Publikováno 11 January 2013 - 8:42
Publikováno 11 January 2013 - 9:17
bobasso napsal/a:
Díky majiteli snímku #0154. Moc pěkná fotečka. Chvíli jsem na to nevěřícně koukal snad ještě z rozespalosti. Něco mi tam ňák nehrálo.![]()
No neměl jsem ani potuchy, že něco takového u nás existuje. Holt pro mne druhej konec republiky, kde jsem byl za život snad jen jednou.
Publikováno 11 January 2013 - 9:38
Publikováno 11 January 2013 - 9:44
bobasso napsal/a:
Díky majiteli snímku #0154. Moc pěkná fotečka. Chvíli jsem na to nevěřícně koukal snad ještě z rozespalosti. Něco mi tam ňák nehrálo.![]()
No neměl jsem ani potuchy, že něco takového u nás existuje. Holt pro mne druhej konec republiky, kde jsem byl za život snad jen jednou.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 11 January 2013 - 10:03
kolombo napsal/a:
No, a teď se vezmi místního, který si říká, že z téhle strany přece louka a barák být nemůže a čím a jak je to focené .... To, že nesedí kraj, jsem postřehl až později. Ale hledá se to dobře :-)
Publikováno 11 January 2013 - 10:03
kolombo napsal/a:
bobasso napsal/a:
No, a teď se vezmi místního, který si říká, že z téhle strany přece louka a barák být nemůže a čím a jak je to focené .... To, že nesedí kraj, jsem postřehl až později. Ale hledá se to dobře :-)
Publikováno 11 January 2013 - 10:49
Tak to už jsem sladce chrněla.jamesh napsal/a:
Už byl jeden nový :-)
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 11 January 2013 - 10:52
Taky si říkám to samé. Poslední dny mám nové fotky nalezené za chvíli. Naproti tomu ty starší mi daly zabrat i několik dní, než se mi povedlo místo najít.bazilisek napsal/a:
Buď se zlepšujunebo došly těžké fotky
Nová várka 151-154 vyluštěná během snídaně. Snad do odpoledne přibudou další nebo bude absťák...
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 11 January 2013 - 10:54
Publikováno 11 January 2013 - 11:31
Publikováno 11 January 2013 - 11:46
Publikováno 11 January 2013 - 11:57
Publikováno 11 January 2013 - 11:58
*
Publikováno 11 January 2013 - 12:02
Netorack napsal/a:
Hm, já byl dvakrát druhý (156 a 158), velmi příjemný pocit
Publikováno 11 January 2013 - 12:18
Publikováno 11 January 2013 - 12:26
FTF mně naštěstí nechává chladnou.Libor.29 napsal/a:
No a takhle nějak to začíná ...
- za každou cenu najít všechny obrázky
- prvooznačení nebo FTF
Mně chybí snad jen přímo v mapě možnost napsat název místa (města), které hledám.Je to pěkné, také jsem se zapojil, ale chtělo by to ještě spoustu udělátek aby to bylo uživatelsky přívětivější.
Taky bych šla ven hledat krabičky, ale musím se starat o nemocného otce, takže se ven dostanu jen o víkendu a to ještě horkotěžko, momentálně spíš vůbec. Takže pro mně je to velice milé zpestření, když už MUSÍM sedět doma na zadku.Beru to jako milé zpestření, takovou zkoušku ze zeměpisu, ale přesto jsem včera šel raději ven na procházku a pro krabičku než abych celé dny a noci seděl u PC.
Už se tu navrhovalo bodování shodné pro vloženou i nalezenou fotku. Obojí za jeden bod. Pak by to "spravedlivější" a nic by se nemuselo dělit.Mimochodem bodování je zajímavé a myslím, že majitel serveru bude vždy první, že? to mi to trochu kazí, osobně bych to rozdělil zvlášť pro hledače a pro vkladatele fotek, takhle mi to nedává smysl.
Publikováno 11 January 2013 - 12:30
Tak to je další věc, která tam mně osobně trochu chybí - po uhodnutí se nijak neuloží pozice, abych si pro příště pamatovala, kde to místo vlastně vůbec je. Sice můžu hádat znova, ale to už nemá takové kouzlo.mpik napsal/a:
... začne to být zajímavá databáze pěkných míst.
Publikováno 11 January 2013 - 12:41
Publikováno 11 January 2013 - 12:45
Já si to klikám do mapy a pěkně se to zaplňuje:)Alf Gang napsal/a:
Takže to řeším tak, že si ta místa alespoň orientačně zapisuju.
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů