Publikováno 12 January 2013 - 2:29
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 12 January 2013 - 5:29
Publikováno 12 January 2013 - 8:40
PLAJ family napsal/a:
A mně by se taky líbilo, kdyby se dala galerie filtrovat podle krajů.
Jinak je to super! To je ten pravý gauč kešink!
Publikováno 12 January 2013 - 9:48
Publikováno 12 January 2013 - 9:57
Publikováno 12 January 2013 - 11:10
bobasso napsal/a:
Tak #0167 je mou novou noční můrou.
EDIT:Uf, tak konečně objeveno v sobota 08.15hod.
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 12 January 2013 - 11:11
Publikováno 12 January 2013 - 11:19
Publikováno 12 January 2013 - 11:20
Alf Gang napsal/a:
Může mi někdo napsat do vzkazu, co je to za slovo "to"? Nick mám stejný, takže si můžete ověřit, že fotku už jsem našla a že to není napovídání...
Jen mně prostě zajímá, jak jste tu pochopili ten "hint".
Publikováno 12 January 2013 - 11:22
To myslíte k 162?puczmeloun napsal/a:
Alf Gang napsal/a:
Může mi někdo napsat do vzkazu, co je to za slovo "to"? Nick mám stejný, takže si můžete ověřit, že fotku už jsem našla a že to není napovídání...
Jsem na tom stejně, tedy mohu taky poprosit o vysvětlení tohoto "hintu"?
Publikováno 12 January 2013 - 11:27
Mě by "to" taky zajímalo. Poznal jsem to podle fotky, kterou jsem viděl před 10 lety.puczmeloun napsal/a:
Alf Gang napsal/a:
Publikováno 12 January 2013 - 11:32
bella-donna napsal/a:
To myslíte k 162?puczmeloun napsal/a:
Alf Gang napsal/a:
Publikováno 12 January 2013 - 11:40
Publikováno 12 January 2013 - 11:55
Publikováno 12 January 2013 - 12:00
Nemo02 napsal/a:
Mě by "to" taky zajímalo. Poznal jsem to podle fotky, kterou jsem viděl před 10 lety.puczmeloun napsal/a:
Alf Gang napsal/a:
Publikováno 12 January 2013 - 12:07
A nechcete si s tím jít na fejsbůk?bazilisek napsal/a:... Opravdu by to chtělo nějaké diskuzní fórum k téhle stránce nebo založit tady na fóru novou sekci, ale to by asi neprošlo.
Publikováno 12 January 2013 - 12:08
....presne, jak rikas. Prvotni myslenku jsem mel tu samou jako ty, ale neprinaselo to zadny vysledek.Nakonec jsem se k ni uz zcela vycerpany opet rano vratil, kdyz dosly veskere smysluplnejsi moznosti a objeveno hned. Po prohlidnuti fotek me dost prekvapilo,jak je to misto honosne. To bych necekal.Alf Gang napsal/a:
bobasso napsal/a:
Pěkná kulišárna, což?Mně se to povedlo taky nad ránem, už už jsem to chtěla vzdát... jenže člověka to pořád žene, že by mohl ještě zkusit to či ono...
Téma toho obrázku jsem zadávála hned na začátku, ale nevyplivlo mi to nic. Až když jsem na to šla jinou cestu a až po té, co jsem vyzkoušela milion jiných variant.
A přitom je to nakonec tak snadné! Ale to se zjistí vždy až po...:D
Publikováno 12 January 2013 - 13:44
Alf Gang napsal/a:
bobasso napsal/a:
Pěkná kulišárna, což?Mně se to povedlo taky nad ránem, už už jsem to chtěla vzdát... jenže člověka to pořád žene, že by mohl ještě zkusit to či ono...
Téma toho obrázku jsem zadávála hned na začátku, ale nevyplivlo mi to nic. Až když jsem na to šla jinou cestu a až po té, co jsem vyzkoušela milion jiných variant.
A přitom je to nakonec tak snadné! Ale to se zjistí vždy až po...:D
Publikováno 12 January 2013 - 14:53
Publikováno 12 January 2013 - 14:59
*
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů