Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#3221 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 04 October 2013 - 19:56

Matylda13 napsal/a:

Alf Gang napsal/a:

honza.h napsal/a:

Matylda13 napsal/a:

honza.h napsal/a:
1253 - krásná fotka!

Díky za pochvalu, jsem rád, že mi zase nějakou schválili a nedavno jsem nahrál jednu zajímavou pražskou fotku, tak snad schválí i tu.

No, teď už jen zbývá ten most najít B)

Přesně tak! Pak teprve se mi ta fotka začne líbit. :D

Tak těžké to zase není, kousek od toho je zajímavý objekt a ještě jeden hintík, jeho fotka v PM není.:D:D:D

Na mne to vyskočilo na první dost obecný tříslovný dotaz. Takže práce na dvě minuty.
  • 0

#3222 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 05 October 2013 - 8:54

Odbornym zkoumanim bylo zjisteno, ze zalezi kde se komp aktualne naleza - kamosovi v Horovicich vyskakujou nejaky PM na jednoduchy dotaz a ja zadam v tu samou chvili ten samy dotaz v Praze a PM nevyskoci. Proste strejda G ma nejaky kouzelny vyhledavaci smycky. Jo speky sem dal dva - jeden jeste kdyz lezel snih. Ale zda to nekdy vyleze..
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#3223 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 05 October 2013 - 13:24

Dobesch napsal/a:
Odbornym zkoumanim bylo zjisteno, ze zalezi kde se komp aktualne naleza - kamosovi v Horovicich vyskakujou nejaky PM na jednoduchy dotaz a ja zadam v tu samou chvili ten samy dotaz v Praze a PM nevyskoci. Proste strejda G ma nejaky kouzelny vyhledavaci smycky.

Jo speky sem dal dva - jeden jeste kdyz lezel snih. Ale zda to nekdy vyleze..

Výsledky vyhledávání se mění v průběhu času. Také záleží na tom, zda nbyl někdo z vás přihlášen na Google účtu.
  • 0

#3224 weiski

weiski

weiski

• Members
  • PipPipPip
  • 65 příspěvků(y)

Publikováno 05 October 2013 - 19:16

1259 jsem taky chtěla vyfotit. Ale nějak to nevyšlo. Díky za fakt jednoduchý obrázek který jsem nemusela vůbec googlit. Šla jsem na jisto.
  • 0

#3225 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 541 příspěvků(y)

Publikováno 05 October 2013 - 19:41

weiski napsal/a:
1259 jsem taky chtěla vyfotit. Ale nějak to nevyšlo. Díky za fakt jednoduchý obrázek který jsem nemusela vůbec googlit. Šla jsem na jisto.

Já projel jednu stránku s fotkama starejch fabrik a zatím nic...
  • 0

#3226 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 05 October 2013 - 19:43

Zas už nemám co hledat, boudel... :D
  • 0

#3227 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4980 příspěvků(y)

Publikováno 05 October 2013 - 20:33

No, já jsem na Googlu přihlášen furt, kvůli GDocs, který potřebuju pro práci. Že bych se zkusil odhlásit, jestli to ukáže něco jiného? EDIT:Nepomohlo to. Možná na stejné otázky trochu jiné výsledky, ale co jsem potřeboval, se stejně neukázalo.
  • 0

#3228 M13JP

M13JP

Pepa

• Members
  • PipPipPip
  • 358 příspěvků(y)

Publikováno 06 October 2013 - 14:38

Teď jsem si při prohlížení starších fotek, že na fotce 804 je v pravém dolním rohu od autora přidaný text © X maN cz 2012. Ví někdo o něčem podobném na jiné fotce???:)

Taky se musim pochlubit, že sem se včera podíval na špeka 1140 a je mnohem větší než se na PM zdá. Má přes matr na výšku.;)
  • 0

#3229 SikoCZ

SikoCZ

SikoCZ

• Members
  • PipPipPip
  • 203 příspěvků(y)

Publikováno 06 October 2013 - 16:44

Matylda13 napsal/a:
Taky se musim pochlubit, že sem se včera podíval na špeka 1140 a je mnohem větší než se na PM zdá. Má přes matr na výšku.;)

A da se to najit jinak nez pocitanim kilometru ? ...asi mi nezbyde nez se na to vrhnout B)
  • 0

Garmin Oregon 450 + iPhone 4S + GSAK 8

#3230 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 06 October 2013 - 17:32

Jupííí, zase jednou chvíli na první pozici :)

Přiložené miniatury

• 2013-10-06_182928.jpg

• 0

#3231 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 06 October 2013 - 18:49

Siko32 napsal/a:

Matylda13 napsal/a:

A da se to najit jinak nez pocitanim kilometru ? ...asi mi nezbyde nez se na to vrhnout B)

Já jsem nic nepočítala, stačila logická úvaha a trošku klikání... ;)
  • 0

#3232 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 541 příspěvků(y)

Publikováno 06 October 2013 - 21:38

Columbovsukni napsal/a:

Siko32 napsal/a:

Matylda13 napsal/a:

Já jsem nic nepočítala, stačila logická úvaha a trošku klikání... ;)

Poté co jsem si přečetl tento příspěvek, jsem si našel, kudy vede trasa, něco spočítal, vyšlo to k poměrně zajímavého místu, tam jsem půl hodiny klikal a... nic :D
  • 0

#3233 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 06 October 2013 - 21:45

honza.h napsal/a:
Poté co jsem si přečetl tento příspěvek, jsem si našel, kudy vede trasa, něco spočítal, vyšlo to k poměrně zajímavého místu, tam jsem půl hodiny klikal a... nic :D

To neni možný!!! :D
  • 0

#3234 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 06 October 2013 - 21:50

honza.h napsal/a:

Když jsem tohle místo hledala já, šla jsem na to stejně, ale co se týká počítání, tak jsem se nikdy nedoklikala. Pak jsem tedy zauvažovala jinak, přestala jsem brát v úvahu ten číselný údaj jako směrodatný bod a místo jsem už našla razdva. Ani zpětně mi ten číselný údaj k tomu místu vůbec nesedí. :o
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#3235 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 541 příspěvků(y)

Publikováno 07 October 2013 - 2:41

Uz jsem se doklikal... Huraaaa :-)
  • 0

#3236 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 07 October 2013 - 7:17

Siko32 napsal/a:

Matylda13 napsal/a:

Já jsem na jistých stránkách našel kilometrovník této trasy. Ve spojení s obrázkem ze státní hranice, kde se číselný údaj dal odečíst, to bylo natotata.
  • 0

#3237 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 07 October 2013 - 8:49

Netíhám, nestíhám :@ Takto brzy vypadnu z viditelné statistiky :o
  • 0

#3238 Aichah

Aichah

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 357 příspěvků(y)

Publikováno 07 October 2013 - 9:51

neboj, za dlouhych zimnich veceru to dozenes
  • 0

#3239 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4980 příspěvků(y)

Publikováno 07 October 2013 - 11:03

Na 1264 bych nadával, kdybych čirou náhodou ten most trochu neznal. Našel jsem tedy skoro hned, ale jinak se mi to zdá skoro nemožné.
  • 0

#3240 mlog

mlog

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 256 příspěvků(y)

Publikováno 07 October 2013 - 11:12

mpik napsal/a:
Na 1264 bych nadával, kdybych čirou náhodou ten most trochu neznal. Našel jsem tedy skoro hned, ale jinak se mi to zdá skoro nemožné.

Já ho neznal a měl jsem ho za chvilku. Nebýt telefonu, který zazvonil v nevhodnou chvíli, mohla být o FTF bitva. Takhle "až" STF. Prostě když vím, co vidím, najít to jde.
Horší je, když na fotce je něco, co nedokážu poznat, ani pojmenovat nebo určit k čemu to slouží.
  • 0

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama