Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#5021 bartusko

bartusko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)
  • LocationKvilda

Publikováno 26 únor 2014 - 14:32

Tak se tak z dlouhé chvíle babrám restíkama a už si doopravdy nevím rady s prehistorickou #0367. Našla jsem pár podobných objektů jinde v republice, ale vůbec mi to nepomohlo. A to ani v pojmenování objektu....

Nebyla by k mání nějaká nápověda???? :(

• 0

#5022 sarkacz

sarkacz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 26 únor 2014 - 14:49

Taky jsem se zase vrhla na restíky...a padla 1323. Došla jsem k tomu logickou úvahou, ale nejsem si jistá, že jsem odhadla správě účel. Může se mi ozvat někdo, kdo má nalezeno? Díky. Zajímá mě, k čemu to tam prostě je :)

• 0

#5023 M13JP

M13JP

Pepa

• Members
  • PipPipPip
  • 358 příspěvků(y)

Publikováno 26 únor 2014 - 15:09

Jenom malý dotaz, chodí vám teď emaily, když schválí fotku??? U 1692 mi přišel, ale u 1704 ne. Tak chci vědět jestli je problém u PM nebo na mém ,,přijímači". :D  :D  :D

• 0

#5024 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 26 únor 2014 - 15:25

Jenom malý dotaz, chodí vám teď emaily, když schválí fotku??? U 1692 mi přišel, ale u 1704 ne. Tak chci vědět jestli je problém u PM nebo na mém ,,přijímači". :D  :D  :D

Včera odpoledne u 1700 mi přišel v 15:00:22.

• 0

#5025 M13JP

M13JP

Pepa

• Members
  • PipPipPip
  • 358 příspěvků(y)

Publikováno 26 únor 2014 - 16:26

1705 - krásná fotka, místo jsem navštívil asi před 4 roky a hrozně se mi tam líbilo, fotku jsem posílal taky, ale pohled ze silnice přes vesnici, ta Columbová byla snad všude :D  :D  :D

• 0

#5026 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 26 únor 2014 - 17:20

dnesek se mi moc libil - krom ty 1702 sem ani nepouzil Google a sel najisto. A u ty 1702 sem ho pouzil jen proto, abych zjistil kde presne odhadnute misto je. Krasnej den :D

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#5027 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 26 únor 2014 - 17:53

1705 - krásná fotka, místo jsem navštívil asi před 4 roky a hrozně se mi tam líbilo, fotku jsem posílal taky, ale pohled ze silnice přes vesnici, ta Columbová byla snad všude :D  :D  :D

Cha, to bohužel nebyla. :D Ale na tom místě pracuje můj kamarád, takže to tam mám prolezlé od sklepa až po půdu. :)  Akorát foťák jsem tam s sebou měla zrovna když poprchalo... :huh:

• 0

#5028 indrja

indrja

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 81 příspěvků(y)
  • LocationOstrava

Publikováno 26 únor 2014 - 18:19

Tak se tak z dlouhé chvíle babrám restíkama a už si doopravdy nevím rady s prehistorickou #0367. Našla jsem pár podobných objektů jinde v republice, ale vůbec mi to nepomohlo. A to ani v pojmenování objektu....

Nebyla by k mání nějaká nápověda???? :(

Je to objekt poměrně nový, 8 let :-)

Cha, to bohužel nebyla. :D Ale na tom místě pracuje můj kamarád, takže to tam mám prolezlé od sklepa až po půdu. :)  Akorát foťák jsem tam s sebou měla zrovna když poprchalo... :huh:

Je to objekt poměrně nový, 8 let :-)

Taky ji mám v archívu, ale připadalo mi to moc snadné :-) O tomto objektu se učí děti ve škole.

dnesek se mi moc libil - krom ty 1702 sem ani nepouzil Google a sel najisto. A u ty 1702 sem ho pouzil jen proto, abych zjistil kde presne odhadnute misto je. Krasnej den :D

Dnes jo, ale mě straší berličky na zdi. Místo jsem lokalizovala - snad, ale ne a ne se trefit :-(

1703

Díky hraní poznejmisto.cz znám toto místo tak dokonale, že to bylo nalezeno asi za 6 sekund.

Toto místo jsme si párkrát proklikli asi všichni .

Taky dohledávám resty a při hledání něčeho úplně jiného, vůbec s oním místem nesouvisejícího, na mě vykoukla 1269. Jsem přesvědčena, že jsem to hledala přesně pod názvem, pod kterým to na g. je. Mrcha...

• 0

#5029 tomy.22

tomy.22

Advanced Member

• Moderators
  • 1 458 příspěvků(y)

Publikováno 26 únor 2014 - 18:43

Ahoj indrja

Pokud cituješ více příspěvků během pár minut, postni je do jednoho příspěvku. Nemá smysl postovat pět příspěvků pod sebe. Stačí použít tlačítko "upravit".

Díky ;)

// pět postů sloučeno do jednoho

• 0

#5030 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 26 únor 2014 - 18:44

Taky ji mám v archívu, ale připadalo mi to moc snadné :-) O tomto objektu se učí děti ve škole.

Proto jsem tam taky šoupla 2*, že... Já se o tom ve škole nic neučila nebo si to nepamatuju (ono už je to nějaký ten pátek), každopádně je tam krásně a třeba se najde někdo, kdo to nezná... :)

• 0

#5031 jackcomputer

jackcomputer

Petr

• Members
  • PipPipPip
  • 217 příspěvků(y)

Publikováno 26 únor 2014 - 18:53

Jo jo prisel mi meilik taky.

• 0

#5032 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 26 únor 2014 - 18:59

Proto jsem tam taky šoupla 2*, že... Já se o tom ve škole nic neučila nebo si to nepamatuju (ono už je to nějaký ten pátek), každopádně je tam krásně a třeba se najde někdo, kdo to nezná... :)

ostuda, já teoreticky znám dobře, ale nikdy jsem tam ještě nebyla..

• 0

#5033 HadiceA

HadiceA

Member

• Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 26 únor 2014 - 19:01

a jé to je zas pro luboše výzva na nějakej prográmek.. :-)) 

Myslím, že 2 nejbližší v různých krajích by mohly být 28 a 272. Nebo někdo najde bližší?

• 0

#5034 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 26 únor 2014 - 19:05

ostuda, já teoreticky znám dobře, ale nikdy jsem tam ještě nebyla..

Anebo se najdou tací, kteří si uvědomí, že už se tam konečně musí zajet podívat... :D

• 3

#5035 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 26 únor 2014 - 20:02

1705 -- jo vzpominam jak sme se tam asi pred 20lety desive ztriskali tamnim Likerem :D

Tento příspěvek byl upraven od Dobesch: 26 únor 2014 - 20:03

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#5036 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 26 únor 2014 - 22:31

Díky za tohle krásné místo (1705), byla jsem tam před mnoha lety a nadchlo mě to tak, jak zatím asi žádné jiné. Měli jsme úžasné průvodce - studentku a studenta - a ti to pojali tak, že skoro hráli (myslím divadelně). Tak úžasnou prohlídku a vyprávění jsem nikdy nezažila. A navíc to místo samo o sobě má takový zvláštní tajemný nádech... moc ráda bych se tam ještě jednou (minimálně) podívala. A vyloženě ti závidím, že to tam máš prolezlé od sklepa až po půdu... :rolleyes: 

• 1

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#5037 sarkacz

sarkacz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2014 - 8:54

1705...asi nejrychleji nalezená fotka od Columbové :)

• 1

#5038 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2014 - 9:58

ZAcinam mit abstak -- takovejch hodin a nic  :lol:

• 0

#5039 jackcomputer

jackcomputer

Petr

• Members
  • PipPipPip
  • 217 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2014 - 11:46

1706 taky dobra jen zadat ten spravny vyraz ze jo.A vcera vecer jsem hledal prehrady okolo Liberce a to mne dost bavilo, alespon se kacer dozvi neco co jeste nevi.

Tento příspěvek byl upraven od jackcomputer: 27 únor 2014 - 12:18

• 0

#5040 Milancer

Milancer

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 181 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2014 - 13:26

Při hledání 1706 jsem taky natrefil na jednu zajímavost. A to poněkud svérázné využití podobné chátrající stavby.

• 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama