Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#3661 M13JP

M13JP

Pepa

• Members
  • PipPipPip
  • 358 příspěvků(y)

Publikováno 19 November 2013 - 15:03

Děkuju!  :)

Taky se připojuju k gratulaci!!!

Ale ta kaple se dá poměrně lehce najít podle nápověd, které se tu několikrát objevily. Já to měla nalezené za chvilku.  :rolleyes:

Díky za nakopnutí, to je proto, že jsem forum pročítal ve spěchu. :ph34r:

• 0

#3662 Viburnus

Viburnus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 183 příspěvků(y)

Publikováno 19 November 2013 - 20:47

Tak se nám trošku poodkryla místa statistiky, na která obvykle není vidět... . Rozdíl mezi 18. a 20. místem dělá 20 neuhodnutých fotek - pro porovnání: hráče na 9. a 10. místě dělí jedna jediná neuhodnutá. Zřejmě se hráči víc snaží, víc je motivuje, když na své umístění vidí. Hrají víc, než když jsou neviditelní někde tam dole.

Edit: neuteklo ani deset minut a je všechno jinak...

Tento příspěvek byl upraven od Viburnus: 19 November 2013 - 21:03

• 0

#3663 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 19 November 2013 - 23:10

Tak se nám trošku poodkryla místa statistiky, na která obvykle není vidět... . Rozdíl mezi 18. a 20. místem dělá 20 neuhodnutých fotek - pro porovnání: hráče na 9. a 10. místě dělí jedna jediná neuhodnutá. Zřejmě se hráči víc snaží, víc je motivuje, když na své umístění vidí. Hrají víc, než když jsou neviditelní někde tam dole.

Nechápu, co jsi tím myslel.

• 0

#3664 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 541 příspěvků(y)

Publikováno 19 November 2013 - 23:48

Tuhle část statistiky taky docela sleduju, neb se většinou pohybuju těsně nad 20. místem a zajímá mě, jak je to za mnou. Co jsem si všiml, tak na dalších místech počet uhodnutých fotek rapidně klesá.

Tyhle stehujici se objekty by se mely zakazat :angry:

...a hlavně lokomotivy! :-D

• 0

#3665 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4980 příspěvků(y)

Publikováno 19 November 2013 - 23:50

Kaple: Tak pročítám nápovědy, u slohů jsem vyzkoušel snad všechno, a nic. A Google teď pořád vrtí ocasem, tj. tím kolečkem, že načítá a nenačte. Asi je unavený, zkusím to jindy. Ale mrzí mě, že zrovna kapli nemůžu najít. Že by to byla kotelna? Už tu pár kotelen, tvářících se jako kaple bylo. Nebo naopak.

Tento příspěvek byl upraven od mpik: 19 November 2013 - 23:51

• 0

#3666 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 20 November 2013 - 0:08

Kaple: Tak pročítám nápovědy, u slohů jsem vyzkoušel snad všechno, a nic. A Google teď pořád vrtí ocasem, tj. tím kolečkem, že načítá a nenačte. Asi je unavený, zkusím to jindy. Ale mrzí mě, že zrovna kapli nemůžu najít. Že by to byla kotelna? Už tu pár kotelen, tvářících se jako kaple bylo. Nebo naopak.

kraj se skládá z měst, možná by byl strejda G k nim přátelštější :-)) 

• 0

#3667 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4980 příspěvků(y)

Publikováno 20 November 2013 - 0:33

Jo, měst jsem už zkoušel taky spoustu. Tyhle postupy znám. Ale nestěžuju si, na to přijdu. Nebo mi to Google ukáže na zcela jiný dotaz. Jako se to už mnohokrát stalo.

• 0

#3668 droping

droping

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 200 příspěvků(y)

Publikováno 20 November 2013 - 8:24

Tuhle část statistiky taky docela sleduju, neb se většinou pohybuju těsně nad 20. místem a zajímá mě, jak je to za mnou. Co jsem si všiml, tak na dalších místech počet uhodnutých fotek rapidně klesá.

To je proto, ze tech silencu, co musi mit vsechno zas neni tolik :P

• 0

#3669 droping

droping

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 200 příspěvků(y)

Publikováno 20 November 2013 - 8:26

Že by to byla kotelna? Už tu pár kotelen, tvářících se jako kaple bylo. Nebo naopak.

Kotelna? hmm, jdu to vyzkouset na resty B)

• 0

#3670 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 20 November 2013 - 8:43

Jo, měst jsem už zkoušel taky spoustu. Tyhle postupy znám. Ale nestěžuju si, na to přijdu. Nebo mi to Google ukáže na zcela jiný dotaz. Jako se to už mnohokrát stalo.

aha tak mně po tomhle postupu strejda hodil fotku.. ale dělal fóry, dal ji někam dost dolu :-))

• 0

#3671 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 20 November 2013 - 9:05

Zrovna u ty kaple sem dal nechtene docela vekou napovedu. Ale to vidim az ted, kdyz uz je potopeno

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#3672 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 20 November 2013 - 10:26

Zrovna u ty kaple sem dal nechtene docela vekou napovedu. Ale to vidim az ted, kdyz uz je potopeno

já te´d zkušebně  rejdila po guglu a vlastně mi přestalo být jasný, na jaký kouzelný slovíčka našla, až když jsem vlezla do pondělní historie, upřesnila jsem si místo, který k ní zadala.. moc nechápu, že zrovna na tohle se ukázal obrázek a bližší ignoroval.. :-)) to jsou věci 

• 0

#3673 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 20 November 2013 - 10:57

GOOGLE kouzlo -- ja si vzpomnel s jakym retezcem sem ji nasel a uz ji tak nenajdu. Kupodivu to byl retezec kterej zahrnoval mnohem vetsi uzemi. Kdyz se vzalo uzemi mensi naslo to prd  :o

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#3674 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 20 November 2013 - 11:07

Já myslím, že by to chtělo obrátit se na jiný zdroj, než na strejdu Googla. Já ten správný zdroj vyčetla (resp. mně napadl) právě při čtení příspěvků. Tam pak stačilo zadat kostel - mně osobně to jako kaple totiž nepřipadá ;) ) plus kraj bylo to doma.  ;)

Tento příspěvek byl upraven od Alf Gang: 20 November 2013 - 11:09

• 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#3675 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4980 příspěvků(y)

Publikováno 20 November 2013 - 11:24

Po nalezení už to moc vyzkoušet nejde. On si Google nějak pamatuje, co jsem otevřel minule a pak to nabízí pořád. A dost mě to štve. Hledám něco jak blbej a když to konečně najdu, tak to mám pak ve výsledcích pořád, i tam, kde je to nesmysl. Asi by pomohlo Googla odhlásit, ale to jen možná, kdoví kde a jak si to pamatuje. Jenomže já dělám skoro pořád v GoogleDocs, takže mám Googla přihlášeného nafurt.

• 0

#3676 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 20 November 2013 - 13:42

Já myslím, že by to chtělo obrátit se na jiný zdroj, než na strejdu Googla. Já ten správný zdroj vyčetla (resp. mně napadl) právě při čtení příspěvků. Tam pak stačilo zadat kostel - mně osobně to jako kaple totiž nepřipadá ;) ) plus kraj bylo to doma.  ;)

zatmění hlavy..mohla bys mi do SZ napsat ten zdroj? Jola

• 0

#3677 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 21 November 2013 - 9:27

No tak kaple 1398 byla prochazka ruzovou zahradou - to takova 1217  GRRRRR tu snad nekdo nakreslil do fotky photoshopem

• 0

#3678 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 21 November 2013 - 13:07

UFFF teda 1217  dala zabrat -- no existuje. Tak uz jen Koza (1030)  stezka patrona lovcu (994) a Havirskej atomovej kryt (908)

• 0

#3679 tr.ma

tr.ma

Martina

• Members
  • PipPipPip
  • 162 příspěvků(y)
  • LocationPříbramsko

Publikováno 21 November 2013 - 14:06

:huh: to mě zbývá najít pouhých 142 obrázků, ale začínám mít pocit že je to snad nemožné a nebo se už google spiknul a nehodlá mi pomáhat 

• 0

#3680 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 21 November 2013 - 14:16

UFFF teda 1217  dala zabrat -- no existuje. Tak uz jen Koza (1030)  stezka patrona lovcu (994) a Havirskej atomovej kryt (908)

to ti nezávidím hledat, celkem náročný.. až na ten protiatomák..ten hledal Luboš..

to ti nezávidím hledat, celkem náročný.. až na ten protiatomák..ten hledal Luboš..

koza je dost nečekaný místo, buď připravenej na všecko! :-))

• 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama