?

Cookies.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#190 Hedgehog_Family

Hedgehog_Family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1042 příspěvků(y)

Publikováno 07 January 2013 - 19:47

kolombo napsal/a:

Dělá to v Chrome.

Chrome mi to taky dělal. Od promázání cookies zase šlape jak švýcarský hodinky :-)
  • 0

#191 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1350 příspěvků(y)

Publikováno 07 January 2013 - 19:49

jaghut napsal/a:
Tak bájná 110 mně padla jako jedenáctému v pořadí ;). Nakonec to tak těžké nebylo. Nápad, cirka hodinka úsilí a je to. Ufff........

zajímalo by mě zda jsi (nebo ne) první opravový úspěšný googlič - každopádně gratuluju a získal jsi nad námi podvodníky s malým pindíkem morálně navrch...

PS: pokud by jsi se mohl podělit o onu metodu, fakt by me nalezitelnost zajímala
  • 0
Užívej života...

#192 Milancer

Milancer

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 181 příspěvků(y)

Publikováno 07 January 2013 - 19:53

Hedgehog_Family napsal/a:

kolombo napsal/a:

Dělá to v Chrome.

Chrome mi to taky dělal. Od promázání cookies zase šlape jak švýcarský hodinky :-)

Me se to v chromu stalo uz 5x. Hlaska : Tato stránka obsahuje smyčku přesměrování. Vzdy jsem smazal cookies ale po nejakym case to tam bylo zase. Dela mi to i muj Androfon.
  • 0

#193 jaghut

jaghut

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 139 příspěvků(y)

Publikováno 07 January 2013 - 19:57

puczmeloun napsal/a:

PS: pokud by jsi se mohl podělit o onu metodu, fakt by me nalezitelnost zajímala

Jelikož máš poznáno B), posílám řešení přes profil. Ale, že bych byl až takový guglič si nemyslím, spíš poslouchám co se kde šustne... :o.
  • 0

#194 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5543 příspěvků(y)

Publikováno 07 January 2013 - 20:29

Hedgehog_Family napsal/a:

kolombo napsal/a:

Dělá to v Chrome.

Jak se to vezme. Musím donastavovat spoustu věcí, co si weby, před mazáním, pamatovaly.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#195 jaghut

jaghut

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 139 příspěvků(y)

Publikováno 07 January 2013 - 20:51

Noe: Díky. 25 padla...B). Na to, že jezdím šalinó enem po Praze, dost těžký...
  • 0

#196 Hedgehog_Family

Hedgehog_Family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1042 příspěvků(y)

Publikováno 07 January 2013 - 20:58

kolombo napsal/a:
Jak se to vezme. Musím donastavovat spoustu věcí, co si weby, před mazáním, pamatovaly.

Snad nemažeš cookies VŠECH webů? To bych se na Tvym místě pak šel oběsit :-) Smaž jenom ty 3 cookies webu www.poznejmisto.cz...

Nastavení->Zobrazit pokročilá nastavení->Nastavení obsahu->Všechny soubory cookie a data webu->do vyhledávacího políčka napiš "poznejmisto.cz"->u příslušného výsledku jen najedeš na konec příslušného řádku, kde je křížek a máš to ;-)
  • 0

#197 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1748 příspěvků(y)

Publikováno 07 January 2013 - 21:01

Zajímavej pohled na místní statistiky - z prvních dvaceti míst skoro všichni kačeři. Jo jo, ti holt viděj spoustu míst...;)

Zkusil jsem si to taky a prvních asi patnáct míst od nás od severu a z matičky Prahy jsem trefil na první kliknutí do mapy. Až jsem to pak musel zkusit jednou vedle, abych si ověřil, že to vůbec funguje.:D

• 0

#198 jaghut

jaghut

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 139 příspěvků(y)

Publikováno 07 January 2013 - 21:05

kiReGPS napsal/a:
Zajímavej pohled na místní statistiky - z prvních dvaceti míst skoro všichni kačeři. Jo jo, ti holt viděj spoustu míst...;)

Zkusil jsem si to taky a prvních asi patnáct míst od nás od severu a z matičky Prahy jsem trefil na první kliknutí do mapy. Až jsem to pak musel zkusit jednou vedle, abych si ověřil, že to vůbec funguje.:D

Copak prvních patnáct míst, ale počkej za pár probdělých nocí na těch posledních patnáct míst...B).
  • 0

#199 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1350 příspěvků(y)

Publikováno 07 January 2013 - 21:12

kiReGPS napsal/a:

A ten zbytek jen nepoužívá kačerské jméno :D Timan je výjimka (teda myslím, že ten kačer není)...
  • 0
Užívej života...

#200 L.a.u

L.a.u

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 230 příspěvků(y)
  • LocationKolín

Publikováno 07 January 2013 - 22:44

kiReGPS napsal/a:

Z mého pohledu to nebude ani tak o tom, že jsme viděli spoustu míst, ale taky že dokážeme luštit mysterky a já osobně si předlušťuju multiny od počítače. Děti nemají rády dlouhé chození, proluky a počítání; musím mít předpřipraveno z domova. Ideálně rovnou na finálku.
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama