Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#4381 droping

droping

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 200 příspěvků(y)

Publikováno 21 leden 2014 - 20:49

vyhodou podobnych pamatek v tomto kraji je,ze staci polozit jednoduchy dotaz a lezou uplne sami :P

Pche, ja tam byla, dokonce jsem tu fotku chtela nahrat, ale byl tam moc videt Ales, takze nakonec jsem to nenahrala. No a kdyz to tam dneska bylo, tak jsem to nepoznala :P

• 0

#4382 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 21 leden 2014 - 21:50

Pche, ja tam byla, dokonce jsem tu fotku chtela nahrat, ale byl tam moc videt Ales, takze nakonec jsem to nenahrala. No a kdyz to tam dneska bylo, tak jsem to nepoznala :P

Pche, já tam nikdy nebyla, byli tam moji rodiče, když byli na návštěvě u bráchy, který tam bydlí a o tom místě vyprávěli, že se tam šli projít. Aniž bych to kdy viděla, nevím proč, nějak mi to seplo a šla jsem kliknout na vytipované místo a ono to fakt bylo ono.  :lol:

Mimochodem, taky mám spoustu fotek, kde mi "překáží" někdo z rodiny, takže to nenahrávám. Škoda přeškoda, měla bych toho jinak hodně k poslání. Jenže dřív jsem rodinu honila pózovat... dnes je naopak odháním ze záběru.  :D

• 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#4383 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 21 leden 2014 - 22:03

No ja byl "dole v udoli" Dokonce to neni tak davno (8.9). Ale vhodny dotaz a ...... byla moje. Ale primo u objektu sem nebyl

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#4384 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 543 příspěvků(y)

Publikováno 21 leden 2014 - 22:09

Já byl i uvnitř a také na vrcholku, je to i rozhledna :-)

• 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#4385 droping

droping

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 200 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2014 - 7:50

Já byl i uvnitř a také na vrcholku, je to i rozhledna :-)

Ja vim, ale kdyz jsme tam byli my, bylo to zavreny. To byla vubec vyborna dovolena, ja byla tehotna a strasne jsem zvracela, tak jsme zrusili dovolenou u more a jeli na hory. Bylo zari a hned druhy den napadlo 15 cm snehu. Museli jsme uplne prekopat dovolenkove plany, chteli jsme puvodne nejakou turu a tak jsme neplanovane skoncili tady :-)

• 0

#4386 droping

droping

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 200 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2014 - 7:52

Pche, já tam nikdy nebyla, byli tam moji rodiče, když byli na návštěvě u bráchy, který tam bydlí a o tom místě vyprávěli, že se tam šli projít. Aniž bych to kdy viděla, nevím proč, nějak mi to seplo a šla jsem kliknout na vytipované místo a ono to fakt bylo ono.  :lol:

Mimochodem, taky mám spoustu fotek, kde mi "překáží" někdo z rodiny, takže to nenahrávám. Škoda přeškoda, měla bych toho jinak hodně k poslání. Jenže dřív jsem rodinu honila pózovat... dnes je naopak odháním ze záběru.  :D

Jojo,

obcas se to cloveku povede. To bydli bracha docela daleko, co? Pripomen mi v Bohnicich, ze mam pro vas CWG-cka na oplatku :-)

• 0

#4387 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2014 - 12:18

Dlouhe hledani a tapani u 1581 se zurocilo u rychleho nalezu 1595  :P  :rolleyes:

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#4388 indrja

indrja

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 81 příspěvků(y)
  • LocationOstrava

Publikováno 22 leden 2014 - 17:37

Škoda, Aleše bych poznala nejlíp:-)

• 0

#4389 kelton

kelton

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 34 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2014 - 2:02

Tak, a mám na PM víc nálezů než na GC. :)  A skoro úplně zadarmo, jen za štávu do PC.

• 0
kelton

#4390 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2014 - 11:28

To já už dávno. Ale vysbírat Geocaching a mít jen 6 neodlovených, se mi nepodaří.

• 0

#4391 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2014 - 14:43

Jojo,

obcas se to cloveku povede. To bydli bracha docela daleko, co? Pripomen mi v Bohnicich, ze mam pro vas CWG-cka na oplatku :-)

Jo, bydlí daleko, byla jsem tam ale jen dvakrát a to jsem ještě neznala geocaching, tak tam nemám ani nic vyzobaného. A bohužel jsem ani nefotila. No a vzhledem ke vztahům, které mám v poslední době s bratrem ani moc návštěva v tom kraji nehrozí.  :(  Na županech pro tebe taky budu mít jedno naše spešl CWG.  ;)

• 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#4392 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2014 - 14:44

Tak, a mám na PM víc nálezů než na GC. :)  A skoro úplně zadarmo, jen za štávu do PC.

Tak to mně ještě trochu nálezů na PM chybí, abych jich měla víc, než na GC. Je to fakt fajn zábava, zvlášť, když se nemůžu hnout z domu... :)

• 0

#4393 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 543 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2014 - 22:54

Co je to zase za šílenou památku dělnického hnutí ?

• 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#4394 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2014 - 23:27

Co je to zase za šílenou památku dělnického hnutí ?

zamer se na centralni objekt a je jasno --- prvni co strejda G nabidne

• 0

#4395 bartusko

bartusko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)
  • LocationKvilda

Publikováno 24 leden 2014 - 7:16

Poslední dobou je to docela brnkačka, což?? ;)

Díky tomu se mi podařilo zazelenit spoustu restů. Tkže teď mi tu zbývá 13 ležáků a ty ne a ne najít. Zbývá mi jen doufat, že na mě vykouknou při hledání něčeho jiného :rolleyes:

Hezký pátek :)

• 0

#4396 kstavk

kstavk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2014 - 8:52

pojedu s rodinou na výlet - 1598 se bude klukum líbit  :)

• 0

#4397 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2014 - 11:24

Když jsem navrhoval obtížnost, nenapadlo mě, v jakých souvislostech to bude publikovaný. Být publikace jindy, někteří možná ještě hledají...

no někteří to pořád hledají :(

• 0

#4398 N.o.e.

N.o.e.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2014 - 17:42

Poslední dobou je to docela brnkačka, což?? ;)

..........

Hezký pátek :)

1604 - To teda je brnkačka. Po dvou hodinách 3 nálezy. to je úplně normální. Vždyť to už vlastně všicni ví, jen se to nechce nikomu kliknout. :blink:

• 0

Vloženo do PM         Statistiky - PM

S III mini (N5800XM)

#4399 Milancer

Milancer

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 181 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2014 - 17:58

1604 - 10 minut se strejdou googlem  B) Není nač si stěžovat.

• 0

#4400 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 255 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2014 - 18:03

#1603 Moc krásné místo. Jako decko jsem do těchto končin jezdil často s rodiči na dovolenou .

To ještě dole nebyla žádná ....... a chodilo se nahoru přes B..... potok. V místě prý je léčivá voda. Naši známí, se kterými jsme tam trávili dovču a byli místní,  tak aspoň o ní hovořili a vždy si tam pro tu vodu chodili.

Tento příspěvek byl upraven od bobasso: 24 leden 2014 - 18:05

• 0
bobasso

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama