Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#4941 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 22 February 2014 - 15:20

1681 mě přivede do hrobu. Ze všech prohlížečů na mě vyskakuje buď Konec světa, nebo budka na Hradě....:-(

Ale tohle se dá najít velice lehce, stačí si uvědomit, co je na obrázku, pojmenovat to a pak si to dát dohromady s krajem, ve kterém to je, čeho se to asi tak historicky může týkat... Mně to ukázalo obrázek hned na první jednoduchý dotaz.

• 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#4942 jackcomputer

jackcomputer

Petr

• Members
  • PipPipPip
  • 217 příspěvků(y)

Publikováno 22 February 2014 - 16:04

Ale tohle se dá najít velice lehce, stačí si uvědomit, co je na obrázku, pojmenovat to a pak si to dát dohromady s krajem, ve kterém to je, čeho se to asi tak historicky může týkat... Mně to ukázalo obrázek hned na první jednoduchý dotaz.

No tak na obrazku je toho vic a at zadam to ci ono tak porad to neni to prave.

• 0

#4943 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 22 February 2014 - 16:29

Tož já jsem viděla, co to je a čeho se to týká, ale obrázek nic...  :) Jak už se tady zahintilo, taky jsem nenašla v obrázcích...

• 0

#4944 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 22 February 2014 - 17:26

Tak to já to v obrázcích našla v pohodě. :-)

Tento příspěvek byl upraven od Alf Gang: 22 February 2014 - 17:27

• 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#4945 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 255 příspěvků(y)

Publikováno 22 February 2014 - 18:58

#1689 to zas byla békovina.  :P  Nakonec nalezeno, ale tu mi docházely veškeré nápady. :D  

• 0
bobasso

#4946 indrja

indrja

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 81 příspěvků(y)
  • LocationOstrava

Publikováno 22 February 2014 - 19:53

Tož já jsem viděla, co to je a čeho se to týká, ale obrázek nic...  :) Jak už se tady zahintilo, taky jsem nenašla v obrázcích...

Taky si myslí, že zadávám správně, a to správné nikde :-(

• 0

#4947 bartusko

bartusko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)
  • LocationKvilda

Publikováno 22 February 2014 - 19:59

#1689 to zas byla békovina.  :P  Nakonec nalezeno, ale tu mi docházely veškeré nápady. :D  

Taky se tu s tou budovou už dobu mořím a nic. Už ani netuším, jak to nazvat. Oproti tomu byla #1681 docela hračka...

• 0

#4948 M13JP

M13JP

Pepa

• Members
  • PipPipPip
  • 358 příspěvků(y)

Publikováno 22 February 2014 - 20:03

1688 - nádherná fotka, ale místo už tu také bylo :D , aspoň že to není poznat na první pohled

• 0

#4949 koyamas family

koyamas family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 22 February 2014 - 20:12

Taky se tu s tou budovou už dobu mořím a nic. Už ani netuším, jak to nazvat. Oproti tomu byla #1681 docela hračka...

Tak s tím bych si dovolil nesouhlasit. :D

• 0
Vložený obrázek

#4950 indrja

indrja

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 81 příspěvků(y)
  • LocationOstrava

Publikováno 22 February 2014 - 20:13

Taky si myslí, že zadávám správně, a to správné nikde :-(

Vážně to funguje - jen jsem si postěžovala, barák na mě vykouk. Ale ne na vyhledávači.

• 0

#4951 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4980 příspěvků(y)

Publikováno 22 February 2014 - 21:52

Tak už jen ta Moravskoslezská hora s mostem. Myslím, že jsem ji poznal, ale proklikal jsem to tam celé. A budka se nakonec ukázala, jen to chtělo trošku pozměnit dotaz, který jsem neustále opakoval.

EDIT: Tak horu jsem našel. Náhodným klikáním do mapy. A kopec jsem poznal správně a dokonce i tuto lokalitu jsem už proklikával, jen jsem se tehdy netrefil.

Tento příspěvek byl upraven od mpik: 22 February 2014 - 23:57

• 0

#4952 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 22 February 2014 - 23:13

TAk vecerni dohaneni dovolenkovych restu -- tejdenni skluz celkem na pohodu. Chybi jen 1673 -- a to si rikam, ze kjen spatne pokladam dotaz, ze je ucel zarizeni jasby a mam dojem, ze sem tam i byl. Ale furt nic.

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#4953 Macamica

Macamica

Macamica

• Members
  • PipPipPip
  • 57 příspěvků(y)

Publikováno 23 February 2014 - 0:11

#1681 jsem náhodou objevila poté, co to fotil někde kolega fotograf a prezentoval ve své fotogalerii, jinak na mě taky vyskakovaly jiné budky :-)

• 0

#4954 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 23 February 2014 - 2:19

Není zač.Když najdu rychle,moc to nebaví.Ale nesmí to trvat dny ,popř.týdny.Pak to začíná zas nebavit a nechá se uležet.Ale ta 1681 bude opravdu špíček,jen už netuším,co zadat za slova. :(

Co takhle pídit se za tím, kudy autor fotky chodil za svým koníčkem? Já to našel zrovna tak, přestože jsem smysl místa odhadl přesně.

• 0

#4955 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 23 February 2014 - 2:33

1686

Na místě jsem byl mnohokrát, přesto jsem až z této fotky pochopil, že skála opravdu vypadá jako ona potvora. Vždycky jsem to pojmenování chápal jen jako takové symbolické.

Tak díky, Radku, za nový pohled na známé místo.

• 0

#4956 witcheryTeam

witcheryTeam

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 23 February 2014 - 7:45

Díky za kopance k 1681 ;)  Na obrázcích bych se nechytil :( Ona i ta 1689 dala pěkně zabrat B)

Tento příspěvek byl upraven od witcheryTeam: 23 February 2014 - 8:42

• 0
Tony

#4957 koyamas family

koyamas family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 23 February 2014 - 11:05

Co takhle pídit se za tím, kudy autor fotky chodil za svým koníčkem? Já to našel zrovna tak, přestože jsem smysl místa odhadl přesně.

Tak to seš dobrej. Tohle jsem zkoušel po první hodině neúspěchu s googlem a výsledek nulový... :(

• 0
Vložený obrázek

#4958 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4980 příspěvků(y)

Publikováno 23 February 2014 - 11:50

Co je na fotce, je zcela jasné. Je třeba to jen správně pojmenovat. A hledat ve více zdrojích.

• 0

#4959 indrja

indrja

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 81 příspěvků(y)
  • LocationOstrava

Publikováno 23 February 2014 - 13:16

Tak už jen ta Moravskoslezská hora s mostem. Myslím, že jsem ji poznal, ale proklikal jsem to tam celé. A budka se nakonec ukázala, jen to chtělo trošku pozměnit dotaz, který jsem neustále opakoval.

EDIT: Tak horu jsem našel. Náhodným klikáním do mapy. A kopec jsem poznal správně a dokonce i tuto lokalitu jsem už proklikával, jen jsem se tehdy netrefil.

Jenže to není hora s mostem, ale něco specifického, co se na takových místech provozuje  :-)

• 1

#4960 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 23 February 2014 - 18:24

1681 - staci se oprostit od G a napsat co vidim

1680 - ta se mi libila - napadlo me jedinny misto, kde by to mohlo byt a bylo to tam. A to sem v tom kraji byl jednou pres noc v Ostrave.

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama