Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1191 odpovědí na toto téma

#421 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 12 January 2013 - 2:29

#167 mi dala tedy zabrat...:o Ale pokořila jsem jí...:) A můžu jít zase v klidu spát.:DB)
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#422 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 255 příspěvků(y)

Publikováno 12 January 2013 - 5:29

Tak #0167 je mou novou noční můrou. Doteď jsem nešel spát. Je už sobota nad ránem a furt na tu fotku čučím a spřádám myšlenky, co by to mohlo být. Hlava mi již únavou mnohokrát padla na noťas, jak jsem zachrápal. :) EDIT:Uf, tak konečně objeveno v sobota 08.15hod.
  • 0
bobasso

#423 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3704 příspěvků(y)

Publikováno 12 January 2013 - 8:40

PLAJ family napsal/a:
A mně by se taky líbilo, kdyby se dala galerie filtrovat podle krajů.
Jinak je to super! To je ten pravý gauč kešink! :)

jj, uz jsem to psal taky hned na prvni ci druhe strance, ze tam chybi filtry - jak krajove tak i nalezene/nenalezene. treba nam autori vyhovi :).
  • 0

#424 bella-donna

bella-donna

z ZZ9 Plural Z Alpha

• Members
  • PipPipPip
  • 437 příspěvků(y)

Publikováno 12 January 2013 - 9:48

Díky téhle soutěži jsem prolezla po x letech všechny svoje fotky a někdy našla hotové poklady. Asi nejlepší objev je video z lanovky na Ještěd, kde se zrovna dostavují skokanské můstky.
  • 0

#425 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3704 příspěvků(y)

Publikováno 12 January 2013 - 9:57

pro autory: tak mi jeste napadlo - nestalo by za zridit pro kazdou fotku nejake jednoduche forum/vlozeni zpravy, kde by si ti, co jiz uhodli, mohli sdelovat co, jak, proc jim to slo/neslo .... podle tohohle vlakna mi prijde, ze lidi si o tom chteji sdelit zazitky, ale jaksi nemohou, protoze logicky nechteji kazit hru a tak pisou jen tak vseobecne o uspesne zvladle nocni mure.
  • 0

#426 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 12 January 2013 - 11:10

bobasso napsal/a:
Tak #0167 je mou novou noční můrou.

EDIT:Uf, tak konečně objeveno v sobota 08.15hod.

Pěkná kulišárna, což?;) Mně se to povedlo taky nad ránem, už už jsem to chtěla vzdát... jenže člověka to pořád žene, že by mohl ještě zkusit to či ono...:D
Téma toho obrázku jsem zadávála hned na začátku, ale nevyplivlo mi to nic. Až když jsem na to šla jinou cestu a až po té, co jsem vyzkoušela milion jiných variant.
A přitom je to nakonec tak snadné! Ale to se zjistí vždy až po...:D:D
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#427 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 12 January 2013 - 11:11

Dain a Olik - to je fakt, člověk má potřebu si o tom pokecat. :) Snažím se tu nic nenaznačovat, abych nekazila hledání ostatním. Ono fakt není nad to, když si to člověk najde sám, bez nápovědy...:P
  • 0

#428 Hedgehog_Family

Hedgehog_Family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1042 příspěvků(y)

Publikováno 12 January 2013 - 11:19

No, tak všechny fotky celkem jednoduché :-) I ten most - byli jsme tam na týden na dovolené, když se dostavoval :-) Ale 167 je děs a hrůza, s tím nemůžu hnout... :-(
  • 0

#429 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1350 příspěvků(y)

Publikováno 12 January 2013 - 11:20

Alf Gang napsal/a:
Může mi někdo napsat do vzkazu, co je to za slovo "to"? Nick mám stejný, takže si můžete ověřit, že fotku už jsem našla a že to není napovídání...;)
Jen mně prostě zajímá, jak jste tu pochopili ten "hint".:)

Jsem na tom stejně, tedy mohu taky poprosit o vysvětlení tohoto "hintu"?
  • 0
Užívej života...

#430 bella-donna

bella-donna

z ZZ9 Plural Z Alpha

• Members
  • PipPipPip
  • 437 příspěvků(y)

Publikováno 12 January 2013 - 11:22

puczmeloun napsal/a:

Alf Gang napsal/a:
Může mi někdo napsat do vzkazu, co je to za slovo "to"? Nick mám stejný, takže si můžete ověřit, že fotku už jsem našla a že to není napovídání...;)

To myslíte k 162?
  • 0

#431 Nemo02

Nemo02

Nemo02

• Members
  • PipPipPip
  • 337 příspěvků(y)

Publikováno 12 January 2013 - 11:27

puczmeloun napsal/a:

Alf Gang napsal/a:

Mě by "to" taky zajímalo. Poznal jsem to podle fotky, kterou jsem viděl před 10 lety.
  • 0

#432 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 12 January 2013 - 11:32

bella-donna napsal/a:

puczmeloun napsal/a:

Alf Gang napsal/a:

To myslíte k 162?

Ano - zajímalo by mně - samozřejmě asi ne přímo v diskuzi - co je myšleno tím "to" při bližším pohledu.

Každopádně já to už včera našla, ale ať koukám jak koukám, tak tam žádné "to" nevidím a chtěla bych ho vidět.;)
  • 0

#433 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 12 January 2013 - 11:40

Nová várka fotek - a zase most!!! :o:o:D
  • 0

#434 Arogant

Arogant

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 632 příspěvků(y)

Publikováno 12 January 2013 - 11:55

Nic proti Moravě, ale nechcete tam dávat fotky, které mají šanci i u normálních lidí? Ne jen místňáků nebo u lidí co budou kliklat do mapy půlku noci? Hurá, mám taky jednu publikovanou.
  • 0
Body, sláva, diplomy! používáno se souhlasem cbfousáče ;o)

Nositel Nobelovy ceny za mír.

#435 bazilisek

bazilisek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 75 příspěvků(y)

Publikováno 12 January 2013 - 12:00

Nemo02 napsal/a:

puczmeloun napsal/a:

Alf Gang napsal/a:

Mě by "to" taky zajímalo. Poznal jsem to podle fotky, kterou jsem viděl před 10 lety.

Sorry že jsem všechny zmátl tím hintem "to" :) Ale před deseti lety vypadal most určitě trošku jinak a to je to "to". Snad jsem vás ještě víc nezmátl... Opravdu by to chtělo nějaké diskuzní fórum k téhle stránce nebo založit tady na fóru novou sekci, ale to by asi neprošlo.
  • 0
Garmin GPSMAP 62s + GG

#436 Smogeo

Smogeo

Pozorr, troll!

• Members
  • PipPipPip
  • 453 příspěvků(y)

Publikováno 12 January 2013 - 12:07

bazilisek napsal/a:... Opravdu by to chtělo nějaké diskuzní fórum k téhle stránce nebo založit tady na fóru novou sekci, ale to by asi neprošlo.

A nechcete si s tím jít na fejsbůk?
  • 0

#437 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 255 příspěvků(y)

Publikováno 12 January 2013 - 12:08

Alf Gang napsal/a:

bobasso napsal/a:

Pěkná kulišárna, což?;) Mně se to povedlo taky nad ránem, už už jsem to chtěla vzdát... jenže člověka to pořád žene, že by mohl ještě zkusit to či ono...:D
Téma toho obrázku jsem zadávála hned na začátku, ale nevyplivlo mi to nic. Až když jsem na to šla jinou cestu a až po té, co jsem vyzkoušela milion jiných variant.

....presne, jak rikas. Prvotni myslenku jsem mel tu samou jako ty, ale neprinaselo to zadny vysledek.Nakonec jsem se k ni uz zcela vycerpany opet rano vratil, kdyz dosly veskere smysluplnejsi moznosti a objeveno hned. Po prohlidnuti fotek me dost prekvapilo,jak je to misto honosne. To bych necekal.
  • 0
bobasso

#438 bazilisek

bazilisek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 75 příspěvků(y)

Publikováno 12 January 2013 - 13:44

Alf Gang napsal/a:

bobasso napsal/a:

Pro mě to bylo taky hodně matoucí, zvlášť ty renesanční portály, ty mě odvedly úplně jinam...
  • 0
Garmin GPSMAP 62s + GG

#439 Hedgehog_Family

Hedgehog_Family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1042 příspěvků(y)

Publikováno 12 January 2013 - 14:53

No, tak 167 pokořena :-) Sice jsem napoprvé přesně odhadl o co jde, ale nějak jsem to nemohl najít :-D
  • 0

#440 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 973 příspěvků(y)

Publikováno 12 January 2013 - 14:59

to bazilisek: no ono to hlavně nejsou žádné renesanční portály:D:D:D
  • 0

*

1 uživatel(ů) prochází toto téma