Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#2481 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 13 June 2013 - 13:34

koyamas family napsal/a:

Columbovsukni napsal/a:
Ale on ten můj dřevák vážně nebyl těžkej, stačilo správně nazvat. :)

A on to není "Dřevěnej zmetek a tři AT-AT roboti"? :D

To je moderní umění! Tzn. vypadá to jako Dřevěnej zmetek a tři AT-AT roboti, ale je to něco úplně jiného... :D
  • 0

#2482 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 13 June 2013 - 13:36

hádači, my si tady jedem svůj program a za okny zuří cirkus, svazák se ztratil, janoušek v zadaru, ovarová hlava bydlí u nás ve vršovicích..policie vybírá v kábéčku zlato..to sou věci, a naďová si konečně dáchne..nemohla jsem se na to už koukat, jak dřela :-) to jen tak na okraj..PM je nejlepší!! :-))
  • 0

#2483 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 13 June 2013 - 13:44

JolaLuba napsal/a:
hádači, my si tady jedem svůj program a za okny zuří cirkus, svazák se ztratil, janoušek v zadaru, ovarová hlava bydlí u nás ve vršovicích..policie vybírá v kábéčku zlato..to sou věci, a naďová si konečně dáchne..nemohla jsem se na to už koukat, jak dřela :-) to jen tak na okraj..PM je nejlepší!! :-))

:o
  • 0

#2484 bartusko

bartusko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)
  • LocationKvilda

Publikováno 13 June 2013 - 14:07

JolaLuba napsal/a:

No vzhledem k tomu, že dnes není moc co hledat, tak tu v práci stále aktualizuju Twitter a je to doopravdy hukot...:D. Myslím že dost lidí tam nahoře stažené prdelky B)
  • 0

#2485 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 13 June 2013 - 14:48

bartusko napsal/a:

JolaLuba napsal/a:

No vzhledem k tomu, že dnes není moc co hledat, tak tu v práci stále aktualizuju Twitter a je to doopravdy hukot...:D. Myslím že dost lidí tam nahoře stažené prdelky B)

mně vybouch pokus v laborce a mám míň práce tudíž, takže taky aktualizuju a aktualizuju..za ty stažený zadky to fakt stojí! :-))
  • 0

#2486 HadiceA

HadiceA

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 13 June 2013 - 16:11

Trochu jsem si teď zaklikal u 933. Nepřipadá vám, že je to místo o kousek vedle, než se musí kliknout? Kdo to tam znáte lépe?
  • 0

#2487 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 13 June 2013 - 16:29

Me to prijde spravne. neni to tamten, je to opravdu tenhle, ackoliv pri vyhledavani tamtoho mi google nabidl obrazek tohoto. Ty blaho, ja jsem tajemnej! :D
  • 0

#2488 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 13 June 2013 - 16:56

HaLuMa napsal/a:
Me to prijde spravne. neni to tamten, je to opravdu tenhle, ackoliv pri vyhledavani tamtoho mi google nabidl obrazek tohoto. Ty blaho, ja jsem tajemnej! :D

:D:D Hrad v Karpatech hadra! :D
  • 0

#2489 koyamas family

koyamas family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 13 June 2013 - 16:56

Já to vzdávám. Už jsem na toho dřeváka vyzkoušel kdejakou blbost, co mě napadla a pořád nic... Inu bylo s vámi na prvním místě dobře, ale ja čas se rozloučit. :D
  • 0
Vložený obrázek

#2490 HadiceA

HadiceA

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 13 June 2013 - 17:44

HaLuMa napsal/a:

Já jsem nemyslel, že by to byl tamten, ale spíš jsem myslel, že tuten je blíž tamtomu (víc přes SZ). Nebo tam je ještě třetí? Kdo to tam má prolezlé?
  • 0

#2491 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 13 June 2013 - 17:54

Tak ted uz jsem se v tom ztratil. Coz muze byt take tim, ze mi zrovna ta zatracena trihvezdickova zlata brambora leze na mozek! :(
  • 0

#2492 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5543 příspěvků(y)

Publikováno 13 June 2013 - 19:50

HadiceA napsal/a:
Trochu jsem si teď zaklikal u 933. Nepřipadá vám, že je to místo o kousek vedle, než se musí kliknout? Kdo to tam znáte lépe?

Ne, je to v pořádku.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#2493 Ronte

Ronte

Ronte

• Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 13 June 2013 - 20:14

HadiceA napsal/a:

Ručím za to, ještě si pamatuju, kde jsem fotil:-) Podobných místeček je tam povícero. A bacha, některé mapy mystifikují a lokalitu označují se značným rozptylem.
  • 0

#2494 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 13 June 2013 - 21:20

934 - místo jasné, ale najít to v tom lese, to tedy trvalo daleko víc, než jsme tam tenkrát došli :P
  • 0

#2495 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 14 June 2013 - 17:41

#937 trapárna. To už budeme rozhledny poznávat podle zábradlí nebo laku na schodišti. Kde jsou zajímavá místa?
  • 0

#2496 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 14 June 2013 - 19:37

Od Karlova mostu až po hřebík ve stavidlu rybníka sousední vesnice. Bez té nápovědy by mě to ale bavilo hledat víc.:|
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#2497 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 14 June 2013 - 20:09

sobikovi napsal/a:
#937 trapárna. To už budeme rozhledny poznávat podle zábradlí nebo laku na schodišti. Kde jsou zajímavá místa?

nebylo to zas tak těžký a díky tomu zábradlí jsem poznala spoustu zajímavých rozhleden ;)
  • 0

#2498 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5543 příspěvků(y)

Publikováno 14 June 2013 - 20:17

sobikovi napsal/a:

Ale to je zajímavé místo :-)
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#2499 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 14 June 2013 - 20:19

Gresaci napsal/a:
nebylo to zas tak těžký a díky tomu zábradlí jsem poznala spoustu zajímavých rozhleden ;)

Já měla štěstí a trefila se hned na první. :) I když - štěstí - zase jsem se nemohla pokochat jinými zajímavými rozhlednami. ;)
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#2500 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 14 June 2013 - 20:40

Alf Gang napsal/a:

Gresaci napsal/a:

Já měla štěstí a trefila se hned na první. :) I když - štěstí - zase jsem se nemohla pokochat jinými zajímavými rozhlednami. ;)

nesmutni, však na ně ještě dojde ;)
  • 0

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama