Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#5181 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 541 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2014 - 10:05

Já chci taky najít vagón! :-)

• 1

#5182 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2014 - 10:29

Já chci taky najít vagón! :-)

to dáš!:-)

• 0

#5183 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 541 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2014 - 13:00

No a když jsme u toho, co komu dělalo problémy? Jsem sám, kdo nemůže najít tu plzeňskou 1734? Tuším, že se tu o ní nemluvilo, takže pro většinu asi byla v pohodě...

• 0

#5184 droping

droping

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 200 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2014 - 13:02

pro zájemce.. možná se to řešilo jinde..  včera jsme fotolovili kandík, pod Medníkem.. roste! a je nádhernej! :-)

No nekecej, my tam byli vcera taky. Jak to, ze jsme se nepotkali? :-)

A k Dobešákovi, to je hintař jako hrom, co já už podle  jeho logů brutla keší :P

• 0

#5185 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2014 - 13:27

No a když jsme u toho, co komu dělalo problémy? Jsem sám, kdo nemůže najít tu plzeňskou 1734? Tuším, že se tu o ní nemluvilo, takže pro většinu asi byla v pohodě...

Ta je opravdu v pohode. A ja tam dokonce kdysi (2005) i byl

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#5186 indrja

indrja

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 81 příspěvků(y)
  • LocationOstrava

Publikováno 10 březen 2014 - 13:32

Ta je opravdu v pohode. A ja tam dokonce kdysi (2005) i byl

To já tam nikdy nebyla, byla jsem jednou v životě v Plzni, jinak tuto oblast znám z obrázků - některé jsou pěkné :-(

• 0

#5187 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2014 - 13:36

No nekecej, my tam byli vcera taky. Jak to, ze jsme se nepotkali? :-)

A k Dobešákovi, to je hintař jako hrom, co já už podle  jeho logů brutla keší :P

šli jsme přes vltavské vyhlídky a skončili v pikovicích, na kytičkách jsme byli ve 4, kdy vy?

• 0

#5188 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2014 - 13:37

:)   1738   :)   ani nebudu rikat odkud na me ta vec ted jukla.   To je snad osud  a nebo tu radi nejaky tajny spion 

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#5189 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2014 - 14:04

:)   1738   :)   ani nebudu rikat odkud na me ta vec ted jukla.   To je snad osud  a nebo tu radi nejaky tajny spion 

no to jsou věci!!! :-))))

• 0

#5190 witcheryTeam

witcheryTeam

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2014 - 14:16

1744 potěšila....nevypadá to,ale místo a okolí je nádherné.A stížnost na 1745 doufám pomůže. ;)

• 0
Tony

#5191 bartusko

bartusko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)
  • LocationKvilda

Publikováno 10 březen 2014 - 14:31

1744 potěšila....nevypadá to,ale místo a okolí je nádherné.A stížnost na 1745 doufám pomůže. ;)

Mě nezbývá, než se přidat.....opravdu krásné místo i okolí.....taky potěšilo... :)

• 0

#5192 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2014 - 15:51

Víkendovou nálož jsem zvládla včera před spaním, pohodička, myslela jsem, že to bude horší. Dnešní várka zatím taky v pohodě. Jasný dotaz, jasná odpověď.  :)

1744 - tam bych moc ráda vyrazila... letos už to asi neklapne, tak snad příští rok. :rolleyes: Kruciš, kde vzít čas a nekrást??  :lol:

• 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#5193 droping

droping

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 200 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2014 - 17:40

šli jsme přes vltavské vyhlídky a skončili v pikovicích, na kytičkách jsme byli ve 4, kdy vy?

My jeli v 10, obesli jsme naucnou stezku a ve 3 jsme byli doma. Decka obe po nemoci, takže jsme se courali a nikam nezacházeli.

• 0

#5194 jackcomputer

jackcomputer

Petr

• Members
  • PipPipPip
  • 217 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2014 - 19:38

Tak denska dobry az tady na tuhle 1747 cafra jak na tom jste vy spolu soutezici.

• 0

#5195 droping

droping

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 200 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2014 - 19:52

Tak denska dobry az tady na tuhle 1747 cafra jak na tom jste vy spolu soutezici.

No, chvilku jsem hledala, ale nakonec to vylezlo na zname slovo :-)

Spis ted sleduju tu smrst nove prazske serie, ktera mi tu momentalne zavarila mobil :-)

• 0

#5196 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2014 - 19:54

Spis ted sleduju tu smrst nove prazske serie, ktera mi tu momentalne zavarila mobil :-)

Myslis 30 tradicnich mysterek ? :P   Vcera sem tam byl na kole

• 0

#5197 droping

droping

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 200 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2014 - 20:42

Myslis 30 tradicnich mysterek ? :P   Vcera sem tam byl na kole

Uz funguje ta lavka pod okruhem? Nam loni kola ukradli, ted jsme si konecne koupili novy, privezou je ve stredu, tak uz nas vsechny svrbi nohy na nejaky vyletik.

• 0

#5198 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2014 - 21:08

Uz funguje ta lavka pod okruhem? Nam loni kola ukradli, ted jsme si konecne koupili novy, privezou je ve stredu, tak uz nas vsechny svrbi nohy na nejaky vyletik.

Na Zbraslavsky strane je to snad komplet -- na komoransky chybelo vcera  jedno pole -- takze asi tak 3 tydny jeste ne. Ale vcera byl vetsi klid pro pohyb  na Chuchelsky strane reky - tam bylo par lid a u Komoran by nepropadl spendlik. Ale privoz bude az od 1.4.. Jinak pri ceste po chuchelsky strane mas Poklad kapitana Flinta, Masakr v Lahovicich .....  a navic z Modran jezdi 165 na Zbraslav. Ale pokud streda, tak idealne sme jeli pres Barandak a pak Chuchelska stran -- v  Radotine sme byli za 35 minut (cca 10km).  A to ditko rvalo, ze 25 km je moc rozhodne to neujede - anakonec sme byly za 1:45 v Braniku i s pivem v Radotine

• 0

#5199 droping

droping

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 200 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2014 - 21:25

Na Zbraslavsky strane je to snad komplet -- na komoransky chybelo vcera  jedno pole -- takze asi tak 3 tydny jeste ne. Ale vcera byl vetsi klid pro pohyb  na Chuchelsky strane reky - tam bylo par lid a u Komoran by nepropadl spendlik. Ale privoz bude az od 1.4.. Jinak pri ceste po chuchelsky strane mas Poklad kapitana Flinta, Masakr v Lahovicich .....  a navic z Modran jezdi 165 na Zbraslav. Ale pokud streda, tak idealne sme jeli pres Barandak a pak Chuchelska stran -- v  Radotine sme byli za 35 minut (cca 10km).  A to ditko rvalo, ze 25 km je moc rozhodne to neujede - anakonec sme byly za 1:45 v Braniku i s pivem v Radotine

Neblbni, na kole se pro kesky zastavuje zcela vyjimecne a v Praze vubec :-)

• 0

#5200 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2014 - 21:52

pro zájemce.. možná se to řešilo jinde..  včera jsme fotolovili kandík, pod Medníkem.. roste! a je nádhernej! :-)

Už se těším, co na nás na apríla vybalí letos...  B)

• 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama