Hele, to já to měl naopak, 1604 za 10 minut a olomouckej šutr víc jak hodinu.
U 1604 se vyplatí hledat něco menšího
Publikováno 27 leden 2014 - 9:06
Hele, to já to měl naopak, 1604 za 10 minut a olomouckej šutr víc jak hodinu.
U 1604 se vyplatí hledat něco menšího
Publikováno 27 leden 2014 - 9:18
Jak rikam, ja amm 3 varianty dotazu - Velky, Mensi, a trosku archaictejsi. NO ono to hlavne vylezlo nez sem sel na event a tak sem zkousel hledat pres telefon, nasel sem takovej hezkej a na vetsim displaji to nebyl on. Takze pak uz jen Okresni prebor a vylezlo to rychle.
No a Olomouc to samy -- co + okresy (nastesti je jich min nez v jiznich Cechach) a hned u druhyho sem nasel.
Publikováno 27 leden 2014 - 9:26
Jak rikam, ja amm 3 varianty dotazu - Velky, Mensi, a trosku archaictejsi. NO ono to hlavne vylezlo nez sem sel na event a tak sem zkousel hledat pres telefon, nasel sem takovej hezkej a na vetsim displaji to nebyl on. Takze pak uz jen Okresni prebor a vylezlo to rychle.
No a Olomouc to samy -- co + okresy (nastesti je jich min nez v jiznich Cechach) a hned u druhyho sem nasel.
Olomoucká skála se dá řešit tvarem.. plus nějaký místopisný dodatky
Publikováno 27 leden 2014 - 10:01
1604 sem kupodivu vygooglil celkem v pohode. Jednoduchej dotaz na to co je na obrazku (i kdyz trosku netradicni tvar) + okres a byla to hned prvni fotka co na me jukla.
Vřelý dík, tohle mi moc pomohlo. Včera jsem to už vzdala a dnes, když jsem si tohle přečetla, jsem to měla za pár minutek. Ten netradiční tvar jsem trefila napoprvé.
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 27 leden 2014 - 10:40
1604 padla, hurá! opravdu stačil jednoduchý dotaz a obrázek na mě vyskočil hned na pátém řádku...škoda, že to nefunguje u 1522
Publikováno 27 leden 2014 - 10:43
1604 padla, hurá! opravdu stačil jednoduchý dotaz a obrázek na mě vyskočil hned na pátém řádku...škoda, že to nefunguje u 1522
Ale funguje, kdyz to spravne identifikujes
Publikováno 27 leden 2014 - 10:52
Muj google nesnasi Plzensky kraj.
Opetne jsem se zasekla na primitivni 1594
Most jsem jeste moc nehledala, ale uz se koukam mam na co tesit.
Publikováno 27 leden 2014 - 11:39
Muj google nesnasi Plzensky kraj.
Opetne jsem se zasekla na primitivni 1594
Plati to co u mostu -- zkus mensi celky
Publikováno 27 leden 2014 - 11:45
Plati to co u mostu -- zkus mensi celky
To jsem samozrejme zkousela, okresy, mesta atd.
Ale to je fuk, mne to jen prijde legracni, protoze to uz je ponekolikaty.
Ha, juz jsem tu potvoru nasla, musela jsem se oprostit od specifikace tvaru a uz na me vykoukla.
Tento příspěvek byl upraven od droping: 27 leden 2014 - 13:46
Publikováno 27 leden 2014 - 13:18
A hele, gratuluju mlogovi dodatečně ke třístému FTF. Koukám, že můj původní plán, dohnat ho než jich bude mít 200 dostává povážlivé trhliny.
Publikováno 27 leden 2014 - 13:28
A hele, gratuluju mlogovi dodatečně ke třístému FTF. Koukám, že můj původní plán, dohnat ho než jich bude mít 200 dostává povážlivé trhliny.
Děkuji, pro mě to bylo včera celkem překvapení, já žil v domnění, že to byl teprve nález č. 299 a až pak jsem zjistil že je to kulaté jubileum.
Co se týče dohnání, myslím, že to nebude dlouho trvat. Poslední dobou se zadaří FTF jen když ty nebo d_n nejste u počítače a ještě to místo musím znát nebo zjistit o co se jedná během prvních 5 vteřin. Jak je to později-smůla. Viz dnešní trychtýř.
Publikováno 27 leden 2014 - 14:51
Co se týče dohnání, myslím, že to nebude dlouho trvat. Poslední dobou se zadaří FTF jen když ty nebo d_n nejste u počítače a ještě to místo musím znát nebo zjistit o co se jedná během prvních 5 vteřin. Jak je to později-smůla. Viz dnešní trychtýř.
No, neřekl bych. Od #1500 je bilance 27 x 24, takže bych potřeboval ještě tak 3000 fotek a pak se můžeme bavit. Jinak teda ten tlak je poslední dobou fakt drsný i tím, kolik lidí se o FTF snaží.
Publikováno 27 leden 2014 - 14:53
Olomoucká skála se dá řešit tvarem.. plus nějaký místopisný dodatky
Stačilo si vybavit z paměti, kde jsme se to toulali a otevřít na chvilku turistickou mapu.
Ale po mostě jsem nešel a toho koňa si taky nepamatuju .....
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 27 leden 2014 - 15:04
Stačilo si vybavit z paměti, kde jsme se to toulali a otevřít na chvilku turistickou mapu.
Kun je lehky, proste pojmenuj, co vidis a to presne to je
Publikováno 27 leden 2014 - 15:48
Kun je lehky, proste pojmenuj, co vidis a to presne to je
Koně jsem našel přes cosi jiného se stejným podstavcem tamtéž...
Tento příspěvek byl upraven od koyamas family: 27 leden 2014 - 15:48
Publikováno 27 leden 2014 - 16:20
Jinak teda ten tlak je poslední dobou fakt drsný i tím, kolik lidí se o FTF snaží.
Já se např. o FTF vůbec nesnažím. Mám tuším jedno a to nejspíš ještě asi omylem.
Dnes jsem po dlouhé době šanci měla, klikla jsem na 1612 a místo zatím prázdné. Tak jsem si to v klídku našla a samozřejmě po odkliknutí už tam FTF bylo.
Mám štěstí, že mě FTF nechává naprosto klidnou...
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 27 leden 2014 - 17:21
Tak po dlouhém trápení se mi konečně podařilo ten most #1604 taky najít. Trochu k tomu dopomohla všechna tady ta lehká nakopnutí. Kolik já jen gůglu předhodil už slov a lokalit a nic. Dnes stačilo jedno slovo a jako první jsem k němu přiřadil jen tak ze srandy moje oblíbené místo v Jižních Čechách a fotka mostu se ukázala na první dobrou. To fakt nechápu. Pomíjivá útěcha. Vše se mi zas chvíli zelená
Publikováno 27 leden 2014 - 18:21
Ale funguje, kdyz to spravne identifikujes
funguje...už to vím
Publikováno 27 leden 2014 - 19:07
Asi mám momentální zatmění mozku, protože včera jsem ten kámen na Olomoucku našel za chvíli, ale dnes 1613 hledám už půl hodiny a stále nic. Ach jo...
Publikováno 27 leden 2014 - 19:24
Asi mám momentální zatmění mozku, protože včera jsem ten kámen na Olomoucku našel za chvíli, ale dnes 1613 hledám už půl hodiny a stále nic. Ach jo...
To bude tim, ze vyznamnych sutru na Olomoucku je podstatne min nez "kostelu" na Jizni Morave
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů