poznejmisto.cz
Publikováno 16 leden 2013 - 20:27
To mi prave nejde. Zatim mam pocit, ze dokud je nezlikviduju vsechny, nebudu mit klid. Jednou se dostanu do momentu, kdy me to prestane zajimat, ale zatim to tak neni. A kdyz jsem zasekla, jsem rada, ze nekdo pomuze. Stejne tak mam pak radost, kdyz muzu pomoct ja nekomu jinymu. Takovy to "aha, jak jsem tohle mohla nevidet?".
Publikováno 16 leden 2013 - 21:56
gygant napsal/a:
Tikařov jsem už zignoroval, takže budu už asi navždy nejlépe druhý. Ale třeba odněkud řešení Tiskařova vybafne (kéžby.
Třeba fakt vybafne... Já čím déle v poslední době něco hledám, tím víc se mi objevují v google obrázcích místa, která jsem už dávno hledala a dlouho nenacházela (nakonec přece jen našla) a tak každou chvíli očekávám, kdy na mně vykoukne takhle čistě náhodou i Tiskařov, např. když budu hledat dejme tomu nějaký zaplavený lom.

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 16 leden 2013 - 21:59
Tak tenhle pocit důvěrně znám. Proto jsem chodila spát i ve tři čtyři hodiny ráno. Ale zvítězila jsem! Překonala jsem sebe samu. A byl to skvělý pocit.Slanecek napsal/a:
To mi prave nejde. Zatim mam pocit, ze dokud je nezlikviduju vsechny, nebudu mit klid.

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 17 leden 2013 - 6:44

Publikováno 17 leden 2013 - 8:32

Publikováno 17 leden 2013 - 8:36

Publikováno 17 leden 2013 - 8:43
To je přece jasný, předvěst k Tiskařovu:Dd-n napsal/a:
#210 byla lehká, moje první FTG. Mimochodem tohle na mě několikrát vybaflo při hledání Tiskařova, který už týden odolává naprosto všem pokusům.
Když se ukázal Tiskařov, tak jsem ji tam prostě musel poslat.
Publikováno 17 leden 2013 - 9:59
Milancer napsal/a:
#210 byla lehká, moje první FTG. Mimochodem tohle na mě několikrát vybaflo při hledání Tiskařova, který už týden odolává naprosto všem pokusům.
Já našel ty předzvěsti hned dvě :-)
Myslím, že na Tiskařov tady bylo nápověd už dost a že to, z hlediska kačerského, má rychlé a spolehlivé řešení. Jak to bude hledat ten, co nekešuje, to je asi problém.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 17 leden 2013 - 10:00

Jak jste na tom vy? Kolik máte poměr vloženo/publikováno?
My tedy stále 11/0 ...
Publikováno 17 leden 2013 - 10:02
Milancer napsal/a:
Kurňa, ale dala zabrat. Já nevláčkař měl problém to správně pojmenovat.
Dík za docela dobrý špek

Publikováno 17 leden 2013 - 10:03
Publikováno 17 leden 2013 - 10:16
JolaLuba napsal/a:
Zajímalo by nás, jak je to s publikací fotek. Pomalu nám připadá totiž, že nové jsou stále od stejných autorů. Zpočátku jsme vložili dvě fotky a těšili se, pak nám došlo, že asi bude třeba zvětšit šanci a dali víc, celkem jsme vložili 11. Děláme něco blbě? Nebo jich musíme vložit 100, aby byla šance na jednu uveřejněnou?![]()
My tedy stále 11/0 ...
Taky jsem se těšil až se mi objeví první, nemam jich tolik, ale mozna 8, a zatim zadna

Publikováno 17 leden 2013 - 10:16
Publikováno 17 leden 2013 - 10:17
JolaLuba napsal/a:
Zajímalo by nás, jak je to s publikací fotek. Pomalu nám připadá totiž, že nové jsou stále od stejných autorů. Zpočátku jsme vložili dvě fotky a těšili se, pak nám došlo, že asi bude třeba zvětšit šanci a dali víc, celkem jsme vložili 11. Děláme něco blbě? Nebo jich musíme vložit 100, aby byla šance na jednu uveřejněnou?![]()
My tedy stále 11/0 ...
Já si to taky myslela, ale asi tam mají fakt spoustu fotek. Dneska mi publikovali první, a to jsem ji (a další) posílala na začátku ledna. Takže cca 14 dní?
Publikováno 17 leden 2013 - 10:19
Publikováno 17 leden 2013 - 10:36
JolaLuba napsal/a:
Chápu, že je to zahlcený a musí se spravedlivě vybírat, pak ale nechápu proř např. teď už třetí fotka sochy ze stejnýho ranku ? :-o to mi nepřipadá moc vyvážené
No nic, je to celkem jedno, jen že nevíme, zda ty naše fotky jsou tak blbé a nehodící se nebo jen někde zapadly...
btw, by bylo dobré, kdyby se na profilu ukazovaly nezveřejněné fotky..
No, ještě že tuhle publikovali. Díky ním jsem přišla na ten zbytek.

Publikováno 17 leden 2013 - 10:42
JolaLuba napsal/a:
My tedy stále 11/0 ...
Já mám zatím poměr 2/0.
Ale taky mě napadlo, že některé fotky jsou už stejné, viz sochy na Vysočině- kde už je teď 4!!!!
Publikováno 17 leden 2013 - 10:51
Tak já jsem zatím tu "zaklínací formulku" pro gúgl nenašelweselka napsal/a:
Milancer napsal/a:
Kurňa, ale dala zabrat. Já nevláčkař měl problém to správně pojmenovat.
Dík za docela dobrý špeka hlavně dík, že ji nemáš ve fotogalerii.

Ale třeba to trefím i jinak

Publikováno 17 leden 2013 - 10:52
Ale taky mě napadlo, že některé fotky jsou už stejné, viz sochy na Vysočině- kde už je teď 4!!!!
Nojo fakt, dokonce už 4 ... protekcéééééé !!!

Publikováno 17 leden 2013 - 10:56
Některé prohlížeče si údajně pamatujou, co se nejčastěji prohlíží a hledá. Podle toho pak upravují výsledný obsah hledání a hlavně reklam. Nemám to nijak ověřené ale vůbec bych se tomu nedivil. Nevíte o tom někdo něco?Slanecek napsal/a:
Tak jsem se obavala, ze to bude muj druhej Tiskarov a ne. Mam radost.
Jinak vam blahopreju, pokud na vas vykukujou takovyhle otazky, mne google nabizi spis sebevrazdy. Na jakykoliv dotaz. Ma evidentne individualni pristup ke kazdemu hraci.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů