Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1191 odpovědí na toto téma

#341 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 10 January 2013 - 17:26

Hedgehog_Family napsal/a:

Alf Gang napsal/a:
Jupííí, právě jsem to peklo našla!!! A to jsem nad tím místem včera v noci kroužila několikrát! B)

No, tak to se máš. Já už jsem prolít celej kraj 2x a furt nic... Ach jo :-( A hlavně vůbec netušim, na co se vlastně koukám... :-D

To jsem právě taky dlouho vůbec netušila, na co se vlastně koukám. A to si troufnu říct, že chlapi to mají s uhodnutím využití toho místa snazší. ;)
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#342 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 255 příspěvků(y)

Publikováno 10 January 2013 - 18:22

Tak hurá, konečně se mohu zas na pomíjivou chvíli radovat z dosud všech 150ti publikovaných fotek, které jsem uhádl. Pouze na na jedné z nich nemám plnou zásluhu a tou je Tiskařův Josífkov. Bohužel i já se u této fotky musel nechat nakopnout. Je mi to líto, přiznávám se k tomu bez mučení, ale to místo fakt jakoby vůbec neexistovalo. Jinak toto hádání z fotek mě i nadále strašně baví i když občas to koukání do map a gůglení zasahuje hrubě přes půlnoc.:)
  • 0
bobasso

#343 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3704 příspěvků(y)

Publikováno 10 January 2013 - 19:13

hele, delejte tu prahu slozitejsi :P. kde jinde ma prazak nahnat body, kdyz jsou fotky z prahy objektivne zjevne na prvni pohled maximalne na druhe googleni :D.
  • 0

#344 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 10 January 2013 - 20:19

ja se snazim, ale jeste mi to nebylo chvaleno. ;)
  • 0

#345 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1350 příspěvků(y)

Publikováno 10 January 2013 - 21:57

Dain a Olik napsal/a:
hele, delejte tu prahu slozitejsi :P. kde jinde ma prazak nahnat body, kdyz jsou fotky z prahy objektivne zjevne na prvni pohled maximalne na druhe googleni :D.

víc zastávek z Brna na tebe :D me praha stačí tak jak je...
  • 0
Užívej života...

#346 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5543 příspěvků(y)

Publikováno 10 January 2013 - 22:22

Dain a Olik napsal/a:

Tebe určitě štve, že Královo pole má víc obrázků, než celá Praha, ty pragocentristo :-)

Měli by najednou navalit 200 obrázků z celé ČR, ať je konečně nějaká legrace.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#347 L.a.u

L.a.u

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 230 příspěvků(y)
  • LocationKolín

Publikováno 10 January 2013 - 22:32

kolombo napsal/a:
Tebe určitě štve, že Královo pole má víc obrázků, než celá Praha, ty pragocentristo :-)

Měli by najednou navalit 200 obrázků z celé ČR, ať je konečně nějaká legrace.

Chytám se stébla a jdu hledat "krematorium" na Královo Pole :)

No a teď vážně - už se těším na novou várku fotografií. Stáhla jsem počet svých nočním můr o 2 a pro dnešní den mi docházejí nápady.
  • 0

#348 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1350 příspěvků(y)

Publikováno 10 January 2013 - 22:34

L.a.u napsal/a:

- bez komentáře - :D
  • 0
Užívej života...

#349 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5543 příspěvků(y)

Publikováno 10 January 2013 - 22:40

L.a.u napsal/a:

Jak je v hantecu "krematorium" ??
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#350 bazilisek

bazilisek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 75 příspěvků(y)

Publikováno 10 January 2013 - 22:54

Od neděle nedělám po večerech nic jiného než tuhle pekelnou soutěž. Prohlížeč -> jedna záložka poznejmisto.cz, druhá záložka googlovské obrázky a třetí záložka mapy. Už si ani nečtu nějaké zpravodajství nebo něco takového jako dřív, neodpovídám na maily... Jenom večeře a tahání v mapě :) Ještě že to máme v prácí zašpérované a sleduje nás velký bratr. Ale konečně v první dvacítce :D. Za ty promrhané hodiny života to stálo :) Ech, dneska stačilo, zítra je taky den, no i když... možná... ;) PS: Doufám, že ten server co nejdřív vypnou, protože jinak už asi přestanu i chodit do práce...
  • 0
Garmin GPSMAP 62s + GG

#351 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 10 January 2013 - 23:28

bazilisek - vítej do klubu stejně postižených. Já mám dnes po několika dnech první den velké úlevy, protože jsem už našla komplet vše. Do té doby mi to ale nedalo a strávila jsem nad tím každou volnou chviličku. Ale ta radost, když se povede obrázek najít! :)
Od odpoledne jsem začala zase vyřizovat emaily a jiné resty, na které nebyl díky poznejmisto čas. :D
A teď už jen netrpělivě očekávám další várku nových fotek. :P
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#352 bazilisek

bazilisek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 75 příspěvků(y)

Publikováno 10 January 2013 - 23:43

Tak jsem si to neodpustil a našel ještě to krematorium a zříceninu... To se opravdu zadařilo. Jdu spát, zejtra vstávám v šest... Je opravdu divné, že taková jednoduchá soutěž už někoho dřív nenapadla. Nebo možná napadla, ale nikdo to nerealizoval...
  • 0
Garmin GPSMAP 62s + GG

#353 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3704 příspěvků(y)

Publikováno 10 January 2013 - 23:50

kolombo napsal/a:

Dain a Olik napsal/a:

Tebe určitě štve, že Královo pole má víc obrázků, než celá Praha, ty pragocentristo :-).

pche, ja bych klidne vymenil vsechny ty "hradcana" za pouhe tri spicky z prahy :D. no jooo, holt vy si ty prisernosti susnite pro sebe a u nas nic :).
  • 0

#354 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 10 January 2013 - 23:57

A já koukám, že nové obrázky dnes asi už nebudou, takže po několika dnech úmorné práce valím do postele a budu sladce spát...:D Žádné ponocování do dvou, tří, čtyř ráno...:D
  • 0

#355 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 541 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2013 - 0:14

Už byl jeden nový :-)
  • 0

#356 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1350 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2013 - 0:21

Tak dneska třikrát STF :D No tak aspoň ten event mi zveřejnili... Takže dobrou všem :)
  • 0
Užívej života...

#357 Poznejmisto.cz

Poznejmisto.cz

Member

• Members
  • PipPip
  • 19 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2013 - 0:42

noe1 napsal/a:

puczmeloun napsal/a:
Tak dneska třikrát STF :D No tak aspoň ten event mi zveřejnili... Takže dobrou všem :)

Autoři se usilovně snaží udržet pořadí na prvních 4 místech neměnné ... každému z první čtverky kromě Timana publikovali jednu fotku. fůůůůj, protekce :-)))))

btw... psal autorům ten námět ohledně změny bodování? Ja jo, a žádná odezva, nikdo na to nijak nereagoval. Kdyby aspoň napsali woe, nes*** se nám do toho :-)))))

Dobré ponocování,

odpovědět jsme chtěli i individuálně, ale (patrně kvůli chybě v systému) se nám dotaz uložil jako od nepřihlášeného člověka a, přiznám se bez mučení, nechtělo se mi to noc před zkouškou moc řešit. O:-)

Nicméně jsme zde v tématu kdysi dávno (včera nebo tak nějak) publikovali souhrnnou odpověď, která by snad na nějaký čas mohla být dostačující, tak ji zde v citaci zopakuji. :-)

Poznejmisto.cz napsal/a:
Diskuzi sledujeme a moc děkujeme za zájem i nahrávané fotky.

Předně se omlouváme a prosíme o trpělivost při cyklení u přihlašování, na vině jsou, jak mnozí z vás zjistili, opravdu cookies, které můžete buď smazat (stačí jen pro tuto adresu, ne všechny) nebo zkusit přidat/odebrat z adresy www. Oprava tohoto samozřejmě bude, ale musíte ještě nějakou dobu vydržet.

Co se týče bodování - už nějakou dobu to taky řešíme. Myslím, že můžu prozradit, že v tomto chystáme změnu, která snad bude spravedlivější.

V plánu je i mnoho dalších věcí, některé plynoucí i od vás samotných, tak se snad časem dočkáte.

Nicméně ještě jednou prosíme, dejte nám čas. Máme i jiné povinnosti :-)

• 0

#358 bazilisek

bazilisek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 75 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2013 - 6:29

Buď se zlepšuju :D nebo došly těžké fotky :) Nová várka 151-154 vyluštěná během snídaně. Snad do odpoledne přibudou další nebo bude absťák...
  • 0
Garmin GPSMAP 62s + GG

#359 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 255 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2013 - 7:57

Díky majiteli snímku #0154. Moc pěkná fotečka. Chvíli jsem na to nevěřícně koukal snad ještě z rozespalosti. Něco mi tam ňák nehrálo. :) No neměl jsem ani potuchy, že něco takového u nás existuje. Holt pro mne druhej konec republiky, kde jsem byl za život snad jen jednou.
  • 0
bobasso

#360 Hedgehog_Family

Hedgehog_Family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1042 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2013 - 8:20

Nemáš zač, říkal jsem si, že by se mohla líbit. Mám s ní spjatou pěknou historku, jak moje drahá polovička jela sama autem za maminkou, která byla na rekreaci ******* (někde). A pak mi poslala MMSku s tímhle obrázkem. Samozřejmě na displeji mobilu venku na slunci to bylo hodně špatně vidět, tak ve mě docela hrklo, kam že to dojela :-D
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama