Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1191 odpovědí na toto téma

#361 davidb11

davidb11

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 435 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2013 - 8:42

HURÁÁÁÁÁÁ Už jsem našel všechny ty šutry na Liberecku :P Teď ještě kupu uhlí na ústecku a to bludiště na zlínsku a dalších 7 fotek :D a mám to!!!!
  • 0

#362 weselka

weselka

weselka

• Members
  • PipPipPip
  • 615 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2013 - 9:17

bobasso napsal/a:
Díky majiteli snímku #0154. Moc pěkná fotečka. Chvíli jsem na to nevěřícně koukal snad ještě z rozespalosti. Něco mi tam ňák nehrálo. :)
No neměl jsem ani potuchy, že něco takového u nás existuje. Holt pro mne druhej konec republiky, kde jsem byl za život snad jen jednou.

U mě úplně stejně...

„Sakra, ják Karlovarský kraj?” iluze je skoro dokonalá :)
  • 0
www.povetrnik.cz

#363 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2013 - 9:38

Jsem zavisly a nelecim se -- klasicky me chybej ty nejvetsi hruyz (asi 11 kusu) - 2* Liberecko, 1* Severni Morava a Olomouc a zbytek Zlinsko a Jizni Morava (BRNO )
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#364 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5543 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2013 - 9:44

bobasso napsal/a:
Díky majiteli snímku #0154. Moc pěkná fotečka. Chvíli jsem na to nevěřícně koukal snad ještě z rozespalosti. Něco mi tam ňák nehrálo. :)
No neměl jsem ani potuchy, že něco takového u nás existuje. Holt pro mne druhej konec republiky, kde jsem byl za život snad jen jednou.

No, a teď se vezmi místního, který si říká, že z téhle strany přece louka a barák být nemůže a čím a jak je to focené .... To, že nesedí kraj, jsem postřehl až později. Ale hledá se to dobře :-)
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#365 micska

micska

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 108 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2013 - 10:03

kolombo napsal/a:

No, a teď se vezmi místního, který si říká, že z téhle strany přece louka a barák být nemůže a čím a jak je to focené .... To, že nesedí kraj, jsem postřehl až později. Ale hledá se to dobře :-)

:D :D Přesně to jsem si říkal taky. S tím hleůdáním to mám ale už horší :-(
  • 0

#366 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2013 - 10:03

kolombo napsal/a:

bobasso napsal/a:

Ne kdyz je clovek katastrofalne nevyspalej, protoze ma skluz a snazi se dohnat ostatni. Boze, jak mne se chce spat...
  • 0

#367 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2013 - 10:49

jamesh napsal/a:
Už byl jeden nový :-)

Tak to už jsem sladce chrněla.:D Novou várku jsem si dala až teď při hodně pozdní snídani.:D
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#368 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2013 - 10:52

bazilisek napsal/a:
Buď se zlepšuju :D nebo došly těžké fotky :) Nová várka 151-154 vyluštěná během snídaně. Snad do odpoledne přibudou další nebo bude absťák...

Taky si říkám to samé. Poslední dny mám nové fotky nalezené za chvíli. Naproti tomu ty starší mi daly zabrat i několik dní, než se mi povedlo místo najít.:o
Takže teď už mám splněno a čekám na další. Ale jestli to bude zase po půlnoci, tak si je taky nechám asi až zítra k snídani.:D
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#369 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2013 - 10:54

#154 mně taky pobavila.:D A jsem za ní ráda, další místo, o kterém jsem neměla ani tušení. Miluju Geocaching a Poznejmisto!!! :P
  • 0

#370 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2013 - 11:27

Jupíííí, máme FTF :)
  • 0

#371 Netorack

Netorack

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 335 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2013 - 11:31

Hm, já byl dvakrát druhý (156 a 158), velmi příjemný pocit :P
  • 0

#372 Libor.29

Libor.29

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 243 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2013 - 11:46

No a takhle nějak to začíná ... - za každou cenu najít všechny obrázky - prvooznačení nebo FTF Teď ještě přidat nějaké žebříčky a už se zase vezeme. Je to pěkné, také jsem se zapojil, ale chtělo by to ještě spoustu udělátek aby to bylo uživatelsky přívětivější. Beru to jako milé zpestření, takovou zkoušku ze zeměpisu, ale přesto jsem včera šel raději ven na procházku a pro krabičku než abych celé dny a noci seděl u PC. Mimochodem bodování je zajímavé a myslím, že majitel serveru bude vždy první, že? to mi to trochu kazí, osobně bych to rozdělil zvlášť pro hledače a pro vkladatele fotek, takhle mi to nedává smysl. Také zkusím nějakou fotečku přihrát a jsem zvědavý jak dobře znáte moje okolí :o))
  • 0

#373 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4980 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2013 - 11:57

Jo, na FTF ani na vylovení nemám. Buď fotku poznám, nebo mi alespoň něco připomene, třeba poznám člověka na soše a spojím si to s městem, nebo to prostě nenajdu. Najít všechno, i to kde jsem nikdy nebyl, by stálo hodiny googlení, které tomu nedám. Ale chytlo mě to dost, až tam fotek budou tisíce, začne to být zajímavá databáze pěkných míst. Zdá se mi, že tohle jako jeden z mála podobných projektů má šanci se prosadit. Zatím tam lezou převážně kačeři. Tak jen aby autoři stíhali ověřovat fotky a přidávat. Pokud se to rozjede, budou asi muset toto schvalování změnit, aby stíhali, např. delegovat pravomoci na víc lidí.
  • 0

#374 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 973 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2013 - 11:58

..nahrávat tam polorozpadlé zastávky a oblíbené seřadiště vlaků mi přijde značně perverzní B) Na druhou stranu, detaily zajímavých staveb, mostu, zámků a rozhleden..to je cesta !
  • 0

*

#375 davidb11

davidb11

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 435 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2013 - 12:02

Netorack napsal/a:
Hm, já byl dvakrát druhý (156 a 158), velmi příjemný pocit :P

Tak to bylo u 158 za mnou:
Čekal jsem fanfáru, nebo něco podobného při FTF :P:D
Pěkné fotky.
Třeba ty koleje??
Zas pojedu po mapě a budu klikat ;)
  • 0

#376 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2013 - 12:18

Nova porce byla snadna -- teda asi nejhorsi pro me byla 158 nebot ji pamatuji jeste nalezite ozdobenou a tak sem furt premyslel zda je to ci neni ono. A koleje - super na prvni klik a jeste hodne oddalena mapa. 1. je tam kes za 2. pracuje tam manzelka ;) Pro me stale zapeklite 12,19,23,24,50,78,84,110
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#377 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2013 - 12:26

Libor.29 napsal/a:
No a takhle nějak to začíná ...
- za každou cenu najít všechny obrázky
- prvooznačení nebo FTF

FTF mně naštěstí nechává chladnou.:D

Je to pěkné, také jsem se zapojil, ale chtělo by to ještě spoustu udělátek aby to bylo uživatelsky přívětivější.

Mně chybí snad jen přímo v mapě možnost napsat název místa (města), které hledám.

Beru to jako milé zpestření, takovou zkoušku ze zeměpisu, ale přesto jsem včera šel raději ven na procházku a pro krabičku než abych celé dny a noci seděl u PC.

Taky bych šla ven hledat krabičky, ale musím se starat o nemocného otce, takže se ven dostanu jen o víkendu a to ještě horkotěžko, momentálně spíš vůbec. Takže pro mně je to velice milé zpestření, když už MUSÍM sedět doma na zadku.;)

Mimochodem bodování je zajímavé a myslím, že majitel serveru bude vždy první, že? to mi to trochu kazí, osobně bych to rozdělil zvlášť pro hledače a pro vkladatele fotek, takhle mi to nedává smysl.

Už se tu navrhovalo bodování shodné pro vloženou i nalezenou fotku. Obojí za jeden bod. Pak by to "spravedlivější" a nic by se nemuselo dělit.
  • 0

#378 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2013 - 12:30

mpik napsal/a:
... začne to být zajímavá databáze pěkných míst.

Tak to je další věc, která tam mně osobně trochu chybí - po uhodnutí se nijak neuloží pozice, abych si pro příště pamatovala, kde to místo vlastně vůbec je. Sice můžu hádat znova, ale to už nemá takové kouzlo. ;)
Takže to řeším tak, že si ta místa alespoň orientačně zapisuju.
  • 0

#379 Milancer

Milancer

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 181 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2013 - 12:41

Tak zase hotovo. Musím přiznat, že mě víc baví právě ty pořádný špeky.
Půldenní příděl naklikán za minutu a co dál?
Už se těším na další Josífkov, šalinboudu, klikatice na louce a tomu podobné obrázky. Kdybyste měli hotovo, můžete zkusit další pěkně testy ze znalosti naší zemičky. http://geography.okh...czech/index.php
  • 0

#380 Milancer

Milancer

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 181 příspěvků(y)

Publikováno 11 January 2013 - 12:45

Alf Gang napsal/a:
Takže to řeším tak, že si ta místa alespoň orientačně zapisuju.

Já si to klikám do mapy a pěkně se to zaplňuje:)
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama