Podle mě, neexistuje ani jedno.
taky jsem toho názoru
Publikováno 06 December 2013 - 15:22
Podle mě, neexistuje ani jedno.
taky jsem toho názoru
Publikováno 06 December 2013 - 15:35
No tak co na nas chlapci vymyslí z Jiznich Cech
Nic moc. Po té lávce chodím každou chvíli.
Publikováno 06 December 2013 - 15:56
Copak lávka... ale ta věž za ní, vždyť to je symbol onoho města
Publikováno 06 December 2013 - 20:20
Tak sláva. Konečně se zadařilo najít fotky #1452 a #1457. U Cimrmana i pražské budovy nakonec pomohly obecné dotazy předhozené gůglu.
Tento příspěvek byl upraven od bobasso: 06 December 2013 - 20:21
Publikováno 06 December 2013 - 20:50
Mohl bych někoho poprosit, kdo našel nějaké info o 1452, asi jsem tupej, ale já to našel klikáním do vytipované lokality a na internetu nic. Předem díky.
Publikováno 06 December 2013 - 21:27
Taky bych se o té Cimrmanově desce rád něco dověděl. Já ji hledal trochu jinde, kam by se tématicky hodila...
Publikováno 07 December 2013 - 0:40
Uf, par dni bez kompu a kdo to ma dohanet.... jeste poslednich 5 restu (1422,1428,1446,1451 a 1456)
Publikováno 07 December 2013 - 19:24
Tak zitra odhaduju Kralovehradecky, Liberecky, Pardubický a mozna i Ostravsko
Publikováno 07 December 2013 - 19:51
Mohl bych někoho poprosit, kdo našel nějaké info o 1452, asi jsem tupej, ale já to našel klikáním do vytipované lokality a na internetu nic. Předem díky.
Taky se mi nepodařilo na netu nic o té desce najít i když jsem zkoušela hledat dle místa kde se nachází.
Publikováno 07 December 2013 - 23:47
Jupíííí, tak mám zase vše nalezeno, potrápila mně trochu 1465, ale takováhle místa hledám ráda, tak se povedlo. No a už proklínaná 1456 - tu už jsem chtěla začít ignorovat, ale pak jsem se na to vrhla přes okresy a kupodivu za pár minutek bylo hotovo. Mohu jít v klidu do hajan.
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 08 December 2013 - 1:01
Taky se mi nepodařilo na netu nic o té desce najít i když jsem zkoušela hledat dle místa kde se nachází.
Hledala jsem všude možně, zadávala i nový místní název, dostala se i na nějaké místní skautské stránky, kde je zmínka o Mistrovi.. ale o desce a dalším zábavném počinu v jejím okolí nasink, proto nechápu, jak to mohl někdo vygůůglit a obdivuju :-))
Publikováno 08 December 2013 - 1:24
... proto nechápu, jak to mohl někdo vygůůglit a obdivuju :-))
Píšu ti SZ, jak jsem to vygooglila. Nalezeno máš, takže je to Ok.
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 08 December 2013 - 11:39
Píšu ti SZ, jak jsem to vygooglila. Nalezeno máš, takže je to Ok.
Mohl bych taky poprosit o SZ. Nalezeno mám.
Publikováno 08 December 2013 - 19:55
1469... Tuhle fotku hledal dlouho a marně... Pak si říkám, vždyť by to mohlo být tam, co bylo tam to. Zkusím oklikat oblast a nic. Otevřu vedle turistickou mapu vytipované oblasti a najdu místo, který by mohlo odpovídat fotce. Kliknu na to místo na mapě na poznejmisto a co myslíte? Správně :-) Ani zpětně se mi nedaří místo, resp. podobný pohled vygooglit...
Tak si myslím, že asi díky hledání fotek možná začínám poznávat i oblasti, kde jsem nikdy nebyl :-)
Kéž bych tímhle způsobem mohl najít i 1468...
Publikováno 08 December 2013 - 20:02
1469... Tuhle fotku hledal dlouho a marně... Pak si říkám, vždyť by to mohlo být tam, co bylo tam to. Zkusím oklikat oblast a nic. Otevřu vedle turistickou mapu vytipované oblasti a najdu místo, který by mohlo odpovídat fotce. Kliknu na to místo na mapě na poznejmisto a co myslíte? Správně :-) Ani zpětně se mi nedaří místo, resp. podobný pohled vygooglit...
Tak si myslím, že asi díky hledání fotek možná začínám poznávat i oblasti, kde jsem nikdy nebyl :-)
Kéž bych tímhle způsobem mohl najít i 1468...
taky jsem si dala dvě a dvě dohromady a zkoušela střílet.. silný tlukot srdce při náhlém sdělení drobným písmem..zkuste být přesnější.. a pak bylo vymalováno.. BF, fotku místa ani zpětně jsem nenašla.. :-))
Tento příspěvek byl upraven od JolaLuba: 08 December 2013 - 20:02
Publikováno 08 December 2013 - 21:06
taky jsem si dala dvě a dvě dohromady a zkoušela střílet.. silný tlukot srdce při náhlém sdělení drobným písmem..zkuste být přesnější.. a pak bylo vymalováno.. BF, fotku místa ani zpětně jsem nenašla.. :-))
Po prvnim dotazu u strejdy jsem to vzdal, protože mi došlo, že ... a na par kliknuti jsem to BFknul. Však delší věčnost jsem čekal na někoho dalšího a přitom je to tak jednoduchý jenže jsem byl tak rychlý, že to zelený Jste první jen probliklo a dál nebylo co řešit.
Tento příspěvek byl upraven od N.o.e.: 08 December 2013 - 21:07
S III mini (N5800XM)
Publikováno 08 December 2013 - 22:45
Mohl bych taky poprosit o SZ. Nalezeno mám.
Napíšu, ale je to jen cesta, jak jsem to našla já, není to informace o místě. Bohužel...
Publikováno 09 December 2013 - 10:19
Hmm zlata 1469 -- ta se dala BF, ale ta prastena Fontana GRRR
FUNGUJE 3 minuty po odeslani nalezena
Tento příspěvek byl upraven od Dobesch: 09 December 2013 - 10:22
Publikováno 09 December 2013 - 10:33
No tak se mi podarilo vygooglit i 1469 -- resp. sestavit dotaz jak by se mohl ptat nekdo kdo nevi
Publikováno 09 December 2013 - 11:00
Hmm zlata 1469 -- ta se dala BF, ale ta prastena Fontana GRRR
FUNGUJE 3 minuty po odeslani nalezena
To buď rád, žes nehledal hned po osmý hodině. To bys nadával ještě víc. Minimálně do 8:45.
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů