Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1191 odpovědí na toto téma

#441 bazilisek

bazilisek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 75 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2013 - 16:40

Skywalker napsal/a:
to bazilisek: no ono to hlavně nejsou žádné renesanční portály:D:D:D

Mně to tak nějak připadalo, asi už na to špatně vidím :D po těch hodinách strávených u počítače...
  • 0
Garmin GPSMAP 62s + GG

#442 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2013 - 17:12

bazilisek napsal/a:
Sorry že jsem všechny zmátl tím hintem "to" :) Ale před deseti lety vypadal most určitě trošku jinak a to je to "to". Snad jsem vás ještě víc nezmátl... Opravdu by to chtělo nějaké diskuzní fórum k téhle stránce nebo založit tady na fóru novou sekci, ale to by asi neprošlo.

Mně to ani tak nezmátlo, jako jsem spíš byla zvědavá, co je myšleno tím "to". Protože to, co je vidět na první pohled, na to není třeba koukat zblízka. ;) Proto mi to vrtalo hlavou, že je tam nějaký "drobný" detail, který je vidět jen zblízka a já ho nevidím....:D
Ale hlavní je, že jsem to našla i bez hintu.:)
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#443 Hedgehog_Family

Hedgehog_Family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 042 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2013 - 17:55

Uf, chtěl jsem Tě opravit, před kolika lety že byl ten most rekonstruován a napadlo mě, že by to byl hint - hodil jsem to do vyhledávače jen jako "oprava mostu XXXX" a ejhle, hned na první stránce. :-D Tak nic :-) Ale 10 let to není...
  • 0

#444 gygant

gygant

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 308 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2013 - 18:12

Si tu pořád někdo stěžoval, že pražské obrázky jsou moc lehké, a je to tu, akorát přibyla třetí noční můra. Co to je za tuctové ničím zvláštní nevyhledatelné chodbisko???!! :o
  • 0

#445 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2013 - 18:23

gygant napsal/a:
Si tu pořád někdo stěžoval, že pražské obrázky jsou moc lehké, a je to tu, akorát přibyla třetí noční můra. Co to je za tuctové ničím zvláštní nevyhledatelné chodbisko???!! :o

Taky jsem se toho lekla, ač jsem bývalý pražák, ale opět - správným dotazem jsem to našla. Ani Praha se za celý život nedá celá probádat.:D
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#446 bazilisek

bazilisek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 75 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2013 - 18:24

Hedgehog_Family napsal/a:
Uf, chtěl jsem Tě opravit, před kolika lety že byl ten most rekonstruován a napadlo mě, že by to byl hint - hodil jsem to do vyhledávače jen jako "oprava mostu XXXX" a ejhle, hned na první stránce. :-D Tak nic :-) Ale 10 let to není...

Tak a je to venku :) Ale já vám to neporadil :) Mně to teda vyběhlo na druhé stránce.
  • 0
Garmin GPSMAP 62s + GG

#447 Hedgehog_Family

Hedgehog_Family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 042 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2013 - 18:38

gygant napsal/a:

Ts, tohle je v Praze legenda :-) Akorát ty světla tam většinou nesvítí, nebo aspoň ne tolik :-D
  • 0

#448 Arogant

Arogant

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 632 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2013 - 18:48

Téda, googlím jeden objekt a najdu jiný o kterém jsem ani neuvažoval, že jej najdu. Super.
  • 0
Body, sláva, diplomy! používáno se souhlasem cbfousáče ;o)

Nositel Nobelovy ceny za mír.

#449 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2013 - 18:50

Tak ja jsem prazak a to podzemi me zacina nebavit. Legenda, jo? Nu coz, hodim do vyhledavace legendu. Kdyz uz jsem zkousela vyhledavat heslo socha strejdy s rukou v kapse... Jednou to vyjit musi. Aspon, ze ten mostik je dobyt. Za chvili vas mam. Ale je to peklo, tak tak jsem stihla odlovit. To je porad - jeste jednu, jenom jednu...
  • 0

#450 bella-donna

bella-donna

z ZZ9 Plural Z Alpha

• Members
  • PipPipPip
  • 437 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2013 - 19:39

Já bych zase nějaké další fotky. Nebyly by?
  • 0

#451 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 996 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2013 - 19:42

Já bych byl konkrétnější: Už dlouho nebylo nic z lbc kraje, není něco na skladě? :D
  • 0

#452 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2013 - 20:12

Stava se vam nekomu, ze zatimco hledate neco, na cem mate zasek a za zivyho boha to nejde najit, vyskakujou vam obrazky mist, na kterych jste meli zasek driv a uz je mate nalezeny? Prijde mi to trochu jako spiknuti.
  • 0

#453 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2013 - 20:22

gygant napsal/a:
Si tu pořád někdo stěžoval, že pražské obrázky jsou moc lehké, a je to tu, akorát přibyla třetí noční můra. Co to je za tuctové ničím zvláštní nevyhledatelné chodbisko???!! :o.

ja. vsak taky ze jsou :). konecne nejaky spek z prahy. ja vam dam :P. ad nocni mury - to bys chtel, aby meli vsichni vsechno?
  • 0

#454 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 973 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2013 - 20:50

Autorum 135 143 177 bych rád poděkoval za rozšíření obzoru
  • 0

*

#455 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2013 - 20:55

noe: jsem hochum nekdy na zacatku tydne poslal uplne stejnou fotku :). taky si myslim, ze to neni tak tragicke.
  • 0

#456 Hedgehog_Family

Hedgehog_Family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 042 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2013 - 23:32

Slanecek: Legenda ve smyslu tom, že v noci by tam rozumný člověk sám nešel ani za zlatý prase... :-D
  • 0

#457 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 543 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2013 - 23:35

Slanecek: Legenda ve smyslu tom, že v noci by tam rozumný člověk sám nešel ani za zlatý prase... :-D

Karlín ?
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#458 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2013 - 23:37

Mam za to, ze vsechna takova mista jsem uz proklikala. No, evidentne ne. Takze na to jdu blbe.
Ze zoufalstvi jsem zadala praha misto kam rozumný člověk sám nešel ani za zlatý prase - i pan google uz je ze mne hotovej, podle toho, co mi vyjelo na prvnim miste. :D
  • 0

#459 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2013 - 0:14

Tak jsem na první kliknutí uhodnul 99, město, kde jsem byl možná jednou v životě (možná jsem jen projížděl) a tu bránu jsem nikdy určitě neviděl. Ale dost mě štve jedno město na Vysočině, kde jsem určitě byl, ale nevzpomenu si. EDIT: Tak jsem obrázek uhodl, ale nebylo to to to co jsem myslel - městečko, kam jsem jednou odkudsi došel pěšky a čekal tam na autobus nazpět.
  • 0

#460 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2013 - 1:52

noe1 napsal/a:

gygant napsal/a:

Na chvíli jsem se vžil do situace, že nevím co to je a kde to je a zkusil hledat. Google mi našel výsledek za cca 3 minuty. Až jsem se divil, jak snadno je to dohledatelné. Tohle není žádná pořádná můra, když ji za první půlden našlo 36 lidí, a zdaleka ne všichni jsou pražáci ;)

S tím naprosto souhlasím. Nejdřív jsem si myslela, že to nedám, protože podzemí není moje parketa. Ale stačila chvilička hledání a místo bylo jasné. Jen si chce ten obrázek pořádně prohlédnout, není podzemí jako podzemí.:D
To jsem tu měla mnohem horší záseky, než tohle.:D
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama