Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#4521 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 31 January 2014 - 9:29

Jo kdybys byl TURISTA tak by ti prostor k hledani ubylo.

Jo 1623 se povedla, i kdyz hledani je taky opruz

turista s lubošem jsme, náznak jsem asi pochopila, ve všech místech KH kraje, kde jsou takový šutráky jsme, myslím, někdy byli, ale prostě si nemůžu pamatovat každej kámen, na to teda nemám.. a turistickej přístup mi taky nepomoh.. asi si dám kafe.. :-)

• 0

#4522 sarkacz

sarkacz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 31 January 2014 - 9:44

dnes mě osvítilo a google spolupracuje, takže padly restíky...konkrétně 1095 a 618, jupí! prosím prosím, víc takových dní

• 0

#4523 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 31 January 2014 - 9:46

Já udírnu vůbec nehledal, až ted mi došlo, že tam vlastně stojí, když se tu tak o ni píše. A šutr mi předhodil gůgl na celkem obyčejnej dotaz..

můžete mi někdo objasnit tu udírnu v SZ? máme ji ulovenou, ale ohledně názvu tohohle zařízení (a šutru) mi to nezapaluje..

• 0

#4524 bartusko

bartusko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)
  • LocationKvilda

Publikováno 31 January 2014 - 10:00

Ad #1621: tak turistickou metodou jsem Královéhradecký kraj smrskla na 4 pravděpodobné loikality šutru. Ale poněvadž mám mírně narušený barvocit, stále mi u každé lokality vyvstanou vždy minimálně dvě další možnosti. Z té fotky to prostě nerozeznám. Takže klikám a klikám a klikám a ......zatím nic..... :(

No...... a nebo jsem to nepochopila a hledám někde úplně v........háji zeleném.... :D

• 0

#4525 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 31 January 2014 - 10:05

Ad #1621: tak turistickou metodou jsem Královéhradecký kraj smrskla na 4 pravděpodobné loikality šutru. Ale poněvadž mám mírně narušený barvocit, stále mi u každé lokality vyvstanou vždy minimálně dvě další možnosti. Z té fotky to prostě nerozeznám. Takže klikám a klikám a klikám a ......zatím nic..... :(

No...... a nebo jsem to nepochopila a hledám někde úplně v........háji zeleném.... :D

Je to zelena  :ph34r: 

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#4526 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 31 January 2014 - 10:07

To je divné, já turistickou metodou narazila právě na téměř totožnou fotku... ;)

• 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#4527 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

No za chvillku na postu - sem zvedav na "balvan" z Vysociny

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#4528 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

můžete mi někdo objasnit tu udírnu v SZ? máme ji ulovenou, ale ohledně názvu tohohle zařízení (a šutru) mi to nezapaluje..

Jo, tak ta udírna by mě taky zajímala. :D

• 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#4529 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Je to zelena  :ph34r:

jo barva mě vlastně taky zmátla, já na svým monitoru viděla jinou..totiž! :-))

• 0

#4530 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 31 January 2014 - 10:10

Ja jsem na vodopady chvilku koukala, pak je predhodila googlu a pak mi doslo, ze jsme tam pred par lety meli sraz. Tak jsem tam zkusila zaklikat a byly doma. A pak na me stejne vykouly pri hledani sutru.

Tak to máš prima, já na většině míst z PM vůbec nikdy nebyla... :(

• 0

#4531 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 31 January 2014 - 10:17

tak jsem hledala nějaké vysvětlení udírny.. a narazila na jednu fakt dobrou zajímavost.. co tam taky stálo, s udírnou nemá souvislost.. :-)

• 0

#4532 droping

droping

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 200 příspěvků(y)

Publikováno 31 January 2014 - 10:30

Jo, tak ta udírna by mě taky zajímala. :D

Ale ona to snad neni udirna, ne? Ja puvodne hledala mohylu...

• 0

#4533 Evca.N

Evca.N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 543 příspěvků(y)

Publikováno 31 January 2014 - 11:16

uff, teda ten Liberec... Nejhorší, že na tohle místo plánuju výlet už asi rok...

• 0

#4534 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 31 January 2014 - 13:23

1626 -- pri hladni vcerejsiho balvanu sem nasel i tenhle a cetl si o nem --SAFRA kde to bylo 

• 0

#4535 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 31 January 2014 - 13:25

Ale ona to snad neni udirna, ne? Ja puvodne hledala mohylu...

Jasně, že není, ale z dálky to tak vypadalo. :D A už tomu to označení zůstalo... ;)

• 0

#4536 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 31 January 2014 - 13:38

Jasně, že není, ale z dálky to tak vypadalo. :D A už tomu to označení zůstalo... ;)

Asi neni, ale klidne by mohla byt - viz puvodni ucel stavby. Navic ta "mohyla" po priblizeni  ma s udirnou hodne spolecneho.

1626 -- nalezeno. No jasne ze to bylo to misto, o kterem sem si vcera rikal, ze vypada zajimave. Jen znovu vymyslet ten dotaz 

• 0

#4537 Evca.N

Evca.N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 543 příspěvků(y)

Publikováno 31 January 2014 - 14:34

Hurá, v domácím kraji uklizeno.  :) O to horší, že TAM jsem byla... Ach jo.

Tento příspěvek byl upraven od Evca.N: 31 January 2014 - 14:35

• 0

#4538 bartusko

bartusko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)
  • LocationKvilda

Publikováno 31 January 2014 - 16:14

Poznejmístovskej pánbůh mě asi má rád  :wub: .

Společně s balvanitýma #1621 a #1626 jsem objevila i jeden hóóóódně starej restík..

Takže mi zbývá už jen 5 červeňásků do prvního místa. Tak snad někdy... ;)

Toť moje páteční radosti.... :)

• 0

#4539 kelton

kelton

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 34 příspěvků(y)

Publikováno 31 January 2014 - 16:17

1626 - konečně něco, kde jsem byl, takže nakliknuto bez námahy a na noční se pude o to veseleji.

• 0
kelton

#4540 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 31 January 2014 - 18:40

1627 -- tak zrovna vcera sem mezi fotkama objevil pouzitelnou fotku tyhle veci. A rano sem ji uploadnul celkme v soku, ze na PM jeste nebyla :lol:

• 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama