Když tak koukám na ty tabulky (odkazy v podpisu), nešlo by z nich dostat i kompletní statistiku?
A co si cca představuješ pod kompletní statistikou?
Publikováno 23 říjen 2013 - 10:04
Když tak koukám na ty tabulky (odkazy v podpisu), nešlo by z nich dostat i kompletní statistiku?
Publikováno 23 říjen 2013 - 11:00
To akvaduktozni svodidlo (1310) mi pije krev
Ani ja nebyla uspesna, pritom bych prisahala, ze jsem na to nedavno narazila pri hledani jihoceskeho mostu, ale ted to na me ne a ne vykouknout :-(.
Publikováno 23 říjen 2013 - 11:17
Ani ja nebyla uspesna, pritom bych prisahala, ze jsem na to nedavno narazila pri hledani jihoceskeho mostu, ale ted to na me ne a ne vykouknout :-(.
No furt lepsi nez moje "uspechy". Konecne sem nasel ten obrazek Masinky na zdi. Trosku to kali fakt, ze sem pred mesicem parkoval 5 metru od nej s vyhledem primo na tu zed. A neseplo ...
Publikováno 23 říjen 2013 - 11:19
Seznam hráčů podle bodů (uhodnuté + vložené) tak, jak je na stránce Statistika na PM, ale ne jen výpis prvních 20 míst. Nevím, jestli je to technicky možné a jak moc náročné. Jen mě napadlo, že by bylo zajímavý vidět, jaký bodový odstupy jsou pod 20. místem. Těsně pod ní se totiž pohybuju i já a posun o jedno místo někdy znamená třeba 10 bodů...
Publikováno 23 říjen 2013 - 11:22
s touhle variantou jsem trochu počítala.. :-)) ale přes potrubí jsem fakt totální idiot..
EDIT: trubky nalezeny, nejsem trubkový idiot, jsem nedůsledný idiot.. hint byl přímo před nosem...tady
Publikováno 23 říjen 2013 - 11:23
No furt lepsi nez moje "uspechy". Konecne sem nasel ten obrazek Masinky na zdi. Trosku to kali fakt, ze sem pred mesicem parkoval 5 metru od nej s vyhledem primo na tu zed. A neseplo ...
Pokud si tu fotku opravdu našel systematickým hledáním, tak to podle mě úspěch je. Vždyť strašně moc lidí to hledalo klikáním po železnici v celým kraji. Autoři PM tu pak dávali screen všech kliknutí do mapy. Železniční síť byla krásně obtáhnutá :-)
Publikováno 23 říjen 2013 - 11:34
s touhle variantou jsem trochu počítala.. :-)) ale přes potrubí jsem fakt totální idiot..
EDIT: trubky nalezeny, nejsem trubkový idiot, jsem nedůsledný idiot.. hint byl přímo před nosem...tady
hint tu je jako prase, ale asi ho nikdo moc nevnimal :-)
Publikováno 23 říjen 2013 - 11:43
hint tu je jako prase, ale asi ho nikdo moc nevnimal :-)
já hlášku brala jen jako nápad.. jinak zdravím, dlouho jsem tě tu nepotkala.. :-))
Publikováno 23 říjen 2013 - 11:57
já hlášku brala jen jako nápad.. jinak zdravím, dlouho jsem tě tu nepotkala.. :-))
To vis, uz jsem taky v praci, sice jen na puluvazek, ale odpoledne mam druhou smenu, 3x tydne s Alou na trenink, kazdy tyden zapas, ani na ty kese nemam cas :-(. Ale vzdycky koukam, jestli te na zastavce neuvidim :-).
Publikováno 23 říjen 2013 - 11:59
Seznam hráčů podle bodů (uhodnuté + vložené) tak, jak je na stránce Statistika na PM, ale ne jen výpis prvních 20 míst. Nevím, jestli je to technicky možné a jak moc náročné. Jen mě napadlo, že by bylo zajímavý vidět, jaký bodový odstupy jsou pod 20. místem. Těsně pod ní se totiž pohybuju i já a posun o jedno místo někdy znamená třeba 10 bodů...
problém je, že je to sosáno z PM stránek (jak jinak) a co není tam, nemůže být ani tady - pokud hráč nepulikoval ani neměl ftf, tak se o něm nedovím. Ve statistice by vždy takoví hráči chyběli a to pořadí by stejně nebylo správně.
PS: tak se snaž, ať jsi do 20.místa
Publikováno 23 říjen 2013 - 12:34
Tak jsem zajásal, že mi zveřejnili 1317 a ono je to jen navlas stejná fotka. Takže přidávám jednu do kolonky na vyřazení, protože na mojí fotce byste jen těžko našli 7 rozdílů. No alespoň jsem nemusel hledat...
Publikováno 23 říjen 2013 - 13:42
To vis, uz jsem taky v praci, sice jen na puluvazek, ale odpoledne mam druhou smenu, 3x tydne s Alou na trenink, kazdy tyden zapas, ani na ty kese nemam cas :-(. Ale vzdycky koukam, jestli te na zastavce neuvidim :-).
:-) však my se jednou potkáme.. hele až půjdeš okolo vědy a bude tam někdo lézt po plotě, budu to já, vyměňovala jsem logbuk a "šikovně" shodila celou kešuli do propasti sloupku, pokusím se ji brzy vylovit.. vodou, drátem.. však já ji mrchu dostanu ven!
...aneb "Owner Maintenance" stylem Pat&Mat
Tento příspěvek byl upraven od JolaLuba: 23 říjen 2013 - 13:51
Publikováno 23 říjen 2013 - 13:52
problém je, že je to sosáno z PM stránek (jak jinak) a co není tam, nemůže být ani tady - pokud hráč nepulikoval ani neměl ftf, tak se o něm nedovím. Ve statistice by vždy takoví hráči chyběli a to pořadí by stejně nebylo správně.
PS: tak se snaž, ať jsi do 20.místa
Čekal jsem v tom nějakej háček, nevadí ;-)
Což o to, já se i snažím. Ale narážím na "poznejmisto paradox", kdy otevřu stránku a jsem např. na 20. místě, uhodnu 4 fotky a jsem 22. Už tu samozřejmě bylo x-krát řečeno, proč to takhle funguje, ale je to někdy značně demotivující :-D
Publikováno 23 říjen 2013 - 13:58
... a tak se na to hadani vykasli, nech to den ulezet. A az se k tomu vratis, tak budes na 18. miste. To zase povzbudi, ne?
Publikováno 23 říjen 2013 - 16:30
Hurá, už mi publikovali 30. fotku!!! Aspoň mi to zlepšilo náladu potom, co už několik dní čekám na publikaci mojí nové kešky.
Všimli jste taky že na úvodní stránce jsou nové ,,uvítací" fotky??? Nově jsem tam viděl 1045, 675, 1123, 1174, 695, 60 a 768.
Tento příspěvek byl upraven od Matylda13: 23 říjen 2013 - 17:24
Publikováno 23 říjen 2013 - 18:12
A fotil jsi to osobně? ;-)
Vím, co myslíš, ale mě se ještě divnější zdá fotka 1301...
Publikováno 23 říjen 2013 - 18:15
... a tak se na to hadani vykasli, nech to den ulezet. A az se k tomu vratis, tak budes na 18. miste. To zase povzbudi, ne?
To záleží na úhlu pohledu :-)
0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů