Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#2961 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 25 August 2013 - 21:50

To si takhle člověk vyjede na dvoudenní výlet do Pardubického kraje, aby se doplnily mezery v zásobách fotek a ono celou neděli proprší, bordel!!! :( No nic, jdu hledat resty.
  • 0

#2962 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 255 příspěvků(y)

Publikováno 26 August 2013 - 3:55

Alf Gang napsal/a:
1122 jsem našla tupým klikáním do mapy... :| Zajímalo by mě, jestli se to povedlo někomu vygooglit.

Nejhorsí bylo jak to pojmenovat, byť je to na první pohled jasné. Když už mne omrzelo koukat na kopy fotek ruzně polehávajících pražských bezďáků a když už jsem znal snad všechny typy lavek v Praze, tak jsem též začal ze zoufalství "klovat" miší do matičky Prahy :)
No samozřejmě nic. Tohle šlo dělat u fotky #1115, která mi stejně jako tahle 22ka přidala pár šedin na hlavě. No nakonec jsem gůglu předhodil trochu víc popisný dotaz a vyskočila mi mimo jiné jedna stranka, kde jsem se onim mistem mohl kochat na vice fotkach a je tam i zdělen přîmo i účel oněch....
  • 0
bobasso

#2963 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 541 příspěvků(y)

Publikováno 26 August 2013 - 11:12

Gresaci napsal/a:
Tak dnes jsem zažila šok. Jsme na dovolené a vyrazili jsme si na výlet. Zaparkujeme a vystoupíme z auta a najednou mě praští do očí to, co nemůžu už pár dní najít. Ještě dobrou půlhodinu jsem se z toho nemohla vzpamatovat. :D

Že podle tohoto příspěvku najdu onu fotku, to jsem si po prvním přečtení nemyslel :-D Tož díky ;-)
  • 0

#2964 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 26 August 2013 - 11:34

honza.h napsal/a:

Gresaci napsal/a:
Tak dnes jsem zažila šok. Jsme na dovolené a vyrazili jsme si na výlet. Zaparkujeme a vystoupíme z auta a najednou mě praští do očí to, co nemůžu už pár dní najít. Ještě dobrou půlhodinu jsem se z toho nemohla vzpamatovat. :D

Že podle tohoto příspěvku najdu onu fotku, to jsem si po prvním přečtení nemyslel :-D Tož díky ;-)

tak jsem to zkusil taky a fakt bingo :)
díky!
  • 0

#2965 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 26 August 2013 - 11:42

JolaLuba napsal/a:

honza.h napsal/a:

Gresaci napsal/a:

díky!

No a já se bál sem napsat, že to mám asi 300m od baráku. Že abych jako nehintoval :)
  • 0

#2966 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 26 August 2013 - 12:11

Díky za hinty, už jsem byla lehce zoufalá... :D Teď už jenom ty pražské bobky. :)
  • 0

#2967 STVANEC

STVANEC

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 26 August 2013 - 12:12

Hamaci napsal/a:

JolaLuba napsal/a:

honza.h napsal/a:

Gresaci napsal/a:

díky!

No a já se bál sem napsat, že to mám asi 300m od baráku. Že abych jako nehintoval :)

Tak už vím, jak to ti na špici dělají, že mají všechno uhodnutý :-( Ale jinak nápad s tímto webem je bezvadnej.
  • 0

#2968 Evca.N

Evca.N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 543 příspěvků(y)

Publikováno 26 August 2013 - 12:20

Hamaci napsal/a:

JolaLuba napsal/a:

honza.h napsal/a:

Gresaci napsal/a:

díky!

No a já si zase říkala, když jsem tam okolo šla a taky fotila ;) jestli to mám taky vyfotit. Nakonec ne, jinak by tam fotka byla dvakrát. :D
  • 0

#2969 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 26 August 2013 - 17:54

Tak to jsem ráda, že jsem i vám pomohla, ale prostě jsem se musela s tím šokem pochlubit. A aspoň víte, kde jsme na dovolené :D Tak doufám, že i vy mi pomůžete s nějakými těmi resty. ;)
  • 0

#2970 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 541 příspěvků(y)

Publikováno 26 August 2013 - 22:48

A nebyl ještě někdo na dovolené u kterýhokoli mostu, co jsou cca od fotky 1095 k novějším? :-D
  • 0

#2971 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 26 August 2013 - 22:53

honza.h napsal/a:
A nebyl ještě někdo na dovolené u kterýhokoli mostu, co jsou cca od fotky 1095 k novějším? :-D

:D Zrovna na 1095 máš hint na minulé straně... B)
  • 0

#2972 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 27 August 2013 - 0:40

Columbovsukni napsal/a:

honza.h napsal/a:

Aneb vidím skálu, proklikám jistou říčku :)
  • 0

#2973 koyamas family

koyamas family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 27 August 2013 - 2:56

Gresaci napsal/a:

Jsem rád, že dokážu jednou fotkou někomu připravit tak silné zážitky. :D
  • 0
Vložený obrázek

#2974 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 541 příspěvků(y)

Publikováno 27 August 2013 - 9:17

Hamaci napsal/a:

Columbovsukni napsal/a:

Aneb vidím skálu, proklikám jistou říčku :)

Tak jsem most zkusil googlit a našel jsem 1042 :-) Pak jsem se zamyslel, zkusil "proklikat jistou říčku" a, světe, div se, trefil jsem se :-) Takže opět posílám dvojí díky...
  • 0

#2975 Aichah

Aichah

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 357 příspěvků(y)

Publikováno 27 August 2013 - 9:58

Tak ze 14 obrazku co s mi nahromadily za 4 dny nepritomnosti uz mi chybi jen 1116 a 1122. Skala se uspesne schovava, tak budu dneska asi u kaficka proklikavat nahodne Prahu na ty sedatka.
  • 0

#2976 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 27 August 2013 - 10:58

Držím palce, sedátka jsem si taky proklikala u kávy a povedlo se. ;)
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#2977 zdeziz

zdeziz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 27 August 2013 - 11:15

Kurňa, kdo tam na to furt kliká? Už 3 večery se snažim dostat do 200., a jen si dojdu na záchod, hned se propadnu o 30 míst. Depréééze :D:D:D
  • 0

#2978 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 27 August 2013 - 14:32

Alf Gang napsal/a:
1095 - moje noční můra!!! :o

ahoj, byli jsme na dovče, až teď pročítám.. hele nehádala jsi ho už jednou?víš, jak jsme kdysi zezačátku z nedostatku nadílky hádacích míst sami dávali špekouny.. myslím, že to bylo s tebou.. :-)) (nechce se mi to hledat)
  • 0

#2979 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 27 August 2013 - 16:02

Jj,hádala, ale neuhodla... už tehdy jsem to hledala jak divá a marně. Ale teď už se mi to povedlo, víc stěstí a lepší přístup. :)
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#2980 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 541 příspěvků(y)

Publikováno 29 August 2013 - 10:18

Ta novinková fontána 1139 bude zas nějaká bejkárna... 3 hvězdičky... a za hodinu a něco od zveřejnění jen 3 nálezy?
  • 0

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama