Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#2341 Evca.N

Evca.N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 543 příspěvků(y)

Publikováno 09 June 2013 - 15:45

Uf, poslední obrázek - samozřejmě, že to bylo to poslední místo ze seznamu... :( Konečně nalezena "jeskyně". Že to nebude to, co to vypadá bylo jasné, ale dát googlu správné sousloví, to byla fuška. A jde se na další špeky.
  • 0

#2342 bartusko

bartusko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)
  • LocationKvilda

Publikováno 09 June 2013 - 16:03

Evca.N napsal/a:
Uf, poslední obrázek - samozřejmě, že to bylo to poslední místo ze seznamu... :(
Konečně nalezena "jeskyně". Že to nebude to, co to vypadá bylo jasné, ale dát googlu správné sousloví, to byla fuška. A jde se na další špeky.

No, já těch špeků mám ještě dost. Z posledních je to ta děsivá zastávka v Ústeckém kraji:D. A v ještě děsivějším prostředí. Vůbec nevím čeho se chytit. Chjooo...:(
  • 0

#2343 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 09 June 2013 - 16:27

bartusko - tu "zastávku" jsem našla poměrně rychle, zaměřila jsem se na tu budovu a zkoušela různé názvy, k čemu by mohla sloužit a asi na pátý jsem se trefila a objevil se mi obrázek...;)
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#2344 Evca.N

Evca.N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 543 příspěvků(y)

Publikováno 09 June 2013 - 16:34

bartusko napsal/a:

Evca.N napsal/a:
Uf, poslední obrázek - samozřejmě, že to bylo to poslední místo ze seznamu... :(
Konečně nalezena "jeskyně". Že to nebude to, co to vypadá bylo jasné, ale dát googlu správné sousloví, to byla fuška. A jde se na další špeky.

No, já těch špeků mám ještě dost. Z posledních je to ta děsivá zastávka v Ústeckém kraji:D. A v ještě děsivějším prostředí. Vůbec nevím čeho se chytit. Chjooo...:(

Ale tak hrozné to zase není.;) Fotku najdeš na obou serverech s fotkami. Stačí jen trefit správné slovo. Určitá zvláštnost to je. Kdybys chtěl víc nakopnout, klidně napiš.

Mě zas z těch nedávných štve ta pražská ulička (určitou teorii mám, ale zatím nic), pardubický barák a jihočeské klády.
  • 0

#2345 bartusko

bartusko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)
  • LocationKvilda

Publikováno 09 June 2013 - 17:21

Na obou serverech ????:o:o:o:o No teda to mi neřikej, tam už to mám tak prolezlý... ježíš tak já tam jdu znova:D No a na tu uličku v Praze mi pomohlo zaměřit se spíš na pozadí fotky. Pardubický barák, myslíš ten skleněný?? No tak pomohl právě ten materiál... A jihočeské klády...no, jsou podle mne ve skutečnosti o dost větší než vypadají. No a co může být tak veliké...největší...a ještě větší...;)
  • 0

#2346 bartusko

bartusko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)
  • LocationKvilda

Publikováno 09 June 2013 - 17:23

Teď se třesu, jestli mě tu někdo nevyčiní za nápovědu. Ale snad nápovědy nebyly tak velké...:)
  • 0

#2347 malaveverka

malaveverka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 09 June 2013 - 17:45

Tak zrovna pražskou uličku jsem měla na první kliknutí... Zato u většiny ostatních fotek jsem totálně mimo.
  • 0

Oregon 450
Alligator S4700 Duo + c:geo

bílé geovozidlo Hyundai i20 s modrou ještěrkou

#2348 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4980 příspěvků(y)

Publikováno 09 June 2013 - 18:17

U Pražské uličky jsem oklikal snad všechno. Pár zvláštností tam je, ale zatím nepomohly. Zastávka - teorií několik, nevychází žádná. Prozatím i paneláky, i když je mi jasné, kde asi tak budou. No nic, už jsem zase o 6 ve skluzu. Nemusím taky mít všechno. Klády jsem měl na první kliknutí. Loni jsem tam byl, ale kupodivu, že jsem tam viděl klády, jsem si nevzpoměl. Ale povědomé mi to bylo a hned to zezelenalo.
  • 0

#2349 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 255 příspěvků(y)

Publikováno 09 June 2013 - 18:46

Poslední dobou mi to hádání ňák nejde jako v začátcích. Že by únava a nebo teď frčej samé špeky.....:( Na #0844 mám zásek doteď, dlouho taky odolávala #0855. U ní jsem doslova proklikal zkrz na zkrz všechna města v kraji. Pěkně prorostlej spek byla #874 to se musí nechat. Zato #0887 jsem dal na první dobrou. Nad ní jsem ani nepřemýšlel. To místo je už dost profláklý. Mazec bylo hledání #0892. Fotka #0893 mě moc potěšila. Její nalezení mě sice stálo mnoho jízdenek MHD :D ,ale že to tam maj tak pěkný jsem vůbec netušil. No a "pražská ulic" byla úplná sranda. Dal jsem ji na první klik a to su rodilej Brňák:) To je jak nevědět, kde je v Praze Národní divadlo.
  • 0
bobasso

#2350 Evca.N

Evca.N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 543 příspěvků(y)

Publikováno 09 June 2013 - 18:46

Tak ulička taky nalezena. Jsem tam předtím nedoklikala. :) Klády nakonec taky nalezeny. Tam se budu muset podívat. Jen ten skleněnej barák odolává. mpik: zlatejch 6. Já jsem zatím na 19. Takže jsi na tom relativně dobře.
  • 0

#2351 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5543 příspěvků(y)

Publikováno 09 June 2013 - 19:55

bobasso napsal/a:
....
Na #0844 mám zásek doteď
......

To ale zase není tak složité, jen to chce správně odhadnout, co to je a pak se ještě doklikat na správné místo .....
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#2352 bartusko

bartusko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)
  • LocationKvilda

Publikováno 10 June 2013 - 8:20

Po celoveřerním a teď i ranním hledání konečně nalezena budova 893. No a tak hrozné to opravdu není:D Bodejť by jo, když já mamlas hledám celou dobu ve špatném městě.:D:D Navíc docela zajímavý účel budovy:)
  • 0

#2353 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4980 příspěvků(y)

Publikováno 10 June 2013 - 12:17

Od rána kontroluju co vyběhne a teď když konečně vyběhla první, poznal jsem ji na první pohled a jsem 7. v pořadí. Jak to ti FTFkaři dělají?
  • 0

#2354 d-n

d-n

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 235 příspěvků(y)

Publikováno 10 June 2013 - 12:31

mpik napsal/a:
Od rána kontroluju co vyběhne a teď když konečně vyběhla první, poznal jsem ji na první pohled a jsem 7. v pořadí. Jak to ti FTFkaři dělají?

Pokud poznám na první pohled jako tady, tak rovnou zoomuju a do 15-30 vteřin mám zelenou. Samozřejmě nejdřív je potřeba zajistit, abys dostal notifikaci. Jak na to už tu náznak byl.
  • 0

#2355 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 10 June 2013 - 12:46

mpik napsal/a:

i tak gratulujeme a zdravíme! :-)))
  • 0

#2356 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 10 June 2013 - 12:49

d-n napsal/a:

mpik napsal/a:

Pokud poznám na první pohled jako tady, tak rovnou zoomuju a do 15-30 vteřin mám zelenou. Samozřejmě nejdřív je potřeba zajistit, abys dostal notifikaci. Jak na to už tu náznak byl.

zase nešpek, ale neva, je tam krásně..gratulujem k ftf a zdravíme :-)
  • 0

#2357 Viburnus

Viburnus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 183 příspěvků(y)

Publikováno 10 June 2013 - 13:02

#918 - krásné místo!! doufal jsem, že se tu od někoho ukáže, sám mám odtud fotky jen nekvalitní, protože jsem fotil špatným foťákem při soumraku. Díky za ní! :)
  • 0

#2358 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 10 June 2013 - 13:36

Viburnus napsal/a:
#918 - krásné místo!! doufal jsem, že se tu od někoho ukáže, sám mám odtud fotky jen nekvalitní, protože jsem fotil špatným foťákem při soumraku. Díky za ní! :)

díky, taky nebylo bůhvíjak..ale místo nám učarovalo..:-) (teda Luboš ho znal, já ne)
  • 0

#2359 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 10 June 2013 - 14:10

takhle by to mohli sypat pořád, jedna fotka za hodinu :) akorát, že na 920 mi asi uteklo ftft ofous..
  • 0

#2360 bartusko

bartusko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)
  • LocationKvilda

Publikováno 10 June 2013 - 14:18

JolaLuba napsal/a:
takhle by to mohli sypat pořád, jedna fotka za hodinu :)
akorát, že na 920 mi asi uteklo ftft ofous..

Teda dneska to opravdu sypou z rukávu jedna radost...ještě to tak všechno najít...:D
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama