Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1191 odpovědí na toto téma

#581 PaWcz

PaWcz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 317 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2013 - 11:55

kolombo napsal/a:
Není to zbytečné, dělit fotky do galerií ? Nestačilo by zaškrtávátko "zobrazovat jen nenalezené"..

Taky cesta, asi nejelegantnější - spokojenost by zavládla u těch, co chtějí mít v kupě všechny fotky ve hře (třeba u mě:)), i u těch, co chtějí vidět své ležáky.

A koukám, že to tu nejvíce řeší Ti, co mají nenalezené tak maximálně dvě poslední fotky ...

Než jsi se přidal, řešili jsme to tu jen dva, všehovšudy ve třech postech ;)
  • 0

Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)

Vložený obrázek

#582 davidb11

davidb11

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 435 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2013 - 11:56

kolombo napsal/a:
Není to zbytečné, dělit fotky do galerií ? Nestačilo by zaškrtávátko "zobrazovat jen nenalezené".

A koukám, že to tu nejvíce řeší Ti, co mají nenalezené tak maximálně dvě poslední fotky ...

Jasně to bylo nejjednodušší.
Nepsal jsem jak to vyřešit- jen jsem nadnesl myšlenku.
Já jsem to popisoval, že mi chybí 8 fotek a tím právě pořád listuji mezi stránkami galerie.

Tento problém nemají ti, co našli vše, nebo mají málo nalezených :D
  • 0

#583 sHpy00n

sHpy00n

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 313 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2013 - 12:27

já si pamatuju čísla speku a jen to opravim v adresnim řádku. mám pak hned bez preklikavani. ale to je jen taková obezlička.
  • 0

#584 PLAJ family

PLAJ family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 101 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2013 - 12:58

Taky bych byl pro zaškrtávátko "Skrýt nalezené" a filtr podle krajů v galerii.
  • 0

#585 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2013 - 13:25

Ja vam to muzu rict z fleku, vsech 15. Ale k snidani jsem si dala kafe a domecky, to bylo uspokojujici.
  • 0

#586 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2013 - 14:02

kolombo napsal/a:
Není to zbytečné, dělit fotky do galerií ? Nestačilo by zaškrtávátko "zobrazovat jen nenalezené".

stacilo, urcite. ja to sem pisu ponekolikate uz od prvni stranky :P.
kdyby aspon autori na me "uzasne zarucene genialni napady" napsali "vyser si voko", to so kraviny :D.

nicmene to zopakuju, treba se neco jednou stane: :).
zakrtavatko "zobrazit jen nenalezene"
zakrtavatka "zobrazit kraje, ktere chci"
diskuze pod obrazkem pro ty, co jiz uhodli
statistika kliku - pokud jsem teda spravne vyrozumel, ze se to nekam uklada, takze to vyuzit - kolik kdo ma celkem kliku, kolik ma fotka prumerne kliku, statistiku u stejnych bodu radit jako pomocne kriterium podle minima kliku .....
zadavani adresy do mapy (to mi nerikejte, ze to nejde ;) - je to trochu opruz, muset si otevrit vedlejsi okno s mapama, kdyz vim jmeno vesnice, pribliznou polohu a na poznejmisto krouzim a krouzim nad krajem na velikem priblizeni, aby ta vesnice byla videt.)
u vlastniho obrazku videt, kdo uhodl
  • 0

#587 Poznejmisto.cz

Poznejmisto.cz

Member

• Members
  • PipPip
  • 19 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2013 - 14:24

Dain a Olik napsal/a:

kolombo napsal/a:

stacilo, urcite. ja to sem pisu ponekolikate uz od prvni stranky :P.
kdyby aspon autori na me "uzasne zarucene genialni napady" napsali "vyser si voko", to so kraviny :D.

nicmene to zopakuju, treba se neco jednou stane: :).
zakrtavatko "zobrazit jen nenalezene"
zakrtavatka "zobrazit kraje, ktere chci"
diskuze pod obrazkem pro ty, co jiz uhodli
statistika kliku - pokud jsem teda spravne vyrozumel, ze se to nekam uklada, takze to vyuzit - kolik kdo ma celkem kliku, kolik ma fotka prumerne kliku, statistiku u stejnych bodu radit jako pomocne kriterium podle minima kliku .....
zadavani adresy do mapy (to mi nerikejte, ze to nejde ;) - je to trochu opruz, muset si otevrit vedlejsi okno s mapama, kdyz vim jmeno vesnice, pribliznou polohu a na poznejmisto krouzim a krouzim nad krajem na velikem priblizeni, aby ta vesnice byla videt.)
u vlastniho obrazku videt, kdo uhodl

Příjem, ukládám, projednáme. Třeba se jednou něco stane. :-)
  • 0

#588 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2013 - 14:36

Uff, #198 mi dala zabrat... včera jsem to vzdala a dnes jsem na to šla jinou cestou a povedlo se po chvíli. Ani jsem na to nepotřebovala najít žádný zdroj. :D
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#589 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2013 - 14:39

Statistika kliků - to je tedy to, co mně na celé záležitosti zajímá nejméně. :D Zadávání adresy do mapy - tak to mi chybí opravdu hrozně moc! Za to se přimlouvám.;)
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#590 davidb11

davidb11

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 435 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2013 - 15:25

Alf Gang napsal/a:
Statistika kliků - to je tedy to, co mně na celé záležitosti zajímá nejméně. :D

No může to být hodně zajímavý údaj, samozřejmě jak pro koho.

Ale třeba u mě u vody na Pardubicku už misí být tak 1000 kliknutí :D:D
  • 0

#591 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2013 - 15:49

davidb11 - mně osobně by ten údaj byl k ničemu. Každý má stejně jinou taktiku, někdo jde na jistotu, někdo se může uklikat, pro někoho je stejná fotka lehká, pro jiného těžká...
Nevím, pro mně by to nemělo žádnou hodnotu, z toho čísla bych stejně nepoznala, že 50 lidí to našlo na pár kliknutí a 10 se u toho mohlo uklikat.
Hlavně nevím, k čemu by mi ta informace byla.

Ale chápu, že někoho ty kliky můžou zajímat.;)
  • 0

#592 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2013 - 15:59

Chjo. Kdybyste misto plkani o klikach radsi napovedeli... Takhle se muzu uklikat, pac nejsem zadnej klikar. :(
  • 0

#593 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2013 - 16:22

Slanecek - já mám větší radost, když to najdu bez nápovědy. Ty ne? :D
Nápovědu jsem využila jen na Tiskařov. A nejméně si toho nálezu cením. Ostatní nápovědy, které jsou tu uvedené jako nápovědy mi vůbec nepomohly. :D:D

Ale jestli napovědět chceš, nemám s tím problém.;)
  • 0

#594 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2013 - 16:41

Alf Gang

No mne treba daleko vic bavi hledat s nekym. A mam stejne velkou radost, kdyz na to prijde ten druhej.
Uprimne, nektere obrazky uz pro mne moc zabava nejsou. A zacinam pochybovat o smyslu progooglenych hodin. Mozna se potrebuju jen vyspat.
  • 0

#595 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2013 - 16:45

Coz me privadi na myslenku, ze me by se mnohem vic nez diskuze u nalezenych obrazku hodila moznost ptat se nekoho, kdo ma nalezeno. Spis tim stylem - napadlo me, ze by to mohlo byt (lucerna, prehrada, nadrazi, chodba, hrad, klaster....doplnte si) - jsem uplne mimo nebo jsem na dobre ceste? To by pro mne bylo asi dost vysvobozeni. No anebo taky ne. :)
  • 0

#596 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2013 - 17:03

Slanecek - jasně, chápu. Já občas hledám s manželem, ale spíš jen chci znát názor, jestli v tom obrázku nevidí něco jiného než já. Což většinou nevidí. :D
Taky by se mi někdy hodil parťák pro hledání. ;)

S tím ptaním se někoho, kdo už má nalezeno je to docela oříšek. Už jsem pár dotazů dostala a mám docela problém, jak nakopnout a úplně neprozradit. Tím, že už vím, tak mi to přijde strašně složité dotyčného nasměrovat a nezkazit mu radost, že větší míru dohledá sám.:(
  • 0

#597 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 255 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2013 - 17:43

davidb11 napsal/a:

Slanecek napsal/a:

PaWcz napsal/a:
V Krakonošově je takových bud několik desítek - KRNAPáci je sekají jak Baťa cvičky, čundrákům pro radost a googličům pro amok :D
Ale existuje jeden celkem použitelný informační zdroj...

To je napoveda jak stehno. Ja nasla uzasnej zdroj, ale fakt nevim, jestli je pouzitelnej. Kadopadne mi vyplivnul tu fejkovou boudu. A takova pekna byla...

Já jsem našel taky nějaký zdroj, ale převod na mapy byl celkem složitý. Bo ty Krkonošské názvy mapy.cz vůbec nerozkličily :D
Ale naštěstí hned 3 jméno bylo správně- takže mi to moc minut nezabralo.
Ale furt mě štve ten "rybník" nějak se nemůžu chytit.

Jo, jo, ráno jsem na netu našel ten samý krkonošský zdroj a díky tvé malé nápovědě jsem klikl už rovnou na poprvé na ten správný objekt :) Tak a ještě najít to správné jezírko na Pardubicku a byla by na chvíli do noci galerie vypleněna.
  • 0
bobasso

#598 gygant

gygant

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 308 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2013 - 19:01

Alf Gang napsal/a:
Slanecek - já mám větší radost, když to najdu bez nápovědy. Ty ne? :D
Nápovědu jsem využila jen na Tiskařov. A nejméně si toho nálezu cením. Ostatní nápovědy, které jsou tu uvedené jako nápovědy mi vůbec nepomohly. :D:D

Ale jestli napovědět chceš, nemám s tím problém.;)

Přesně tak. Já nápovědy nechci. Asi by mě to pak nětěšilo. Tedy pokud by nebyla nějakým způsobem implementována přímo do zadání obrázku, prostě jako hint v GC. Tikařov jsem už zignoroval, takže budu už asi navždy nejlépe druhý. Ale třeba odněkud řešení Tiskařova vybafne (kéžby :).
  • 0

#599 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2013 - 19:08

Slanecek napsal/a:
Coz me privadi na myslenku, ze me by se mnohem vic nez diskuze u nalezenych obrazku hodila moznost ptat se nekoho, kdo ma nalezeno. Spis tim stylem - napadlo me, ze by to mohlo byt (lucerna, prehrada, nadrazi, chodba, hrad, klaster....doplnte si) - jsem uplne mimo nebo jsem na dobre ceste?
To by pro mne bylo asi dost vysvobozeni. No anebo taky ne. :)

vis co je vysvobozeni? uvedomeni si, ze nemusis mit vsechno :D.
rady? no ja vam nevim .... neni to hra sam se sebou, co vsechno znam?
  • 0

#600 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2013 - 19:18

Poznejmisto.cz napsal/a:

Příjem, ukládám, projednáme. Třeba se jednou něco stane. :-)

diky ;).
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama