poznejmisto.cz II.
Publikováno 25 August 2013 - 21:50
Publikováno 26 August 2013 - 3:55
Nejhorsí bylo jak to pojmenovat, byť je to na první pohled jasné. Když už mne omrzelo koukat na kopy fotek ruzně polehávajících pražských bezďáků a když už jsem znal snad všechny typy lavek v Praze, tak jsem též začal ze zoufalství "klovat" miší do matičky PrahyAlf Gang napsal/a:
1122 jsem našla tupým klikáním do mapy... :| Zajímalo by mě, jestli se to povedlo někomu vygooglit.
No samozřejmě nic. Tohle šlo dělat u fotky #1115, která mi stejně jako tahle 22ka přidala pár šedin na hlavě. No nakonec jsem gůglu předhodil trochu víc popisný dotaz a vyskočila mi mimo jiné jedna stranka, kde jsem se onim mistem mohl kochat na vice fotkach a je tam i zdělen přîmo i účel oněch....
Publikováno 26 August 2013 - 11:12
Gresaci napsal/a:
Tak dnes jsem zažila šok. Jsme na dovolené a vyrazili jsme si na výlet. Zaparkujeme a vystoupíme z auta a najednou mě praští do očí to, co nemůžu už pár dní najít. Ještě dobrou půlhodinu jsem se z toho nemohla vzpamatovat.
Že podle tohoto příspěvku najdu onu fotku, to jsem si po prvním přečtení nemyslel :-D Tož díky ;-)
Publikováno 26 August 2013 - 11:34
honza.h napsal/a:
Gresaci napsal/a:
Tak dnes jsem zažila šok. Jsme na dovolené a vyrazili jsme si na výlet. Zaparkujeme a vystoupíme z auta a najednou mě praští do očí to, co nemůžu už pár dní najít. Ještě dobrou půlhodinu jsem se z toho nemohla vzpamatovat.
Že podle tohoto příspěvku najdu onu fotku, to jsem si po prvním přečtení nemyslel :-D Tož díky ;-)
tak jsem to zkusil taky a fakt bingo
díky!
Publikováno 26 August 2013 - 11:42
No a já se bál sem napsat, že to mám asi 300m od baráku. Že abych jako nehintovalJolaLuba napsal/a:
honza.h napsal/a:
Gresaci napsal/a:
díky!
Publikováno 26 August 2013 - 12:11
Publikováno 26 August 2013 - 12:12
Tak už vím, jak to ti na špici dělají, že mají všechno uhodnutý :-( Ale jinak nápad s tímto webem je bezvadnej.Hamaci napsal/a:
No a já se bál sem napsat, že to mám asi 300m od baráku. Že abych jako nehintovalJolaLuba napsal/a:
honza.h napsal/a:
Gresaci napsal/a:
díky!
Publikováno 26 August 2013 - 12:20
Hamaci napsal/a:
honza.h napsal/a:
Gresaci napsal/a:
díky!
No a já si zase říkala, když jsem tam okolo šla a taky fotila jestli to mám taky vyfotit. Nakonec ne, jinak by tam fotka byla dvakrát.
Publikováno 26 August 2013 - 17:54
Publikováno 26 August 2013 - 22:48
Publikováno 26 August 2013 - 22:53
honza.h napsal/a:
A nebyl ještě někdo na dovolené u kterýhokoli mostu, co jsou cca od fotky 1095 k novějším? :-D
Zrovna na 1095 máš hint na minulé straně...
Publikováno 27 August 2013 - 0:40
Aneb vidím skálu, proklikám jistou říčkuColumbovsukni napsal/a:
honza.h napsal/a:
A nebyl ještě někdo na dovolené u kterýhokoli mostu, co jsou cca od fotky 1095 k novějším? :-D
Publikováno 27 August 2013 - 2:56
Jsem rád, že dokážu jednou fotkou někomu připravit tak silné zážitky.Gresaci napsal/a:
Publikováno 27 August 2013 - 9:17
Hamaci napsal/a:
Aneb vidím skálu, proklikám jistou říčkuColumbovsukni napsal/a:
Tak jsem most zkusil googlit a našel jsem 1042 :-) Pak jsem se zamyslel, zkusil "proklikat jistou říčku" a, světe, div se, trefil jsem se :-) Takže opět posílám dvojí díky...
Publikováno 27 August 2013 - 9:58
Publikováno 27 August 2013 - 10:58
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 27 August 2013 - 11:15
Publikováno 27 August 2013 - 14:32
ahoj, byli jsme na dovče, až teď pročítám.. hele nehádala jsi ho už jednou?víš, jak jsme kdysi zezačátku z nedostatku nadílky hádacích míst sami dávali špekouny.. myslím, že to bylo s tebou.. :-)) (nechce se mi to hledat)Alf Gang napsal/a:
1095 - moje noční můra!!!
Publikováno 27 August 2013 - 16:02
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 29 August 2013 - 10:18
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů