A jak jsi to teda nasla, kdyz te to nenapadlo? :-)
Já už ani nevím. Zkusila jsem to než jsem odcházela zadat test a už jsem to zapomněla, na co mi to vypadlo. Ale původní účel jsem si tipla dobře. Tak asi nějak od něj.
Publikováno 04 únor 2014 - 12:53
A jak jsi to teda nasla, kdyz te to nenapadlo? :-)
Já už ani nevím. Zkusila jsem to než jsem odcházela zadat test a už jsem to zapomněla, na co mi to vypadlo. Ale původní účel jsem si tipla dobře. Tak asi nějak od něj.
Publikováno 04 únor 2014 - 15:50
konecne jsem si objednala novy stroj, takze cca za dva dny mi uz pujde hledani uplne samo. Do ty doby necham fotecky dostatecne uzrat a ulezet
Publikováno 04 únor 2014 - 17:01
pošli odkaz, můj Google to zvíře vůbec nezná
Jen si zahrávej......najdeš ji jednou a pak už se jí nezbavíš .
Mě se zjevila až nedávno a teď na mě juká ze všech stran. Ale je pravda, že jen na PC v práci. Na mém noťasu se ještě neukázala. Čert ví, co to spouští
Publikováno 04 únor 2014 - 17:25
Víš proč? Protože tu nečteš mezi řádky. Nápověd tu je habakuk, ale k 1633 asi nic, (PS: to auto v zadu, to fakt nepomůže )
Já bych takhle zpětně řek', že je tu daleko víc nápověd k 1633. Ale mezi řádky jsem se dověděl jen to, že je popřeno moje češství. A ta nápověda se dá pochopit desítkou různých možností...
Publikováno 04 únor 2014 - 17:30
Já bych takhle zpětně řek', že je tu daleko víc nápověd k 1633. Ale mezi řádky jsem se dověděl jen to, že je popřeno moje češství. A ta nápověda se dá pochopit desítkou různých možností...
Já tuhle nápovědu pochopila až po té, co jsem objekt našla. Takže tímto směrem se moje hledání vůbec neubíralo.
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 04 únor 2014 - 18:03
ty Zlinsky ruiny jsou fakt perla GRRR. Zato Olomouckou vec musi poznat kazdej cech.
Ještě že jsme všichni Češi...
Publikováno 04 únor 2014 - 20:09
Clovek to s Vama mysli dobre a jeste to schyta
Publikováno 04 únor 2014 - 20:29
Clovek to s Vama mysli dobre a jeste to schyta
Já jsem tu 1634 podle tvojí nápovědy dala...
Publikováno 04 únor 2014 - 20:32
Docela nahoda - moje jubilejni 50. publikovana fotka je moje zaroven uplne první na PM nahraná...
Publikováno 04 únor 2014 - 20:37
Docela nahoda - moje jubilejni 50. publikovana fotka je moje zaroven uplne první na PM nahraná...
gratuluji, malinko mrška potrápila
Publikováno 04 únor 2014 - 22:24
gratulace -- ja jel parkrat kolem a tak moc netrapila. I kdyz nez sem se rozkoukal tak sem myslel ze je to Skola s telocvicnou
Publikováno 04 únor 2014 - 22:26
Já jsem tu 1634 podle tvojí nápovědy dala...
To se dost divim od ty tvy deravy zdi se snazim delat napovedy typu Microsoft. Vzdy spravne, Korektni, pravdive a uplne NA NIC
Publikováno 05 únor 2014 - 0:30
Tak jsem myslel, že jsem poznal účel 1633 a prolezl jsem všechny možné stránky na toto téma. A nic. Takže účel bude asi jiný, než jsem myslel. No nic, mám tři resty na hledání příště. Ovšem dva od stejné autorky.
Publikováno 05 únor 2014 - 6:50
Tak jsem myslel, že jsem poznal účel 1633 a prolezl jsem všechny možné stránky na toto téma. A nic. Takže účel bude asi jiný, než jsem myslel. No nic, mám tři resty na hledání příště. Ovšem dva od stejné autorky.
Ha. Tak to jsem na tom úplně stejně. Taky mi chybí tři kousky a z toho dva od jedné autorky.
Že ona to bude Columbová
Mmj. účel 1633 mi taktéž stále uniká.... . Co já už vyzkoušela názvů, i těch zjednodušených. Historických i novodobých. Osekala jsem slova od předpon i přípon....a NNNNIIIIIIIICCCCCCC!!!!!
Jsem už z toho jelen(ice)
Publikováno 05 únor 2014 - 7:50
V sobotu jsem koukala na fotky z Prahy.
Dneska ráno mi došlo, že ta jedna z těch, které jsem zazdila, že prostě nevím, kde to je, je budova, kde už rok a půl pracuju.
Tohle zjištění mě po ránu fakt potěšilo...
Publikováno 05 únor 2014 - 9:46
V sobotu jsem koukala na fotky z Prahy.
Dneska ráno mi došlo, že ta jedna z těch, které jsem zazdila, že prostě nevím, kde to je, je budova, kde už rok a půl pracuju.
Tohle zjištění mě po ránu fakt potěšilo...
to se povedlo..!:-)
Ha. Tak to jsem na tom úplně stejně. Taky mi chybí tři kousky a z toho dva od jedné autorky.
Že ona to bude Columbová
Mmj. účel 1633 mi taktéž stále uniká.... . Co já už vyzkoušela názvů, i těch zjednodušených. Historických i novodobých. Osekala jsem slova od předpon i přípon....a NNNNIIIIIIIICCCCCCC!!!!!
Jsem už z toho jelen(ice)
ten původní účel máš dobře.. dej se tím směrem.. :-)
Publikováno 05 únor 2014 - 11:05
Tak jsem na stránky Poznejmísto vložil svoji první fotku tak hádejte myslím, že to tak těžké nebude, ale kdyby přece tak napovím.
http://www.poznejmisto.cz/1637
Tento příspěvek byl upraven od jackcomputer: 05 únor 2014 - 11:09
Publikováno 05 únor 2014 - 11:35
Tak jsem na stránky Poznejmísto vložil svoji první fotku tak hádejte myslím, že to tak těžké nebude, ale kdyby přece tak napovím.
Tahle mě dost potěšila. Před časem jsem tenhle obrázek často nalézala kvůli práci.
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů