milancer: Provokater. ještě jednou a dostaneš ban na PM
Tento příspěvek byl upraven od N.o.e.: 24 January 2014 - 18:06
Publikováno 24 January 2014 - 18:05
milancer: Provokater. ještě jednou a dostaneš ban na PM
Tento příspěvek byl upraven od N.o.e.: 24 January 2014 - 18:06
S III mini (N5800XM)
Publikováno 24 January 2014 - 18:58
To je takova brnkacka, ze si ty dva posledni obrazky jeste chvili necham cervenat aby ta stranka nebyla tak nudne zelena
Publikováno 24 January 2014 - 22:05
#1603 Moc krásné místo. Jako decko jsem do těchto končin jezdil často s rodiči na dovolenou .
To ještě dole nebyla žádná ....... a chodilo se nahoru přes B..... potok. V místě prý je léčivá voda. Naši známí, se kterými jsme tam trávili dovču a byli místní, tak aspoň o ní hovořili a vždy si tam pro tu vodu chodili.
Díky za nápovědu
Publikováno 25 January 2014 - 0:02
To je takova brnkacka, ze si ty dva posledni obrazky jeste chvili necham cervenat aby ta stranka nebyla tak nudne zelena
Tak to u mně se budou červenat asi trochu déle, než chvíli. Ale je to fakt, aspoň to nevypadá tak nudně.
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 26 January 2014 - 9:09
A ja mam velkou radost, ze jsem odhalila "rybnik". Najednou se mi v hlave spojily vsechny ty mistni "napovedy" a mne se neco vybavilo, vrazila jsem to do googlu a vyskocila na me fotka, u ktere jsem to neomylne identifikovala jako spravny napad.
Opravdu fikana fotka.
Publikováno 26 January 2014 - 13:25
Děkujiii, Organizátorům za zveřejnění moji fotky do hry...Aspon zlepšení nálady při hledání Jihočeského mostu.
Publikováno 26 January 2014 - 16:06
Koukám do statistiky, jak kolem 20. místa (které nyní odpovídá cca 60. místu, když by se pořadí počítalo normálně) celkem rychle klesá počet uhodnutých fotek.....
Publikováno 26 January 2014 - 18:51
Aje zase zeleno
Publikováno 26 January 2014 - 18:52
A ja mam velkou radost, ze jsem odhalila "rybnik".
Fakt povedená fotka, taky mě to ze začátku zmátlo.
A tvoje 1607 - docela mně mrzí, že jsem tam nejela... snad někdy... musí tam být krásně.
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 26 January 2014 - 21:58
No ty kráso, ve světle 1604 prosím veškeré mé vložené či čekající fotky s označením 5* předělat na max. 4*...
Nějak mi docházejí jména, vlastnosti, účel, možné místo apod. Marně vzpomínám, co jsem ještě nepoužila. Takže buď mě totálně ignoruje google a jiné servery nebo jste tam všichni byli, proto to nemusíte hledat nebo jste to od někoho obšlahli a také to nemusíte hledat anebo má ta stavba (už tomu radši most říkat nebudu) netušený účel, který by mě ve snu nenapadl.
Publikováno 26 January 2014 - 22:00
Tak to jsme dvě. Taky jsem už nějak s 1604 v koncích.
Publikováno 26 January 2014 - 22:26
to jsme minimálně čtyři.. :-))
Publikováno 26 January 2014 - 22:33
Taky to ještě nemám, ale ono se to někde vynoří, časem ....
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 26 January 2014 - 22:44
Taky 1604 nemám a dost mě to štve, myslel jsem že Jižní Čechy a mosty snad poznám. Ale našel jsem teď dva pomníčky, hlavně mě těší 1480. Nakonec to vypadlo na úplně obyčejný dotaz, který jsem určitě dával mnohokrát. A 1582, kterou jsem podle horniny hledal úplně jinde.
Publikováno 26 January 2014 - 23:43
máám!!!
hlásím totální mravenčí práci plus štěstí.. obrázek jsem nenašla.. :-)) (řeč je o 1604)
Tento příspěvek byl upraven od JolaLuba: 26 January 2014 - 23:44
Publikováno 27 January 2014 - 0:13
máám!!!
hlásím totální mravenčí práci plus štěstí.. obrázek jsem nenašla.. :-)) (řeč je o 1604)
Óoó, tady se někdo má... Taky jsem zrovna v totální mravenčí práci, ale ještě jsem to zdaleka neprošla celé. Dávám tomu štěstí ještě 10 minut, pak mažu do postele.
Jááj, moment, vypadá to nadějně...
OMG! Dám na modlení... A teď by mě vážně zajímalo, JAK TO NĚKDO VYGŮGLIL!!! Já až na přímý název místa.
Tento příspěvek byl upraven od Columbovsukni: 27 January 2014 - 0:19
Publikováno 27 January 2014 - 0:24
máám!!!
Dobrá haluz, takhle po sobě. Dlouho jsem ti závidět nemusela, to jsem ráda. Beztak jsme to našly na stejném zdroji. A to jsem to brala na přeskáčku, tu mravenčí práci. Podle sympatií...
Publikováno 27 January 2014 - 2:50
Óoó, tady se někdo má... Taky jsem zrovna v totální mravenčí práci, ale ještě jsem to zdaleka neprošla celé. Dávám tomu štěstí ještě 10 minut, pak mažu do postele.
Jááj, moment, vypadá to nadějně...
OMG! Dám na modlení... A teď by mě vážně zajímalo, JAK TO NĚKDO VYGŮGLIL!!! Já až na přímý název místa.
Upřímně říkám, že pustit se do prohledávání TOHOHLE se mi vždycky děsně nechce. Ale přemohl jsem se. A taky by mě zajímalo na co strejda G. dal. Mně nechce dát, a to vím, co mám hledat.
EDIT: Aha, tak už jo. Dával jsem tam zbytečně slovíčko navíc...
Tak teď už jenom ten olomouckej šutr...
Tento příspěvek byl upraven od koyamas family: 27 January 2014 - 3:01
Publikováno 27 January 2014 - 8:47
1604 sem kupodivu vygooglil celkem v pohode. Jednoduchej dotaz na to co je na obrazku (i kdyz trosku netradicni tvar) + okres a byla to hned prvni fotka co na me jukla.
Pravda uz sem se taky bal mravenecku, ale nakonec proste stacilo zkusit ty 3 ruzne mozne tvary a okresy --- ja nastesti pouzil spravny tvar hned po tom nejklasictejsim.
I kdyz ve svetle 1604 byl Olomouckej sutr opravdu prochazka po jasnejch zdrojich
Publikováno 27 January 2014 - 9:03
1604 sem kupodivu vygooglil celkem v pohode. Jednoduchej dotaz na to co je na obrazku (i kdyz trosku netradicni tvar) + okres a byla to hned prvni fotka co na me jukla.
Pravda uz sem se taky bal mravenecku, ale nakonec proste stacilo zkusit ty 3 ruzne mozne tvary a okresy --- ja nastesti pouzil spravny tvar hned po tom nejklasictejsim.
I kdyz ve svetle 1604 byl Olomouckej sutr opravdu prochazka po jasnejch zdrojich
ahoj, mohl bys mi do SZ napsat ty kouzelný slůvka (máme uhodnuto)? já jsem houby médium, vždycky mě napadaj nějaký zcestný..(1604), zkoušela jsem fakt kdejaký zadaní, když už jsem věděla místo.. a obrázek nasink.. ani když zadám vesnici, větší město vedle a tak.. děěkuji :-)
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů