Oznámení o odchodu z ČAGeo
Publikováno 29 leden 2013 - 7:42
Vážení členové České asociace geocachingu,
jako zakládající člen jsem měl poněkud odlišné představy o smyslu a
náplni činnosti ČAGeo. Dnes, při cca roční bilanci, jsem nenašel
dostatek důvodů pro to, abych v ČAGeo dále setrvával, byť jen jako
pasívní člen. Domnívám se, že v regionu, kde bydlím a působím, mohu být
se svými stávajícími i novými aktivitami mnohem užitečnější.
Přeji Vám všem, ať už jste odkudkoliv, nechť se Vaše (geo)dílo daří ..
Petr Kočka aka petelik
Ptáte-li se, proč píši toto oznámení zde, tak vězte, že VV ČAGeo rozhodl o jeho nezveřejnění na stránkách ČAGeo. No, já bych to nazval spíše cenzurou.
Ale vem to nešť, "lepšího" důkazu o správnosti svého rozhodnutí jsem se zřejmě dočkat nemohl ...
Publikováno 29 leden 2013 - 8:21
Publikováno 29 leden 2013 - 8:27
Pán zřejmě rád plamínky...bbb carlos napsal/a:
Vazeny pane Petelik ... myslim ze vetsine tady je jedno vas vstup (vystup) kamkoliv. Nechapu jestli vas mam nyni litovat a rikat si, ze jsou na vas zly? Kdyz maji jiny nazor nez vy (jednotlivec). Jeste to dejte do nejakych novin ... urcite to bude spoustu lidi (kaceru) zajimat.
Publikováno 29 leden 2013 - 8:37
hauskaa napsal/a:
Pán zřejmě rád plamínky...bbb carlos napsal/a:
Vazeny pane Petelik ... myslim ze vetsine tady je jedno vas vstup (vystup) kamkoliv. Nechapu jestli vas mam nyni litovat a rikat si, ze jsou na vas zly? Kdyz maji jiny nazor nez vy (jednotlivec). Jeste to dejte do nejakych novin ... urcite to bude spoustu lidi (kaceru) zajimat.
Ne, pán je tak zblblej ze svojich mysterek, že si už ani nepamatuje, kde má fóra ČAGeo. Tam to totiž nenapsal.
No, Petelíku, moc jsem nepochopil, proč jsi byl na začátku ve vedení ČAGeo a Tvoje chování vždy bylo trochu nečitelné. Kdyby odešel Hradník, tak to řešit začnu, u Tebe je mi to fuk.
Hodně štěstí přeji.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 29 leden 2013 - 9:57
Publikováno 29 leden 2013 - 10:05
Pan velká huba, to asi aby jsme se tu nenudili....bbb carlos napsal/a:
Publikováno 29 leden 2013 - 10:11
Publikováno 29 leden 2013 - 10:19
Publikováno 29 leden 2013 - 10:24
bbb carlos napsal/a:
Vazeny pane Petelik ... myslim ze vetsine tady je jedno vas vstup (vystup) kamkoliv.
Já to s dovolením trošku rozšířím. Domnívám se, že tady je většině jedno výstup a vstup kohokoliv do nějakého pofidérního ČAGEO. A nejen tady. Je to asi jedno 99% všech kačerů v ČR.
Publikováno 29 leden 2013 - 10:45
Publikováno 29 leden 2013 - 10:45
Publikováno 29 leden 2013 - 11:08
Publikováno 29 leden 2013 - 11:09
HaLuMa napsal/a:
Žasnu nad tím, kolik lidi má potřebu vyjádřit, že je jim to fuk. Když je vám to fuk, proč toto vlákno tiše nepřejdete?
ČAGEO je téma, které vyvolává emoce... Jak by se řeklo po Cimrmanovsku: "Může se nám to nelíbit, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je to jediné, co se s tím dá dělat."
Publikováno 29 leden 2013 - 11:34
Publikováno 29 leden 2013 - 12:42
Lonos napsal/a:
Kdyby odesel Hradnik byla by to opravdu katastrofa, ale ted uz je z nej bohuzel jen figurka co dala asociaci pouze svuj nick jako zaruku kvality, ale za nitky pritom taha nekdo jiny...
Díky za cennou informaci. Hradník byla jediná věc, kvůli které jsem byl ochotný o tom nesmyslu vůbec uvažovat. Ale když je to takhle, není co řešit.
Publikováno 29 leden 2013 - 12:42
Lonos napsal/a:
Mily Kolombo. Proc by nebyl ve vedeni, kdyz stal u zrodu asociace? Spis by ses mel pozastavit napr. nad takovymi vecmi proc je v zakladajicich clenech nekdo kdo pri zakladani CAGeo jen uvaril pritomnym gulas... A v jedne veci mas pravdu. Kdyby odesel Hradnik byla by to opravdu katastrofa, ale ted uz je z nej bohuzel jen figurka co dala asociaci pouze svuj nick jako zaruku kvality, ale za nitky pritom taha nekdo jiny...
Milý Lonosi,
pominu to, že urážíš (zřejmě z nevědomosti, ale přesto urážíš) člověka, který je základajícím členem ČAGeo právě proto, že byl při jejím zakládání, a který kromě toho guláše přispěl sponzorským darem na Flying Circus, pomáhal ho postavit a ujal se 10 betatestů.
Rád bych se tě zeptal, proč jsi vlastně členem ČAGeo ty? Není to poprvé, kdy asociaci a její činnosti škodíš a pomlouváš ji. Hradník je figurka a někdo jiný tahá za nitky? Kdo? Kdybys aspoň kritizoval, ale tohle jsou pomluvy, kterých vymyslíš deset za minutu a na žádné není nic konkrétního...
Dovol, abych tě upozornil, že jsi podáním přihlášky do ČAGeo a zaplacením členského příspěvku vyslovil souhlas s Etickým kodexem, jehož první bod už jsi několikrát porušil.
Tomáš - BarbieTeam
Publikováno 29 leden 2013 - 12:50
detritus napsal/a:
Lonos napsal/a:
Kdyby odesel Hradnik byla by to opravdu katastrofa, ale ted uz je z nej bohuzel jen figurka co dala asociaci pouze svuj nick jako zaruku kvality, ale za nitky pritom taha nekdo jiny...
Díky za cennou informaci. Hradník byla jediná věc, kvůli které jsem byl ochotný o tom nesmyslu vůbec uvažovat. Ale když je to takhle, není co řešit.
Lež vítězí .....
Jsme v ČR, že :-(
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 29 leden 2013 - 13:10
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů